Donnez votre avis et remportez un cheque Krëfel de €100 !



Via notre website, vous pouvez partager votre expérience avec nos produits afin de pouvoir aider d’autres clients à faire de meilleurs choix pour leurs achats.

En effet, Krëfel attache de la valeur à votre opinion, et vous donne, chaque semaine, la chance de gagner un e-voucher de €100 ! Les conditions de participation pour remporter un prix sont les suivantes:


- Les reviews doivent contenir minimum 20 mots.
- Le focus des réactions doit être placé sur le produit lui-même.
- Le commentaire peut être positif ou négatif, mais veillez à ce que votre opinion soit construite sur base d’arguments concrets pour que celle-ci servent aux autres utilisateurs.
- Veillez à ce que le commentaire soit rédigé convenablement dans une langue compréhensible.

Les bons de valeurs ne sont pas échangeables contre des espèces. Le personnel de Krëfel n’est pas autorisé à participer à cette action.

Nous nous reservons le droit de refuser ou de supprimer des commentaires qui ne seraient pas en accord avec les directives de cette page. Ce qui arrivera sûrement pour les commentaires:

- Contenant du langage inapproprié voire injurieux.
- Contenant des numéros de téléphone, adresses ou toute autre information personnelle.
- Contenant du plagiat.
- Mentionnant d’autres sites magasins, webshops,... ou tout autre information irrelevante comme des prix ou des actions temporaires.
- Tout ce qui relève de la plainte ou de la question qui ne serait pas en rapport avec le produit.

Si vous avez une plainte ou une question à formuler n’hésitez pas à nous contacter via le formulaire de contact e-shop.

Précédents Gagnants:

Voulez-vous tenter votre chance de remporter un e-voucher de €100? Écrivez donc une critique/commentaire, et, qui sait, vous serez peut-être l’heureux gagnant de la semaine prochaine.

SEMAINE 38

20/09/2017

Produit de qualité
Benjamin - Jurbise

Barre son de qualité achetée il y a 2 mois elle offre vraiment une qualité sonore excellente, couplée avec une tv philips 4k, franchement le top.

j'ai retiré une étoile pour le rapport qualité prix, mais ce n'est vraiment que pour le prix que je trouve malgré une super qualité encore un peu élevé pour une barre son commercialisée depuis 2015.

Et j'ai retiré 3 étoiles au krefel service car le jour de mon achat j'ai demandé au vendeur si il y avait moyen d'avoir une petite réduc vu que la barre était commercialisée depuis deja 2015, et la il m'a certifié que c'était un tout nouveau modèle très ressemblant mais qu'elle datait de cette année! donc pas de réduc possible!

Après vérification il n'en est rien c'est bien une barre datant de 2015! pas de nouveau modèle sortie pour cette série, donc pas très honnete de sa part!

SEMAINE 37

13/09/2017

Zeker zijn prijs waard!
Sander - Aarschot

We hebben deze Bose bluetooth speaker gekocht om op verplaatsing ook goed te kunnen genieten van films, series en muziek. De Bose kwam in een gemakkelijke, stevige doos zodat je hem gemakkelijk (maar vooral veilig) kan meenemen. Hierin is ook een plaats voorzien om de lader in op te bergen.

Ook al ziet hij er zeer robuust uit, het is maar een lichtgewicht en past gewoon in je hand. Dit is echt het beste apparaat dat we al gehoord hebben qua formaat en sound tezamen. Voor zijn formaat is het gewoon overduidelijk het beste wat het kan zijn.

Het enige nadeel dat we tot nu toe ontdekt hebben, is dat het niet altijd even gemakkelijk is om bluetooth connectie te vinden met bv. de laptop, waardoor je soms echt een aantal keren moet proberen vooraleer je definitief connectie gemaakt hebt. Het is wel gemakkelijk dat er een stem meldt wanneer (en met wat) je verbinding gemaakt hebt (of wanneer ze verbroken is).

Ondertussen hebben we hem al een jaar en hij ziet er nog steeds als nieuw uit, dus we zijn zeer tevreden van zijn duurzaamheid. Qua kwaliteit prijsverhouding zit dit dus zeker en vast goed! De Bose speaker is het echt waard.

SEMAINE 36

06/09/2017

Le rêve américain
Dave - Seraing

Un rêve qui devient réalité. Je doutais d'abord pour l'achat (c'est un investissement), mais pas un moment de regret. J'ai exactement le même modelè sauf les poignées de porte sont intégrées.

Un compartiment congélateur spacieux et toujours des glaçons frais disponibles. Le dispenser fabrique des glaçons et de la glace pilée. La petite porte du frigo (bar) est super pratique et permet de réaliser des économies parce que la grande porte reste souvent fermée.

Livraison par Krëfel était professionnel, je suis depuis des années client content chez Krëfel a Flemalle (avant Jemeppe).

Conseil: prend bien les mesures, pourquoi ? Oui, il y avait assez d'espace dans la cuisine, mais faire passer la frigo par la porte d'entrée était une autre histoire.

SEMAINE 35

30/08/2017

Très satisfait
Ayoub - Brussel

C'est une très bonne affaire. Ce PC portable convertible répond à toutes mes exigences en matière de performance, fonctionnalités, design, poids et taille.

La qualité d'affichage est très bonne et la qualité audio des haut parleurs est parfaite. De plus, la saisie sur l'écran tactile est très précise et le stylet actif HP fourni est très agréable à utiliser.

