Partagez votre avis et gagner un bon cadeau Krëfel de €100!



Sur notre site web, vous pouvez partager votre expérience avec les produits. Vous pouvez donc de ce fait, aider les autres clients dans leur choix d’achat.

Krëfel attache une énorme importance à vos avis et vous donne donc la chance, chaque semaine, e gagner un bon cadeau de €100! Les avis qui pourront gagner le prix doivent remplir les conditions suivantes:


- Les avis doivent contenir au minimum 20 mots .
- Vous devez vous concentrer sur le produit.
- L’avis peut être positif ou négatif mais assurez-vous que votre opinion est justifiée par des arguments concrets afin que les autres clients soient aidés par les informations.
- L’avis doit être rédigé dans un langage compréhensible.

Le bon cadeau ne sera pas échangeable contre de l’argent. Le personnel de Krëfel n’est pas autorisé à participer à cette action.

Nous nous réservons le droit de refuser ou supprimer des commentaires qui ne correspondent pas aux directives de cette page. Les commentaires comportant les éléments suivant seront susceptibles d’être supprimés:

- Contenant un langage inapproprié ou incompréhensible.
- Contenant des numéros de téléphone, adresses ou autres informations personnelles.
- Contenu plagié.
- La promotion d’autres magasins ou boutiques en lignes qui peuvent ne pas être pertinentes tels que des prix ou des offres temporaires.
- Une plainte ou une question qui ne concerne pas le produit en question.

Si vous avez une réclamation ou une question, n’hésitez pas à nous contacter via le formulaire de contact sur notre site web.formulaire de contact e-shop..

Gagnants précédents:

Vous voulez tenter votre chance pour gagner un bon cadeau de €100? Ecrivez un commentaire et qui sait, vous serez peut-être l’heureux gagnant de la semaine prochaine!

WEEK 46

11/10/2017

Krups overtreft mijn verwachtingen
Niels - Wetteren

Ik ben gewend om een Senseo machine met pads te gebruiken, maar ik had een nieuwe machine nodig voor op het werk. Ik kon de verleiding niet weerstaan om eens een machine met cups te proberen. Ik ging voor het basismodel waarbij er manueel moet beslist worden wanneer het water moet doorlopen en wanneer het stopt. Wat achteraf bekeken eigenlijk nog niet zo slecht is. Nu kan ik zelf kiezen, bij een latte machiato bijvoorbeeld, om er wat meer koffie te laten inlopen ipv melk.

De machine oogt mooi en is gemakkelijk te onderhouden. Na een 3 tal weken ben ik echter overtuigd dat ik liever een koffie heb uit deze machine dan uit een Senseo, ook al omdat de keuze aan koffiecups hier groter is dan bij de Senseo pads. Warme chocolademelk smaakt hier gewoon ook voller en beter omdat ze werken met melkpoeder in de cups.

Op de koffie zelf zit niet zo heel veel verschil, maar je hebt wel veel verschillende soorten koffies zonder dat je daarbij iets speciaals nodig hebt. Als je bijvoorbeeld een koffie met melk wil, dan gebruik je daarvoor slechts 1 cup. Bij cappucino's en latte machiato's of chocomelk heb je wel 2 cups. Het staat ook goed aangegeven hoeveel water je in elke cup moet laten doorlopen. Je hebt ook machines waarbij je dit automatisch kan instellen, maar manueel lukt ook perfect. (ik gebruik wel de officiële doorzichtige koffietassen van Krups dus dat is wel beter zichtbaar). Het leuke aan deze machine is dat je ook thee en koude (ice tea) dranken kan bereiden.

SEMAINE 45

11/10/2017

Fer à repasser Calor FV9788CO
Rausch - Hondelange

C'est le dernier fer à repasser de chez Calor, et j'en suis très satisfaite. Le seul inconvénient est son prix qui avoisine les 100 euros quand on sait que son prédécesseur ne demande que la moitié. Cependant il possède de multiples avantages.

