Logo
   Catégories

   Bose | Draadloze Oortjes Sport Earbuds - Zwart

   129,00 €
   (0 avis - Donnez votre avis et tentez de remporter un chèque cadeau de 100€)
   Comparer
   Listes de souhaits
   Bose Draadloze Oortjes Sport Earbuds - Zwart
   Black_Friday_Krefel
   Bose Draadloze Oortjes Sport Earbuds - Zwart
   Bose Draadloze Oortjes Sport Earbuds - Zwart
   Bose Draadloze Oortjes Sport Earbuds - Zwart
   Bose Draadloze Oortjes Sport Earbuds - Zwart

   Couleur Noir

   Noir
   Bleu
   Blanc
   Garantie
   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

   Le meilleur service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   129,00 €
   Uniquement disponible dans certains magasins
   Vérifiez le stock dans le magasin

   Description

   Bose Draadloze Oortjes Sport Earbuds - Zwart

   Levensecht Bose-geluid
   Door Bose gepatenteerde akoestische poorten en premium drivers met hoog rendement zorgen voor groots geluid uit een compact akoestisch ontwerp. De volumeafhankelijke Active EQ van Bose versterkt automatisch de lage en hoge tonen, zodat muziek, video en spraak altijd gebalanceerd klinken op elk volume. En de Bose StayHear Max-oortips sluiten je gehoorgang maximaal af, wat essentieel is om de diepe lage tonen te horen die je muziek meer impact en emotie geven en om het omgevingsgeluid om je heen buiten te sluiten, zodat je je kunt concentreren op je muziek en je work-out.

   Stabiele en comfortabele pasvorm
   Dankzij het gestroomlijnde ontwerp sluiten de Bose Sport Earbuds goed aan op je oren. Ze worden geleverd met StayHear Max-oortips in drie maten, zodat ze altijd passen. Elk oppervlak dat je oor raakt, is gemaakt van zacht silicone. Verder houden de unieke parapluvormige oortip en de verlengde, flexibele vleugel je Bose Sport Earbuds goed op hun plek, zonder dat er een haakje nodig is, hoeveel je ook met je hoofd schudt of op en neer springt.

   Zweet- en waterbestendig ontwerp
   De Bose Sport Earbuds zijn ontworpen om vocht van bijvoorbeeld zweet en regen te weerstaan en ondergaan strenge kwaliteits- en duurzaamheidstests, zodat ze, net als jij, in topvorm blijven. Ze hebben een IPX4-classificatie, wat betekent dat de elektronica binnenin is beschermd tegen waterdruppels voor het geval je tijdens het hardlopen door de regen wordt overvallen. 

   Duidelijke telefoongesprekken
   Als je wordt gebeld, hoef je je work-out niet te onderbreken, maar dubbeltik je gewoon op het rechteroordopje. Je kunt het ook ingedrukt houden om de oproep te weigeren. Als je de oproep beantwoordt, hoor je het gesprek duidelijk in beide oren. De beller hoort jou ook duidelijk dankzij de microfoonarray met beamforming die jouw stem scheidt van het omgevingsgeluid.

   Eenvoudige touchbediening
   In plaats van met knoppen bedien je je draadloze oordopjes gewoon met een aantal eenvoudige bewegingen. Veeg op het rechteroordopje omhoog en omlaag om het volume te regelen. Dubbeltik om muziek af te spelen of te pauzeren en om oproepen aan te nemen. Dubbeltik op het linkeroordopje om een snelkeuzefunctie te activeren, zoals het accuniveau controleren of een nummer overslaan.

   Volle accu gaat tot 5 uur mee
   De Bose Sport Earbuds hebben na volledig opladen een accuduur van maximaal vijf uur. Je laadt ze op in het meegeleverde oplaadetui. Wanneer het etui volledig is opgeladen, kun je de oordopjes tweemaal helemaal opladen en dus 10 uur gebruiken. En als de accu leegraakt terwijl je onderweg bent, kun je hem in 15 minuten snel opladen en de oordopjes daarna weer maximaal twee uur gebruiken.

   Betrouwbare Bluetooth-verbinding
   De Bose Sport Earbuds bieden volledige bewegingsvrijheid. Zolang je binnen 9 m van je apparaat bent, hoor je alles wat je apparaat afspeelt. Speciaal door Bose ontworpen antennes, die onzichtbaar op de buitenkant van de oordopjes zitten, zorgen dat je verbonden blijft.

   Bose Music-app
   Bose Sport Earbuds kunnen worden verbonden met de gratis Bose Music-app. Hiermee kun je je oordopjes een naam geven, de bediening naar wens instellen, het accuniveau controleren, je spraakassistent kiezen en meer. 

   Spécifications

   Connectiviteit:
   Draadloos
   Autonomie (u):
   5 u
   Noise cancelling:
   Draagwijze:
   Oorhaak
   Rédigez votre propre avis et tentez de remporter 100€ chaque semaine !
   Product image for Bose Draadloze Oortjes Sport Earbuds - Zwart

   Draadloze Oortjes Sport Earbuds - Zwart

   129,00 €
   (0 avis - Donnez votre avis et tentez de remporter un chèque cadeau de 100€)
   129,00 €
   Uniquement disponible dans certains magasins
   Vérifiez le stock dans le magasin
   Garantie
   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
   Livraison gratuiteà partir de 20 €
   Livraison rapideLivraison le soir entre 18 h et 21 h
   Demain chez vousCommandé avant 22 h 00, livré le lendemain
   Livraison 7/7 joursLivraison samedi & dimanche

   Derniers produits consultés

   Infos de la marque