L'avantage comparé aux modèles plus anciens est que l'écran ne réagit qu'au mouvement du stylet lorsque ce dernier est utilisé. Il est donc possible de poser son poignet sur l'écran sans problème en écrivant ou en dessinant.

SEMAINE 34

23/08/2017

Prima aankoop
Ivan - Hofstade

Ik zocht een handige stofzuiger, om dagelijks snel en zonder veel rompslomp kattenbak korrels, kattenharen ed op te ruimen. Geen gedoe met draden, lange stofzuigdarmen en hulpstukken. Een steelstofzuiger dacht ik en voila!

Waarom deze? De mogelijkheid om hem ook als lichte handstofzuiger te kunnen gebruiken, met speciale stofzuig kop, is wel handig. Draadloos, een luxe en verder, in zijn geheel, een zeer wendbaar toestel, ligt goed in de hand(hij zuigt natuurlijk prima het overige stof vuil ook op) en is niet alleen geschikt om kat gerelateerd vuil op te zuigen. Hij maakt ook niet overdreven veel lawaai en qua gewicht best doenbaar.

Ik heb hem nog maar pas, maar toch al drie keer gebruikt op 1 dag tijd. Hij is zeker niet de goedkoopste, maar kwaliteit heeft zijn prijs. Ik wil hem zeker aan iedereen aanraden!

SEMAINE 33

16/08/2017

Uitstekend resultaat!
Christel - Mortsel

Nu reeds 1 maand in gebruik en wat een verschil met mijn vorige droogkast (wat een ander merk was)! Zeer stil. Ruime keuze uit programma's.

Vroeger stak ik nooit geen hemden of katoenen broeken in de droogkast omdat het ofwel nog te vochtig bleef of te droog met veel kreuken erin maar nu met het kreukherstellend programma is dit echt een luxe. De was komt er zeer zacht uit.

Ik steek nu 4/5 van mijn was in deze droogkast en ik heb veel minder werk tijdens het strijken. Deze machine is écht aan te bevelen! Je betaald voor een Miele altijd meer maar voor mij is dat verschil op al de gebruiksjaren de moeite waard. Ook is mijn wasplaats veel minder vochtig tijdens het draaien van de droogkast wat zeker een belangrijk pluspunt is.

Ik heb voor een gezin van 4 personen de 8 kg inhoud gekocht. Er staat ook een programma op voor buitenkleding en impregneren. Omdat mijn gezinsleden veel aan sport doen is dit mooi meegenomen. Ook het leegmaken van het pluizenmandje is gemakkelijk en degelijk!

Er is ook een mogelijkheid om een geurverspreider van Miele zelf te installeren maar heb deze nog niet gebruikt.

Een zeer tevreden klant!

SEMAINE 31

02/08/2017

Un bijou technologique
Orlando - Arlon

Je l'utilise depuis presque un mois et c'est un super ordinateur portable qui tient dans les poches de mes pantalons.

Avec une coque de protection, le lecteur d'empreinte se trouve sans soucis et jamais mon doigt ne va sur le capteur photo. De plus on peut définir des appareils Bluetooth ou des lieux de confiance donc pas toujours nécessaire de verrouiller. Bien pensé !

L'affichage always display ne consomme quasi rien et est très utile (double tape sur l icône et on ouvre l'application, on peut aussi changer de morceau facilement quand on écoute la musique). L'autonomie est largement suffisante et la recharge rapide un vrai plus.

Toutes les applis fonctionnent avec une fluidité remarquable.Avec son design (très beau) de 18,5:9, il est plus étroit que mon ancien gsm et je peux même l'utiliser à une main !

Parfait pour lire des livres epub (les pdf sont moins pratiques) ou lire sur internet. Il remplace sans soucis tout gps de navigation que ce soit en voiture, à pied ou en vélo.

Vu tout ce que je fais avec, le prix me parait justifié. J'ai jamais vu un appareil aussi bien fait. Bravo Samsung !

Rien à dire sur le service Krefel, facile et efficace. On allie l'avantage de commander sur internet à celui d'avoir un magasin près de chez soi.

SEMAINE 32

09/08/2017

Comme au cinéma
Angelique - Bois de Villers

Lors de nos dîners familiaux nous ne savions jamais quoi faire pour égayer la soirée. Et d'un coup j'ai eu une idée géniale : pourquoi pas organiser un cinéma à la maison ? J'ai donc acheté un projecteur au meilleur prix.

Chaque dimanche nous installons nos invités sur des tas de coussins et de couvertures et nous mettons le projecteur pour que les films soient visibles sur notre mur tout blanc dans le grand salon. On s'y croirait au cinéma ! Waouw ! Cela fait un effet au top.

Le son du projecteur est très bien fixé. Pas de soucis a ce niveau là. La projection n'interfère pas dans la qualité du film.

1 seul problème : le projecteur ne doit pas être trop éloigné de l'endroit de projection car sinon l'image se confond et on n'y voit pas grand chose.

SEMAINE 30

26/07/2017

Fitter dan ooit
Joyce - Boechout

Deze sporthorloge motiveert echt om te bewegen. Het feit dat je, je doelen zelf kan instellen zorgt ervoor dat je gemotiveerder bent dan ooit om dit doel te halen. Wanneer ik zie dat ik mijn doel nog niet bereikt heb dan kom ik met plezier uit mijn luie zetel om nog een toertje te gaan wandelen.

Voor mij als zwemster is het een voordeel dat hij tegen water kan en in vergelijking met andere merken die ook tegen water kunnen goedkoop is.

Hij is zeer eenvoudig in gebruik, zeker een aanrader dus!