Beaucoup plus léger que mon précédent, avec une longueur de câble confortable un réservoir plus important pour une capacité totale de 350 ml un anti goutte plus qu indispensable. On peut facilement régler le débit de vapeur, le mieux c'est le calc collector qui permet de conserver son appareil plus longtemps vu qu'il est protégé contre le calcaire. Oublié les vêtements brûlés, les débuts d'incendie ce fer est un fer intelligent qui s arrête automatiquement après 30 secondes.

Une couleur bordeau vraiment bien pensé qui est absolument magnifique et d'après les informations du vendeur, ce fer à repasser Calor FV9788CO est réparable pendant 10 ans ce qui est vraiment intéressant. Un investissement qui promet des moments de repassage facile.

SEMAINE 44

11/10/2017

schitterend!!!
Sabine - Alken

We hebben afgelopen weekend deze prachtige TV gekocht. Hierbij hebben de mensen van Krefel ons zeer goed geholpen. Thuis gekomen was het toch wel echt grote toestel in een mum van tijd geïnstalleerd en hebben we genoten van een geweldige TV ervaring. Nogmaals met dank aan de Krefel mensen! Ze zijn hiervoor langer gebleven dan openingstijd.

Dit toestel is een absolute aanrader voor als je van groot en design houdt. Beeld is prachtig. En er zitten allerlei leuke gadgets op waardoor in je in no time leuke youtube filmpjes of andere leuke dingen vindt. Onze telenet en netflix service draaide ook direct mee.

Kortom: waar voor je geld en plezier verzekerd. Zelfs de hond kijkt aandachtig mee naar dit indrukwekkend scherm.

SEMAINE 43

11/10/2017

Le plaisir d'un café parfait comme au bistrot
Ammajaro - Pepinster

Machine idéale pour tous les amateurs de bon café. Plus besoin d'aller au bistrot pour goûter au plaisir d'1 très bon café. Facile d'utilisation, la delonghi dinamica ECAM 350.14.B allie performance, interaction et simplicité, le tout dans un design très contemporain. Du plus bel effet avec son coloris foncé et ses formes arrondies elle est parfaite sur le plan de travail de la cuisine.

Une programmation simple permet de personnaliser et enregistrer chacune des boissons en ajustant la force, la longueur ainsi que la quantité de café et de lait pour déguster une boisson exactement selon notre goût ! En plus des 6 boissons classiques (espresso, Long, café classique, Doppio , ristretto, espresso Lungo), la délonghi dinamica propose également 5 recettes lactées : Cappuccino, Latte macchiato, Caffe latte, Flat white et lait chaud. Le panneau de commande intuitif et tactile avec son écran d'affichage LCD graphique permet une utilisation très simple de l'appareil.

Le système LatteCrema combine vapeur, air et lait dans des proportions exactes ce qui permet d'obtenir un équilibre parfait entre la mousse et le lait et de profiter ainsi d'une mousse crémeuse et dense à chaque tasse. Enfin, un dernier point très important, c'est le système de nettoyage automatique de la carafe à lait. Elle peut paraître un peu chère mais aucun autre appareil sur le marché et destiné aux particuliers n'atteint le niveau de perfection des machines professionnelles que l'on retrouve dans l'Horeca.

WEEK 42

11/10/2017

Prima wasmachine!
Annie - Gent

Sinds jaren ben ik klant bij Krëfel. Toen vorige maand mijn wasmachine uitviel na 12 jaar dienst was naar een andere winkel gaan zeker geen optie!

Ondertussen is er een maand verlopen en ik ben zo blij met de aankoop van mijn nieuwe wasmachine! Ik heb me een Bosch WAT283K1FG, 7kg aangeschaft die bovendien nog in promotie werd aangeboden, namelijk 499 ipv 679. De verbeterde trommel, minder decibels, vereenvoudigde programmakeuze en het ecologisch verantwoord energieverbruik hebben mee mijn keuze bepaald. Ook de service is uitstekend!

Daarom ga ik nog enkel bij Krëfel voor de aanschaf van al mijn apparaten en kan ik het iedereen aanbevelen!

