Product image for MiVue 785
Mio | MiVue 785
149,00 €

Mio | MiVue 785

149,00 €
(0 avis - Donnez votre avis et tentez de remporter un chèque cadeau de 100€)
Comparer
Listes de souhaits
Mio MiVue 785
Mio MiVue 785
Mio MiVue 785
Mio MiVue 785
Garantie
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
149,00 €
En stock
Vérifiez le stock dans le magasin

Description

Mio MiVue 785

Geen zorgen meer achter het stuur

De wegen zijn vandaag de dag vol gevaar. Grote verkeersdrukte, snelheidsduivels en overal chauffeurs die niet opletten. Ongevallen en 'cash-for-crash'-gevallen nemen toe. Vertrouw daarom op de MiVue 785.

Superieure kwaliteit met Sony™ technologie

De MiVue 785 biedt onberispelijke videobeelden met Full HD, een grote kijkhoek van 140 graden en een Sony™ optische sensor van superieure kwaliteit. Elk detail op de weg wordt opgenomen, inclusief kentekenplaten en zelfs in het donker. Het opnemen begint zodra u uw auto start. U kunt zelfs geld besparen, aangezien enkele verzekeraars inmiddels kortingen aanbieden als u een goedgekeurde dashboardcamera bezit. De MiVue 785 is eenvoudig in gebruik. Hij is binnen slechts enkele minuten gebruiksklaar. Een gebruiksvriendelijke touch screen interface met uiterst intuïtieve menu's en eenvoudige instellingen zorgt voor een moeiteloze bediening.

Veiligheid als hoogste prioriteit

U wilt dat autorijden een veilige en betrouwbare ervaring is. Daarom ontwerpen wij onze MiVue-apparaten met veiligheid als doel. De MiVue wordt geleverd met geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder (Advanced Driver Assistance Systems - ADAS). Een waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijbaan (Lane Departure Warning System - LDWS), vermoeidheidswaarschuwing (Fatigue Alert - FA) en een waarschuwingssysteem voor frontale botsingen (Forward Collision Warning System - FCWS) dragen optimaal bij aan uw gemoedsrust.

In noodgevallen bewijst de MiVue pas echt zijn waarde. Als de 3-assige G-sensor plotse bewegingswijzigingen detecteert, wordt er direct een beveiligd bestand  opgeslagen dat niet kan worden overschreven. De MiVue 785 wordt ook geleverd met gratis flitspaalwaarschuwingen, die maandelijks worden bijgewerkt gedurende de totale levensduur van het apparaat.

Rijd met MiVue, rijd met vertrouwen

De MiVue heeft een superieure ontwerpkwaliteit in vergelijking met andere dashboardcamera's. Hij is robuust, slim en slank en past bij het dashboard van iedere auto. Hij is ook klein genoeg om hem gemakkelijk in het handschoenenkastje op te bergen. De beeldkwaliteit en het nachtzicht overtreffen de prestaties van andere merken ruimschoots.

Het GPS-systeem traceert nauwkeurig uw locatie en ritgegevens en is volledig in de dashboardcamera geïntegreerd, zodat er geen irritante externe kastjes aan de camera hangen.

Aan te passen aan uw behoeften

Als u een achteruitkijkcamera wilt toevoegen: de MiVue 785 is volledig compatibel met de MiVue A20-achteruitkijkcamera. Als u een externe voedingsbron toevoegt (zoals de Smartbox™), neemt de dashboardcamera ook op in geparkeerde stand.

Bij een ongeval kunt u de eenheid snel loskoppelen en naar de fotomodus overschakelen om de schade te fotograferen. De foto's tonen ook GPS-coördinaten, wat van pas kan komen voor verzekeringsdoeleinden.

Spécifications

Automatische opname:
Ingebouwde microfoon:
Beeldhoek (°):
140 °
Foto's maken:
Parkeermodus:

Produit

Code Krëfel:
34000214
Marque:
Mio
EAN:
4710887989713

Opname

Automatische opname:
Ingebouwde microfoon:

Lens

Beeldhoek (°):
140 °

Functies

Foto's maken:
Parkeermodus:

Verbindingen

Bewegingssensor:
Rédigez votre propre avis et tentez de remporter 100€ chaque semaine !
Product image for Mio MiVue 785

MiVue 785

149,00 €
(0 avis - Donnez votre avis et tentez de remporter un chèque cadeau de 100€)
149,00 €
En stock
Garantie
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
Livraison gratuiteà partir de 20 €
Livraison rapideLivraison le soir entre 18 h et 21 h
Demain chez vousCommandé avant 22 h 00, livré le lendemain
Livraison 7/7 joursLivraison samedi & dimanche

Infos de la marque