Daarnaast ook nog een zeer goede uitleg gekregen in de winkel van Lier en een heel vriendelijke bediening!

SEMAINE 29

12/07/2017

Le plaisir des vitamines
Williame - Uccle

Le plaisir de faire des soupes, saines et délicieuses, de manière ultra rapide. Le plus: quantité parfaite pour ne pas manger pendant une semaine la même soupe... Tous les deux jours, une nouvelle soupe !

Personnellement, je l'utilise également tous les matins pour préparer des smoothies pour la famille, ainsi je suis certaine que tout le monde "mangera" au moins des fruits une fois par jour et rien n'est perdu puisque tout est réduit en purée.

Je recommande donc cet appareil à soupe smoothies pour toute personne qui désire manger sain et de manière rapide.

SEMAINE 28

12/07/2017

Strijken wordt hobby
Margot - Schoten

Waarom Krefel ? Vriendelijke bediening, goede uitleg in de winkel, kennis van producten, flexibel in levering.

Ik kende het product van 10 jaar geleden, en had nieuwe nodig en hebben mij in de winkel goede uitleg kunnen geven in de verschillende types van strijktoestellen van Laura Star inclusief de voor- en nadelen.

Eens je de Laura Star gewoon bent, is het niet vergelijkbaar met andere strijksystemen. Ik zou het zeker aanbevelen aan diegenen die aandacht willen besteden aan een onberispelijke strijk, snelheid en plezier in het strijken, vandaar mijn 2e aankoop.

Ik had alleen een langere levensduur verwacht, maar mijn verwachtingsprofiel strookte niet aan de realiteit. Ik heb er 10 jaar mee gestreken en nu tijd voor een nieuwe.

SEMAINE 27

05/07/2017

Samsung A3 (2016)
Janne - Brugge

De Galaxy A3 is een combinatie van stevig metaal en Gorilla Glass. Door het smalle ontwerp heb je een goede grip en kun je je gsm niet gemakkelijk laten vallen.

De gsm kan alles met de Quad Core processor en LTE Cat. 4 toegang ervaar jij naadloos surfen, een soepele UI overgang en nog sneller multitasken. De camera s aan de voor en achterkant van de Galaxy A3 werken uitstekend met een zeer goede film en foto kwaliteit. Je legt kostbare momenten vast in een handomdraai. De camera kun je ook activeren door twee keer op de home knop te drukken. De batterijcapaciteit is zeer groot. Kijk naar HD video s, speel games, stream audio van hoge kwaliteit en gebruik ontelbare apps.

Aan de prijs en het idee achter de Galaxy A3 2016 heeft Samsung niets veranderd. De prijs is even hoog als bij de Galaxy A3 van vorig jaar, en de Galaxy A3 2016 heeft nog altijd de mooie aluminium rand die typisch is voor smartphones in de A lijn. Al de rest werd volledig aangepast. Samsung heeft de Galaxy A3 2016 voorzien van een 4,7 inch HD amoled scherm, een 2300mAh accu, 13 megapixelachtercamera, 5 megapixelselfiecamera, Exynos 7 quadcore processor en 1,5GB werkgeheugen. Maar, specificaties zeggen natuurlijk niet altijd alles.

Ik vind de samsung A3 een uitstekende gsm die ook nog een meevallende prijs heeft. Ik raad dit product aan iedereen aan die een goede en moderne gsm zoekt. De krefel service is uitstekend daar ik kan daar niets op aanmerken, het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

SEMAINE 26

28/06/2017

G E N I A L
Jeremy - Neuville

Je le trouve G E N I A L !!!! Aspire bien plus que ce que j'aurais pu espérer (poils de chiens crasses des enfants) passe sur les tapis! Assé silencieux (en tout cas bcp moins que mon aspirateur " manuel "). Franchement je le recommande en plus qu'elle ne fut pas ma surprise quand il est affiché a 599 et qu'une fois a la caisse la dame me dit "399". WAW!

Bon au niveau du service krefel ... sans plus... les gens ne sont pas qualifiés que ça on essaye d'abord de vendre le plus cher mais une fois que vous avez choisis peu importe le choix on vous dit que c'est " très bon " vendre c'est aussi savoir conseiller et pas forcement sur le cher je ne suis pas vendeur mais pourtant j'avais l'air d'en savoir plus que la dame qui me l'a vendu....

Mais bon ceci reste facultatif si vous vous y connaissez dans le domaine de votre achat.

SEMAINE 25

21/06/2017

Ideaal voor snel gebruik, niet voor grondig te stofzuigen
Sofie - Heist-op-den-Berg

Ik heb deze steelstofzuiger nu al een tijdje en ik ben er tevreden ervan.

Zijn batterij is redelijk zwaar, wat hem soms moeilijk te gebruiken maakt. De wieltjes aan het stofzuiggedeelte maken hem wel handiger in gebruik. Het is een degelijke stofzuiger voor gewone oppervlakken, maar verwacht geen wonderen. Het is duidelijk geen volwaardige stofzuiger.

De stofzuiger maakt wel wat lawaai, maar niet storend veel. Wij gebruiken hem eigenlijk eerder als een snelle stofzuiger, maar dus niet voor een grondige poetsbeurt. Het handige aan zo'n steelstofzuiger is dat je hem zeer snel aan het gebruiken bent.

Een ander groot pluspunt is de manier van schoonmaken: je moet gewoon het bakje eruit nemen, in de vuilbak kieperen en dan de filter nat maken en laten drogen. Nadien steek je alles terug in elkaar en kan je weer verder. Dit is echt zeer gemakkelijk en de stofzuiger is weer helemaal proper.