WEEK 41

11/10/2017

Merci
Jack - Anderlues

tres content de l'avoir acheté car il correspond à ce que je recherchais d'un aspirateur....puissant ,silencieux et facile d'entretient... j'ai attaché les accessoirs sur le tuyau qui est aussi téléscopique ,plus grand que tout ceux que j'ai déjà eu ,génial ,surtout que je suis grand , donc merci pour mon dos...

facile à vider ,..bref ,n'ayez pas peur de vous l'offrir,vous ne serez pas déçus...

merci aux personnes qui ont donnés leur avis, c'est surtout grace à cela que je me base avant d'acheter sans hésiter un produit..

SEMAINE 40

04/10/2017

Strijkijzer Calor
Marleen - Moorsele

Nog nooit zo'n goed strijkijzer gehad in al mijn jaren en heb er al heel veel gehad.Al de plooien zijn glad gestreken zonder moeite !

Plus nog eens een grote meevaller daar ik deze beoordeling wilde meedelen kwam er nog eens een prijsgarantie ter voorschijn , inplaats van 99,98 was het opeens maar 79,90 euro dus voor mij zeker een beste koop !

Een grote aanrader !!!!!!!!!!

WEEK 39

27/09/2017

Mur virtuel faisceau lumineux
Fabienne - Gerpinnes

J'ai reçu d'office un mur virtuel à l'achat de mon robot laveur Scooba (dont je suis ravie) voici un an.

Super pratique pour delimiter une zone à nettoyer quand la pièce est très grande, ou pour éviter de devoir fermer une porte. Ou encore si on craint la chute dans les escaliers, frayeur en soi inutile vu que le robot a des capteurs très efficaces.

Je l'utilise aussi avec mon robot aspirateur Roomba car ils sont compatibles.

C'est pourquoi j'ai acheté un 2ème mur virtuel, ainsi je peux faire fonctionner l'aspirateur Roomba dans une pièce et le nettoyeur Scooba dans une autre, sans devoir fermer les portes (ce que mes chats détestent.

WEEK 38

20/09/2017

Produit de qualité
Benjamin - Jurbise

Barre son de qualité achetée il y a 2 mois elle offre vraiment une qualité sonore excellente, couplée avec une tv philips 4k, franchement le top.

j'ai retiré une étoile pour le rapport qualité prix, mais ce n'est vraiment que pour le prix que je trouve malgré une super qualité encore un peu élevé pour une barre son commercialisée depuis 2015.

Et j'ai retiré 3 étoiles au krefel service car le jour de mon achat j'ai demandé au vendeur si il y avait moyen d'avoir une petite réduc vu que la barre était commercialisée depuis deja 2015, et la il m'a certifié que c'était un tout nouveau modèle très ressemblant mais qu'elle datait de cette année! donc pas de réduc possible!

Après vérification il n'en est rien c'est bien une barre datant de 2015! pas de nouveau modèle sortie pour cette série, donc pas très honnete de sa part!

WEEK 37

13/09/2017

Zeker zijn prijs waard!
Sander - Aarschot

We hebben deze Bose bluetooth speaker gekocht om op verplaatsing ook goed te kunnen genieten van films, series en muziek. De Bose kwam in een gemakkelijke, stevige doos zodat je hem gemakkelijk (maar vooral veilig) kan meenemen. Hierin is ook een plaats voorzien om de lader in op te bergen.

Ook al ziet hij er zeer robuust uit, het is maar een lichtgewicht en past gewoon in je hand. Dit is echt het beste apparaat dat we al gehoord hebben qua formaat en sound tezamen. Voor zijn formaat is het gewoon overduidelijk het beste wat het kan zijn.

Het enige nadeel dat we tot nu toe ontdekt hebben, is dat het niet altijd even gemakkelijk is om bluetooth connectie te vinden met bv. de laptop, waardoor je soms echt een aantal keren moet proberen vooraleer je definitief connectie gemaakt hebt. Het is wel gemakkelijk dat er een stem meldt wanneer (en met wat) je verbinding gemaakt hebt (of wanneer ze verbroken is).

Ondertussen hebben we hem al een jaar en hij ziet er nog steeds als nieuw uit, dus we zijn zeer tevreden van zijn duurzaamheid. Qua kwaliteit prijsverhouding zit dit dus zeker en vast goed! De Bose speaker is het echt waard.