SEMAINE 24

14/06/2017

L'essentiel, pratique et facile!
Didier - Tournai

Mes 3 principaux critères d'achat par ordre de priorité étaient les suivants :

1 Liseuse compatible avec la norme Epub pour permettre l'emprunt de livres électroniques dans les bibliothèques publiques de Belgique
2 Écran rétroéclairé pour pouvoir lire dans l'obscurité comme en plein soleil
3 Pochette de protection compacte pour pouvoir être glissée dans la poche

Ces 3 critères sont parfaitement respectés avec cette liseuse Kobo Aura 2e edition, qui est à la fois compacte et l'une des moins chères du marché.

Elle a aussi les avantages de toute autre liseuse : réglage de la taille et de la police de caractères, des marges et de l'interligne, marque pages automatique, mise en veille automatique au moment de refermer la pochette de protection, stockage de plusieurs centaines de livres, autonomie d'une centaine d'heures au moins Autant d'avantages que les tablettes n'ont pas. En outre, une tablette permet difficilement de lire en plein soleil, à cause des reflets.

Le plus gros inconvénient que j'ai rencontré avec cette tablette Kobo tient dans la difficulté à la faire reconnaître par l'ordinateur et par le programme Adobe Digital Edition. Cela n'a pas fonctionné sur mon ordinateur, mais sûr un deuxième. Je ne comprends pas pourquoi. Par conséquent, si vous désirez louer des livres dans une bibliothèque publique, vous devez d'abord installer le programme Adobe Digital Edition sur un ordinateur et y connecter la liseuse. Essayez sur d'autres ordinateurs en cas d'échec.

SEMAINE 23

07/06/2017

Beste koop op alle vlak
Diane - Schoten

Deze wasmachine heeft alles wat belangrijk is in je keuze. Veel programma's (meer dan in de samenvatting staat trouwens op de site), super gemakkelijk te bedienen (je hoeft er geen instructie boekje bij te nemen), superzuinig (A++++50%), bijna geruisloos (ik wist niet dat dat kon dus als ze in een badkamer of kortbij een woonruimte moet staan gewoon perfect) en ook een mooi design.

De hele grote opening en grotere trommel dan normaal is ook pluspunt zowel voor het in en uitladen zonder sleuren (mijn pijnlijke gewrichten zijn dankbaar) als voor het minder aantal wasbeurten. Valt automatisch uit na de wasbeurt, dus weer zuiniger. Wasmiddelbakje heeft inzetstukje voor vloeibaar wasmiddel om juiste hoeveelheid aan te duiden.

Verder is vooral het STOOMprogramma een superpluspunt. Geniale uitvinding voor kort gedragen kleding die je wil opfrissen of ontsmetten in een griep seizoen.

Dat laatste heeft mijn keuze bepaald plus de AAA en bovenop de 100 euro korting. Al de overige pluspunten vond ik ook wel bij andere machines maar deze heeft gewoon alles! En uiteraard zoals altijd TOP service van krefel. Online gekocht, supercommunicatie, perfect geleverd en geplaatst en oude machine meegenomen en zonder moeten vragen mijn droogkast bovenop terug gezet. Dank je wel!!!

SEMAINE 22

31/05/2017

Prima
Clairette - Knokke-Heist


Vlees uit de diepvries kan ik 2 dagen op voorhand uithalen zodat het traag ontdooit en daardoor is ook het verbruik van de koelkast minder.

Ik heb momenteel 6 diepvriezers in de garage waarvan 1 redelijk oud is. Die ga ik opnieuw vervangen door een combi. Als ik thuiskom met de boodschappen steek ik alles in de frigo in de garage en wat ik nodig heb die dag gaat mee naar de frigo in de keuken.

SEMAINE 21

24/05/2017

Elle vaut son prix
Sandrine - Oupeye


Elle possède diverses qualités: Elle est extrêmement silencieuse: même en essorage 1600 T min, elle fait très peu de bruit, ce qui permet de la faire fonctionner en programme de nuit sans craindre de réveiller ceux qui dorment dans la pièce à côté ou au dessus de celle dans laquelle elle est placée. Tous les programmes sont réglables, aussi bien en température qu'en vitesse d'essorage. Le hublot est extra grand (pratique pour y mettre une couette). La sécurité enfant permet d'éviter que de petites mains viennent dérégler le programme en cours. Elle optimise le produit lessiviel: j'en verse moins pour un aussi bon résultat. Elle propose de nombreux programmes, selon le type de linge concerné. Une fois le programme fini, elle bippe puis s'éteint toute seule, au lieu de continuer à bipper jusqu'à ce qu'on vienne l'éteindre (pareil, la nuit...). Elle est plutôt jolie (mais c'est un détail).

Point négatif: elle est chère (mais nous avons profité d'une promotion et des écochèques), mais ses points forts et la robustesse des machines Bosch valent vraiment la peine!.

SEMAINE 20

17/05/2017

Zalig!
Mario - Wevelgem


De druk in de voeten en benen is sterk afgenomen. Iedere avond geniet ik van een massage waar ik de intensiteit zelf kan bepalen. Stand 66 is voor mij al heftig , stand 54 is zalig. Met andere woorden, je moet zelf de instelling kiezen die u het best past.

Met de ingebouwde batterij en de afstandsbediening is het een superluxe omdat je overal waar je wil het toestel kunt gebruiken. De batterij gaat tevens heel lang mee vooraleer deze terug moet worden opgeladen. De oplaadtijd is ongeveer een kleine 3 uur.

Aan mensen die twijfelen: akkoord, het is een redelijk groot aankoopbedrag maar het is zeker zijn prijs waard.

SEMAINE 19

10/05/2017

Après des heures de recherches sur internet!
Emilie - Bruxelles


Je m'étais fixé 150 euros max. Ce qui était tout à fait irréaliste. Après de nombreuses heures de comparaison et lecture sur différents sites web, je suis tombée sur ce modèles de chez Philips. Un pur hasard. Et on dit souvent que le hasard fait bien les choses.

Prix plein 299 euros, en offre chez Krëfel pour 238 euros, 30 euros de cash back chez Philips, j'aurai finalement dépensé 208 euros pour un appareil qui en vaut la peine (à se prix! ... 299 me semble un clairement exagéré). En plastique, mais qui semble costaud. Design simple et efficace, style machine à Expresso. Assemblage hyper facile! (même un dimanche midi au réveil), assez silencieux, il rejette plus de déchets que je ne l'aurais voulu (mais pas autant qu'une centrifugeuse), propre, et très facile à laver!!!

Le seul hic je l'avais lu, je le confirme la cheminée où l'on insert les fruits et légumes est un peu étroite. Cependant, céleri ok, épinards et persil ok, gingembre ok, citron avec la peau ok. Un bon coup de boost!! c'est le résultat qui compte!! Pas de regret. OUf!

Ma 2nde option était un extracteur type Omega ou Jazzmax, certainement de qualité supérieure, mais beaucoup plus encombrants et plus onéreux aussi... Bon jus!

SEMAINE 18

03/05/2017

Koelkast met diepvries
Dominic - Berchem

Wij hadden een nieuwe nodig voor op onze camping in combinatie met frigo diepvries. Deze is prima, maakt bijan geen geluid.

Mijn vrouw stelt het op prijs dat ze minder moet bukken voor in de frigo te kunnen, zoals thuis.

Maat was ideaal, daar we ernaast nog eens extra opbergruimte kregen door de afmetingen. Voor ons dus ideaal in deze vorm, echt perfect. Ik had nog nooit gehoord van dit merk maar als hij 20 jaar meegaat zal ik opnieuw gaan voor dit merk. Zeker voor deze doelstelling.

Maar we hebben wel duidelijk de gebruikshandleiding doorgenomen en gerespecteerd. Dat is een must voor de garantie.

SEMAINE 17

26/04/2017

Une bête de technologie
Cacheux - Dour

Ayant eu le S6e et S7e, le Galaxy S8 est un très belle appareil mobile de très bonne finition.

Processeur Exinox9 conjugué avec 4 Go de Ram et 64 Go de mémoire internes promettent des performances incroyables et survitaminée.

L écran de 6.2" permet une vision global de toutes les fonctions androïd et Samsung, sans oublier pour vos jeux et films.

L' intelligence Artificielle est de la partie avec Bixby. Notons sa solidité et sa norme IP 68.

Attendons sa mise à jour sous Android Oreo pour profiter pleinement de ses performances.

SEMAINE 16

19/04/2017

Voldoet aan verwachtingen
Jolien - Herzele

Dit is onze eerste vaatwasser dus vergelijken met andere modellen is niet mogelijk. Toch vinden wij dit een zeer handig ding, zeker vermits het verstelbaar is in hoogte: ideaal als onderbouw voor ons 'ouder' keukenwerkblad dat iets te laag was voor een standaardafmeting.

De Eco toets samen met de VarioSpeed functie indrukken zorgt voor een perfect schone vaat op nog geen anderhalf uur. Voor minder vuile zaken (zoals enkel glazen en relatief propere borden) gebruiken wij de sneltoets 45 C (half uurtje, niet drogen) en dit volstaat ook zeker en vast.

Ook qua design is het helemaal ons ding door de inox look. Dat hij daardoor sneller 'vuil' is nemen we er graag bij en met een inox poetsproduct is dit ook snel opgelost.

Qua geluid niks van last: heel stil apparaat. Kortom, heel interessant product!

SEMAINE 15

11/04/2017

Imprimante laser pour utilisation semi intensive pour étudiants aux études supérieures
Mariane - Bruxelles

Avec 2 jeunes aux études supérieures, nous avons remplacé notre vieille imprimante encre couleur par une laser N B pour réduire très fortement les coûts d'impression (syllabus, travaux...).

Notre choix s'est porté sur cette Brother car nous avions besoin qu'elle soit compatible PC Mac (on a les 2 à la maison). Elle fonctionne en wifi ce qui était nécessaire car nos jeunes ont leur ordinateur dans leur chambre. Elle est peu bruyante (heureusement car elle est dans notre bureau). Elle fait des impressions nettes (1 jeune fait des études scientifiques graphiques à imprimer) et effectue des impressions recto verso automatiques (réduction très importante de notre consommation de papier). Elle est suffisamment rapide à notre goût.

Le bac qu'on peut charger avec 250 feuilles est une merveille (ouf ! quel soulagement de ne pas devoir recharger en pleine impression).

Petit bémol : elle est relativement encombrante, mais comme elle a remplacé 3 machines (on s'est séparé du vieux scan et de l'ancêtre de photocopieur), finalement on a gagné de la place.

Petit conseil : après que la première cartouche de toner soit vide nous l'avons remplacée par une cartouche plus grosse, ce qui revient moins chez à la page. Au premier changement de cartouche, nous avons un peu "chipoté" mais maintenant, on est habitué.