WEEK 36

06/09/2017

Le rêve américain
Dave - Seraing

Un rêve qui devient réalité. Je doutais d'abord pour l'achat (c'est un investissement), mais pas un moment de regret. J'ai exactement le même modelè sauf les poignées de porte sont intégrées.

Un compartiment congélateur spacieux et toujours des glaçons frais disponibles. Le dispenser fabrique des glaçons et de la glace pilée. La petite porte du frigo (bar) est super pratique et permet de réaliser des économies parce que la grande porte reste souvent fermée.

Livraison par Krëfel était professionnel, je suis depuis des années client content chez Krëfel a Flemalle (avant Jemeppe).

Conseil: prend bien les mesures, pourquoi ? Oui, il y avait assez d'espace dans la cuisine, mais faire passer la frigo par la porte d'entrée était une autre histoire.

WEEK 35

30/08/2017

Très satisfait
Ayoub - Brussel

C'est une très bonne affaire. Ce PC portable convertible répond à toutes mes exigences en matière de performance, fonctionnalités, design, poids et taille.

La qualité d'affichage est très bonne et la qualité audio des haut parleurs est parfaite. De plus, la saisie sur l'écran tactile est très précise et le stylet actif HP fourni est très agréable à utiliser.

L'avantage comparé aux modèles plus anciens est que l'écran ne réagit qu'au mouvement du stylet lorsque ce dernier est utilisé. Il est donc possible de poser son poignet sur l'écran sans problème en écrivant ou en dessinant.

WEEK 34

23/08/2017

Prima aankoop
Ivan - Hofstade

Ik zocht een handige stofzuiger, om dagelijks snel en zonder veel rompslomp kattenbak korrels, kattenharen ed op te ruimen. Geen gedoe met draden, lange stofzuigdarmen en hulpstukken. Een steelstofzuiger dacht ik en voila!

Waarom deze? De mogelijkheid om hem ook als lichte handstofzuiger te kunnen gebruiken, met speciale stofzuig kop, is wel handig. Draadloos, een luxe en verder, in zijn geheel, een zeer wendbaar toestel, ligt goed in de hand(hij zuigt natuurlijk prima het overige stof vuil ook op) en is niet alleen geschikt om kat gerelateerd vuil op te zuigen. Hij maakt ook niet overdreven veel lawaai en qua gewicht best doenbaar.

Ik heb hem nog maar pas, maar toch al drie keer gebruikt op 1 dag tijd. Hij is zeker niet de goedkoopste, maar kwaliteit heeft zijn prijs. Ik wil hem zeker aan iedereen aanraden!

WEEK 33

16/08/2017

Uitstekend resultaat!
Christel - Mortsel

Nu reeds 1 maand in gebruik en wat een verschil met mijn vorige droogkast (wat een ander merk was)! Zeer stil. Ruime keuze uit programma's.

Vroeger stak ik nooit geen hemden of katoenen broeken in de droogkast omdat het ofwel nog te vochtig bleef of te droog met veel kreuken erin maar nu met het kreukherstellend programma is dit echt een luxe. De was komt er zeer zacht uit.

Ik steek nu 4/5 van mijn was in deze droogkast en ik heb veel minder werk tijdens het strijken. Deze machine is écht aan te bevelen! Je betaald voor een Miele altijd meer maar voor mij is dat verschil op al de gebruiksjaren de moeite waard. Ook is mijn wasplaats veel minder vochtig tijdens het draaien van de droogkast wat zeker een belangrijk pluspunt is.

Ik heb voor een gezin van 4 personen de 8 kg inhoud gekocht. Er staat ook een programma op voor buitenkleding en impregneren. Omdat mijn gezinsleden veel aan sport doen is dit mooi meegenomen. Ook het leegmaken van het pluizenmandje is gemakkelijk en degelijk!

Er is ook een mogelijkheid om een geurverspreider van Miele zelf te installeren maar heb deze nog niet gebruikt.

Een zeer tevreden klant!

WEEK 32

09/08/2017

Comme au cinéma
Angelique - Bois de Villers

Lors de nos dîners familiaux nous ne savions jamais quoi faire pour égayer la soirée. Et d'un coup j'ai eu une idée géniale : pourquoi pas organiser un cinéma à la maison ? J'ai donc acheté un projecteur au meilleur prix.