Bref, nous sommes content de cet achat, au départ relativement coûteux mais qui convient très bien pour une utilisation semi intensive.

SEMAINE 14

05/04/2017

Vervanging microgolfoven
Liesbeth - Melle

Vervanging microgolfoven

Nadat mijn soep ontplofte in mijn oude microgolfoven en ik deze niet meer volledig proper kreeg (de soep was tussen de grill ook geraakt : ) hebben we maar besloten van een nieuwe aan te kopen. Onze oude was ook 5 jaar oud en begon al een beetje te mankeren dus na een korte studie de keuze gelegd op de Whirlpool JQ 278 WH.

Omdat we zo tevreden waren van het merk Whirlpool hebben we terug gekeken naar dit merk.We konden absoluut niet zonder de crispfunctie dus daarom viel het type JQ277 van de stapel. Ook wou eens geen zwarte of inoxen microgolf dus is de keuze op deze witte gevallen. Hij heeft alle functies die ik wou voor een combi en ziet er mooi uit dus de keuze was snel gemaakt.

SEMAINE 13

29/03/2017

Excellente tv
Joel - Mons

Télévision achetée en remplacement d'une plus petite.

2 télécommandes dont une "smart" avec un design assez épuré mais réussi. La smart dirige ma box évasion pour les fonctions de base.

Le saut dans l'ultra HD 4k est probant et l'image d'excellente qualité aussi bien en blu ray 1080p qu'en 4k. Pour la Sd, pas de miracle... Les chaînes télés ne sont qu'en 720p mais la Tv n'y peut rien !

Les menus sont simples mais à la fois assez poussé pour personnalisé l'image et le son. La navigation sur internet et youtube est assez rapide avec la possiblité d'essayer du contenu Ultra Hd.

Le son qui assez ample et qui ne grésille pas est vraiment appréciable.

La connectique est bonne même si un ou deux port Hdmi supplémentaires n'auraient pas été de trop. Le port USB aurait pu se trouver sur la tranche du Tv au lieu de derrière.

SINON EXCELLENTE TV SANS RÉELS REPROCHES !

SEMAINE 12

22/03/2017

Première prise en main
Antoine - Givry

Me voila donc en possession de ma nouvelle tv. Je chipote un peu depuis que je suis rentré, je fais tout les réglages d usage etc. Je suis très satisfait pour les premières heures d'utilisation!

2 télécommandes dont une "smart" avec un design assez épuré mais réussi. La smart dirige ma box évasion pour les fonctions de base.

J'ai visionné deux trois programmes sur Netflix en 4k uhd pour un peu voir ce que la tv avait dans le ventre... Et bien je ne suis pas déçu, une image fluide, des beaux noirs et de belles couleurs, je ne suis malheureusement pas encore équipé d'un lecteur Blueray hdr avec cable hdmi2.0 pour vraiment profiter des qualités de la tv.

Le système audio est correcte de base rien a dire... pas de prise jack par contre mais une connectivité bluetooth.

Je trouve que 3 ports HDMI est peu, c'est dommage.

SEMAINE 11

15/03/2017

Een eerste indruk
Yves - Berlaar

Eerste indruk is dat het een degelijk toestel is. Ik scheer mij normaal handmatig 2x per week. Met dit toestel moet ik het toch 3x per week doen. Ik krijg mij niet volledig gladgeschoren, hoe wel ik moet zeggen dat het vrij vlot gaat. Misschien moet ik het elektrisch scheren nog wat gewoon worden en beter onder de knie krijgen.

De batterij van het toestel is wel goed, ondertussen 2 weken verder en ze is nog steeds, na 3x scheren per week, voor 80 opgeladen. Dat is toch wel een mooi resultaat. Het proper maken van het mesje is net zoals bij de manuele gewoon goed onder de kraan spoelen en klaar.

Het toestel zelf is echt wel kwalitatief gebouwd en voelt degelijk aan, het heeft een goede grip en wijst zichzelf heel snel uit. Een plus is het bijgeleverde tasje om het toestel te vervoeren voor bijvoorbeeld op reis. Kabel van de oplader mocht misschien iets langer zijn.

SEMAINE 10

08/03/2017

Dit is een topproduct, zeker een aanrader!
Nico - Lichtaart

Wie op zoek is naar een Amerikaanse koelkast moet zeker de HAIER HRF800DSG8 vergelijken met de andere toestellen! Dit toestel heeft een prachtig design met 2 grote deuren volledig in glas waar de touchbediening (instellen functies) mooi in verwerkt zit.

De HRF 800DSG8 heeft een ruime koelkast (457L) en een zéér ruime diepvries (335L) waardoor je alles in één toestel kwijt kan, ze zijn elk apart instelbaar van temperatuur.

Wanneer je het toestel opent zorgt de mooie LED verlichting voor een mooi overzicht zelfs tot in de onderste schuiven in zowel koel als vriesgedeelte en dit met een zéér zuinige energie klasse A. Geen enkel ander merk kan dit evenaren, naast zijn grote inhoud is dit toestel ook zéér stil met zijn 38dB hoor je hem nauwelijks koelen.

De koelkast heeft ook enkele leuke functies zoals een ABT (antibacterieel technologie ) Freshzone 0 om je verse groenten langer te bewaren, een lade met Quick cool functie om je drank snel te koelen bij onverwacht bezoek, een ijsblokjes enz...

Natuurlijk heeft hij ook zijn nadelen en dit is namelijk zijn omvang, niet iedereen zal de ruimte hebben om dit toestel te kunnen plaatsen.

Zoals je ziet heeft dit toestel heel wat te bieden, dus zeker een aanrader! Ik zou hem niet meer kunnen missen. En wat ook nog zeker belangrijk is om te vermelden, je krijgt bij registratie van je toestel op de Haier website ook nog eens 30jaar garantie op de compressor wat ook niet niks is!!! Bedankt krëfel voor de prima levering & service!!

SEMAINE 9

01/03/2017

Du bon et du moins bon
Kevin - Binche

JTout d'abord, je tiens à dire merci au vendeur qui a très bien fait son travail et qui était de plus sympathique.

Cette imprimante n'était pas mon premier choix. Je me suis d'abord dirigé vers une hp qui m'a horrifié par sa taille.

Puis j'ai vu une epson qui était bien mais dont les tests n'étaient pas très favorable pour la qualité d'impression.

Je me suis dirigé ensuite vers cette imprimante canon et je ne suis pas déçu.

Le cout à la page est assez faible malgré une qualité au rendez vous.

Contrairement à la hp, cette imprimante est minuscule.

Finalement, l'imprimante fait ce que l'ont attends d'une imprimante en 2017 : des impressions de bonne qualité à moindre cout.

SEMAINE 8

22/02/2017

Fonctionalité et Krëfel service
Sandra - Bruxelles

J'ai reçu ce fantastique appareil ce jour en cadeau pour la Saint Valentin. Je l'ai retiré chez Krëfel et bravo votre service est extra.

Ohlalala ce matin j'ai directement fait un bon café avec celui ci.

Alors là c'est super la fonctionalité tout va très bien puis le design est au top.

Le mode d'emploi est bien clair et tout est bien expliqué. Donc facile pour utiliser cette machine une vraie joie de préparer le café.

Je ne manquerai pas de faire votre publicité, vous êtes très sympa et serviable merci pour votre flexibilité.

SEMAINE 7

15/02/2017

Olievrij maakt me blij
Nick - Bekkevoort

Ik herinner me nog goed dat ik de Fritel Snacktastic voor het eerst zag op de Facebook van Krëfel. Sindsdien heeft het concept van zulke airfryers me niet meer losgelaten.

Na lang wikken en wegen ben ik dan toch maar voor de aankoop van de Snacktastic gegaan. Het ging tussen dat toestel en de Philips Airfryer maar het prijsverschil gaf uiteindelijk de doorslag.

Ik gebruik mijn Snacktastic bijna meer dan me lief is. Vooral mijn geliefkoosde bitterballen bak ik nu steevast in de Snacktastic en ze smaken nog altijd even heerlijk. Al moet ik 1 kanttekening plaatsen: ze hebben niet echt die mooie goudbruine kleur die je met een echte friteuse bekomt.

Verder gebruik ik de Snacktastic ook voor groentjes, kip, scampi's en zelfs steak. Jammer genoeg is er wel geen receptenboekje voorzien. Dat vind ik toch een gemiste kans want daardoor moet je zelf gewoon wat uitproberen. Maar eens je de trucjes kent, wordt het een onmisbaar toestel.

Toch nog één laatste aanmerking. Wij gebruiken de Snacktastic slechts met twee, als koppel dus. Daarvoor is ie perfect!

Conclusie: als je de aankoop van een gezonde friteuse overweegt, zou ik zeker niet twijfelen over de Snacktastic. Ik heb hem overigens besteld via de webshop van Krëfel en een dagje later had ik het pakje al in mijn bezit. Een onberispelijke service dus!

SEMAINE 6

08/02/2017

Pratique et rapide pour les amateurs de café
Aurore - Namur

Ma compagne, une amatrice de café, en avait marre de moudre les grains de café dans le moulin à café. Oui, nous étions encore traditionnelles.

Après plusieurs hésitations, nous avons décidé de nous rendre à l'évidence : autant acheter une machine à café ! Nous avons consulté le webshop de Krefel et nous sommes tombées sur les machines Krups Dolce Gusto. Celle ci était en promotion et nous n'avons donc pas hésité : on l'a achetée. A ce prix là, c'était cadeau !

Les vendeurs du Krefel de Bouge nous ont bien tout expliqué et nous sommes rentrées en toute confiance.

Mise en route super facile et première utilisation très simple. Le réservoir d'eau est assez grand, pour trois quatre tasses moyennes (avec les capsules dolce gusto). Ma compagne n'a pas été déçue, ça va beaucoup plus vite. Elle ne doit plus se lever a 5 heures pour moudre le café.

Le choix de café est varié et puis on peut aussi faire du café normal dans des capsules compatibles avec la machine.

Seuls soucis, c'est qu'il faut souvent nettoyer le trou d'écoulement avec la tige fournie dans la machine. De préférence, il est mieux d'utiliser de l'eau de bouteille plutôt que celle du robinet si elle est très calcaire sinon ca va boucher la machine. Et aussi parfois le jet qui fait couler le café (ou autre liquide) ne coule pas droit mais ca va dans la tasse donc pas trop grave.

Je le recommande c'est le modèle le mieux niveau rapport qualité prix. Gain de temps et facilité sont au rendez vous.

SEMAINE 5

01/02/2017

Snacktastic: doet wat hij moet en meer!
Kris - Tienen

Ik gebruik de SnackTastic nu bijna 2 weken en ben er zeer tevreden over.