Chaque dimanche nous installons nos invités sur des tas de coussins et de couvertures et nous mettons le projecteur pour que les films soient visibles sur notre mur tout blanc dans le grand salon. On s'y croirait au cinéma ! Waouw ! Cela fait un effet au top.

Le son du projecteur est très bien fixé. Pas de soucis a ce niveau là. La projection n'interfère pas dans la qualité du film.

1 seul problème : le projecteur ne doit pas être trop éloigné de l'endroit de projection car sinon l'image se confond et on n'y voit pas grand chose.

WEEK 31

02/08/2017

Un bijou technologique
Orlando - Aarlen

Je l'utilise depuis presque un mois et c'est un super ordinateur portable qui tient dans les poches de mes pantalons.

Avec une coque de protection, le lecteur d'empreinte se trouve sans soucis et jamais mon doigt ne va sur le capteur photo. De plus on peut définir des appareils Bluetooth ou des lieux de confiance donc pas toujours nécessaire de verrouiller. Bien pensé !

L'affichage always display ne consomme quasi rien et est très utile (double tape sur l icône et on ouvre l'application, on peut aussi changer de morceau facilement quand on écoute la musique). L'autonomie est largement suffisante et la recharge rapide un vrai plus.

Toutes les applis fonctionnent avec une fluidité remarquable.Avec son design (très beau) de 18,5:9, il est plus étroit que mon ancien gsm et je peux même l'utiliser à une main !

Parfait pour lire des livres epub (les pdf sont moins pratiques) ou lire sur internet. Il remplace sans soucis tout gps de navigation que ce soit en voiture, à pied ou en vélo.

Vu tout ce que je fais avec, le prix me parait justifié. J'ai jamais vu un appareil aussi bien fait. Bravo Samsung !

Rien à dire sur le service Krefel, facile et efficace. On allie l'avantage de commander sur internet à celui d'avoir un magasin près de chez soi.

WEEK 30

26/07/2017

Fitter dan ooit
Joyce - Boechout

Deze sporthorloge motiveert echt om te bewegen. Het feit dat je, je doelen zelf kan instellen zorgt ervoor dat je gemotiveerder bent dan ooit om dit doel te halen. Wanneer ik zie dat ik mijn doel nog niet bereikt heb dan kom ik met plezier uit mijn luie zetel om nog een toertje te gaan wandelen.

Voor mij als zwemster is het een voordeel dat hij tegen water kan en in vergelijking met andere merken die ook tegen water kunnen goedkoop is.

Hij is zeer eenvoudig in gebruik, zeker een aanrader dus!

Daarnaast ook nog een zeer goede uitleg gekregen in de winkel van Lier en een heel vriendelijke bediening!

WEEK 29

12/07/2017

Le plaisir des vitamines
Williame - Ukkel

Le plaisir de faire des soupes, saines et délicieuses, de manière ultra rapide. Le plus: quantité parfaite pour ne pas manger pendant une semaine la même soupe... Tous les deux jours, une nouvelle soupe !

Personnellement, je l'utilise également tous les matins pour préparer des smoothies pour la famille, ainsi je suis certaine que tout le monde "mangera" au moins des fruits une fois par jour et rien n'est perdu puisque tout est réduit en purée.

Je recommande donc cet appareil à soupe smoothies pour toute personne qui désire manger sain et de manière rapide.

WEEK 28

12/07/2017

Strijken wordt hobby
Margot - Schoten

Waarom Krefel ? Vriendelijke bediening, goede uitleg in de winkel, kennis van producten, flexibel in levering.

Ik kende het product van 10 jaar geleden, en had nieuwe nodig en hebben mij in de winkel goede uitleg kunnen geven in de verschillende types van strijktoestellen van Laura Star inclusief de voor- en nadelen.

Eens je de Laura Star gewoon bent, is het niet vergelijkbaar met andere strijksystemen. Ik zou het zeker aanbevelen aan diegenen die aandacht willen besteden aan een onberispelijke strijk, snelheid en plezier in het strijken, vandaar mijn 2e aankoop.