Naast aardappelproducten (frieten, kroketten) bak ik er ook vlees (steak, mignonette, gehaktballetjes, chipolata), vis (kabeljauw, zalm, tonijn) en gevolgelte (kip) in. Dierlijke producten blijven sappiger.

Deze Air Fryer heeft in tegenstelling tot andere modellen een vlak mandje in metaaldraad als binnenkuip en zo kan de hete lucht er overal aan en licht een steak of kabeljauwmoot ook heel vlak.

Zelfs kleine broodjes afbakken lukt prima: de SnackTastic is veel sneller opgewarmd dan mijn grote oven en de broodjes bakken sneller af.

Conclusie: een absolute aanrader. Vlees en vis smaken niet meer naar de gebruikte vetstof, maar hebben een rijkere en authentieke smaak.

Toch nog een aandachtspunt: bij het eerste gebruik komt de mand stroef los uit de ketel, maar nadat hij enkele keren gebruikt was, ging het in en uitladen als vanzelf.

SEMAINE 4

25/01/2017

Merci au robot
Reginald - Kraainem

Ayant vu mon épouse qui éprouvait certaines difficultés à nettoyer correctement dans les coins des pièces de la maison et estimant qu'elle était en droit de passer autrement son temps, nous nous sommes rendus chez Krëfel d'Evere afin de nous renseigner et nous faire conseiller.

La qualification du personnel et les conseils dispensés nous ont convaincu.

Après l'achat c'est la grande question qui se pose à savoir avons nous fait un bon choix? les conseils dispensés se concrétisent ils en pratique? A toutes ces questions la réponse est OUI!

Tellement satisfaits de cet achat et des conseils qualifiés nous envisageons l'achat d'un deuxième robot de la même marque.

Voilà un avis sincère qui a la mérite de reconnaître les progrès de la technique qui allie gain de temps, bonne humeur et fiabilité.

SEMAINE 3

18/01/2017

Inventief van Oral-B
Guy - Baasrode

Waarom ik me destijds een Oral-B aanschafte? Het was een aanrader van mijn apotheek.Ik ben dan op zoek gegaan naar de betere service en prijs.

De elektrische tandenborstel was voor mij een onnodig ding dat elektriciteit zou verbruiken om verder geen resultaat te boeken. Het was belangrijk om dus eerst het verschil tussen technologieën te begrijpen voor het vinden van de perfecte tandenborstel die aansluit aan mijn wensen.

Wat ik wou was een betere reiniging dan een manuele borstel. En eentje die tandplak kon los maken, roteren en afvoeren. Nu heb ik wittere tanden.

Wat ik niet wist: deze had druksensoren had die me aangeven wanneer ik te hard ging poetsen. Ik zou echt geen andere elektrische tandenborstel meer aanschaffen dan een Oral-B.

Poets nu 2x daags en spoel daarna goed mijn bijtertjes. Super inventief van Oral-B. Bedankt Krefel voor de aanrader.

SEMAINE 2

11/01/2017

Prima vaatwasser
Jean-Luc - Ardooie

Na 12 jaar dienst van onze oude AEG zijn we na lezen van reviews van een aantal merken bij deze uitgekomen.

Nu enkel dagen in gebruik en totaal geen klachten: wast uitstekend, droogt uitstekend, geen strepen of vlekken op de glazen, alles komt blinkend uit de vaatwas, is ook fluisterstil!

Er is enorm veel plaats door de verschuifbare bestekmand onderaan. De bovenste mand kan je ook laten zakken in hoogte waardoor je makkelijk nog potten vanboven kan plaatsen zoals saladekommen, zeven, tupperware-potten, enz.

Ook kan je de indeling in de manden nog veranderen. Helemaal vanboven heb je ook nog een uitschuifbare besteklade die je eventueel helemaal kunt verwijderen ook. Moest je deze niet nodig hebben.

Al verschillende programma,s geprobeerd en je hebt veel keuze. Kortom een zeer complete vaatwasser voor een nette prijs en zuinig (A).

Ik heb deze afgehaald bij de Krëfel-winkel en zelf geplaatst, is niets moeilijk aan. Vriendelijke mensen ook bij Krëfel.

SEMAINE 1

04/01/2017

Chauffage d'appoint facile à déplacer même pour une personne à mobilité réduite
Nelly - Sambreville

Agée de 81 ans, je cherchais un radiateur qui donne un "coup" de chaleur par temps très froid, dans certaines pièces que j'occupe encore dans la maison. Un radiateur à bain d'huile a eu ma préférence pour la douceur de la chaleur qu'il diffuse. Selon la pièce à chauffer, je le déplace facilement grâce à la poignée et les roulettes, cela est vraiment pratique car avec l'autre main j'utilise ma béquille pour me déplacer. Un peu plus cher que d'autres modèles de la marque il a un plus très important pour moi, c'est de pouvoir adapter la puissance selon la pièce que je chauffe. Position 3 pour la salle de bain, 2 au salon, 1 dans la cuisine. Avec le thermostat, je règle la température facilement comme je veux.

Petite astuce très pratique, le cordon se range enroulé sur l'appareil. J'apprécie beaucoup, car ainsi, je ne risque pas de trébucher en me prenant les pieds dedans.

Ce que je conseille, c'est aussi de le couper juste avant de s'endormir. La chaleur continue à rayonner grâce au bain d'huile, juste le temps de s'endormir.

Il permet de faire des économies de chauffage car en chauffant localement les pièces où je vis encore, dans les autres pièces de la maison que je n'occupe plus à l'étage, je peux laisser le chauffage central moins tourner.

C'est donc pour moi un chauffage d'appoint parfait.