Ik had alleen een langere levensduur verwacht, maar mijn verwachtingsprofiel strookte niet aan de realiteit. Ik heb er 10 jaar mee gestreken en nu tijd voor een nieuwe.

WEEK 27

05/07/2017

Samsung A3 (2016)
Janne - Brugge

De Galaxy A3 is een combinatie van stevig metaal en Gorilla Glass. Door het smalle ontwerp heb je een goede grip en kun je je gsm niet gemakkelijk laten vallen.

De gsm kan alles met de Quad Core processor en LTE Cat. 4 toegang ervaar jij naadloos surfen, een soepele UI overgang en nog sneller multitasken. De camera s aan de voor en achterkant van de Galaxy A3 werken uitstekend met een zeer goede film en foto kwaliteit. Je legt kostbare momenten vast in een handomdraai. De camera kun je ook activeren door twee keer op de home knop te drukken. De batterijcapaciteit is zeer groot. Kijk naar HD video s, speel games, stream audio van hoge kwaliteit en gebruik ontelbare apps.

Aan de prijs en het idee achter de Galaxy A3 2016 heeft Samsung niets veranderd. De prijs is even hoog als bij de Galaxy A3 van vorig jaar, en de Galaxy A3 2016 heeft nog altijd de mooie aluminium rand die typisch is voor smartphones in de A lijn. Al de rest werd volledig aangepast. Samsung heeft de Galaxy A3 2016 voorzien van een 4,7 inch HD amoled scherm, een 2300mAh accu, 13 megapixelachtercamera, 5 megapixelselfiecamera, Exynos 7 quadcore processor en 1,5GB werkgeheugen. Maar, specificaties zeggen natuurlijk niet altijd alles.

Ik vind de samsung A3 een uitstekende gsm die ook nog een meevallende prijs heeft. Ik raad dit product aan iedereen aan die een goede en moderne gsm zoekt. De krefel service is uitstekend daar ik kan daar niets op aanmerken, het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

WEEK 26

28/06/2017

G E N I A L
Jeremy - Neuville

Je le trouve G E N I A L !!!! Aspire bien plus que ce que j'aurais pu espérer (poils de chiens crasses des enfants) passe sur les tapis! Assé silencieux (en tout cas bcp moins que mon aspirateur " manuel "). Franchement je le recommande en plus qu'elle ne fut pas ma surprise quand il est affiché a 599 et qu'une fois a la caisse la dame me dit "399". WAW!

Bon au niveau du service krefel ... sans plus... les gens ne sont pas qualifiés que ça on essaye d'abord de vendre le plus cher mais une fois que vous avez choisis peu importe le choix on vous dit que c'est " très bon " vendre c'est aussi savoir conseiller et pas forcement sur le cher je ne suis pas vendeur mais pourtant j'avais l'air d'en savoir plus que la dame qui me l'a vendu....

Mais bon ceci reste facultatif si vous vous y connaissez dans le domaine de votre achat.

WEEK 25

21/06/2017

Ideaal voor snel gebruik, niet voor grondig te stofzuigen
Sofie - Heist-op-den-Berg

Ik heb deze steelstofzuiger nu al een tijdje en ik ben er tevreden ervan.

Zijn batterij is redelijk zwaar, wat hem soms moeilijk te gebruiken maakt. De wieltjes aan het stofzuiggedeelte maken hem wel handiger in gebruik. Het is een degelijke stofzuiger voor gewone oppervlakken, maar verwacht geen wonderen. Het is duidelijk geen volwaardige stofzuiger.

De stofzuiger maakt wel wat lawaai, maar niet storend veel. Wij gebruiken hem eigenlijk eerder als een snelle stofzuiger, maar dus niet voor een grondige poetsbeurt. Het handige aan zo'n steelstofzuiger is dat je hem zeer snel aan het gebruiken bent.

Een ander groot pluspunt is de manier van schoonmaken: je moet gewoon het bakje eruit nemen, in de vuilbak kieperen en dan de filter nat maken en laten drogen. Nadien steek je alles terug in elkaar en kan je weer verder. Dit is echt zeer gemakkelijk en de stofzuiger is weer helemaal proper.

WEEK 24

21/06/2017

L'essentiel, pratique et facile!
Didier - Tournai

Mes 3 principaux critères d'achat par ordre de priorité étaient les suivants :

1 Liseuse compatible avec la norme Epub pour permettre l'emprunt de livres électroniques dans les bibliothèques publiques de Belgique
2 Écran rétroéclairé pour pouvoir lire dans l'obscurité comme en plein soleil
3 Pochette de protection compacte pour pouvoir être glissée dans la poche

Ces 3 critères sont parfaitement respectés avec cette liseuse Kobo Aura 2e edition, qui est à la fois compacte et l'une des moins chères du marché.

Elle a aussi les avantages de toute autre liseuse : réglage de la taille et de la police de caractères, des marges et de l'interligne, marque pages automatique, mise en veille automatique au moment de refermer la pochette de protection, stockage de plusieurs centaines de livres, autonomie d'une centaine d'heures au moins Autant d'avantages que les tablettes n'ont pas. En outre, une tablette permet difficilement de lire en plein soleil, à cause des reflets.

Le plus gros inconvénient que j'ai rencontré avec cette tablette Kobo tient dans la difficulté à la faire reconnaître par l'ordinateur et par le programme Adobe Digital Edition. Cela n'a pas fonctionné sur mon ordinateur, mais sûr un deuxième. Je ne comprends pas pourquoi. Par conséquent, si vous désirez louer des livres dans une bibliothèque publique, vous devez d'abord installer le programme Adobe Digital Edition sur un ordinateur et y connecter la liseuse. Essayez sur d'autres ordinateurs en cas d'échec.

WEEK 23

07/06/2017

Beste koop op alle vlak
Diane - Schoten

Deze wasmachine heeft alles wat belangrijk is in je keuze. Veel programma's (meer dan in de samenvatting staat trouwens op de site), super gemakkelijk te bedienen (je hoeft er geen instructie boekje bij te nemen), superzuinig (A++++50%), bijna geruisloos (ik wist niet dat dat kon dus als ze in een badkamer of kortbij een woonruimte moet staan gewoon perfect) en ook een mooi design.

De hele grote opening en grotere trommel dan normaal is ook pluspunt zowel voor het in en uitladen zonder sleuren (mijn pijnlijke gewrichten zijn dankbaar) als voor het minder aantal wasbeurten. Valt automatisch uit na de wasbeurt, dus weer zuiniger. Wasmiddelbakje heeft inzetstukje voor vloeibaar wasmiddel om juiste hoeveelheid aan te duiden.

Verder is vooral het STOOMprogramma een superpluspunt. Geniale uitvinding voor kort gedragen kleding die je wil opfrissen of ontsmetten in een griep seizoen.

Dat laatste heeft mijn keuze bepaald plus de AAA en bovenop de 100 euro korting. Al de overige pluspunten vond ik ook wel bij andere machines maar deze heeft gewoon alles! En uiteraard zoals altijd TOP service van krefel. Online gekocht, supercommunicatie, perfect geleverd en geplaatst en oude machine meegenomen en zonder moeten vragen mijn droogkast bovenop terug gezet. Dank je wel!!!

WEEK 22

31/05/2017

Prima
Clairette - Knokke-Heist


Vlees uit de diepvries kan ik 2 dagen op voorhand uithalen zodat het traag ontdooit en daardoor is ook het verbruik van de koelkast minder.

Ik heb momenteel 6 diepvriezers in de garage waarvan 1 redelijk oud is. Die ga ik opnieuw vervangen door een combi. Als ik thuiskom met de boodschappen steek ik alles in de frigo in de garage en wat ik nodig heb die dag gaat mee naar de frigo in de keuken.

WEEK 21

24/05/2017

Elle vaut son prix
Sandrine - Oupeye


Elle possède diverses qualités: Elle est extrêmement silencieuse: même en essorage 1600 T min, elle fait très peu de bruit, ce qui permet de la faire fonctionner en programme de nuit sans craindre de réveiller ceux qui dorment dans la pièce à côté ou au dessus de celle dans laquelle elle est placée. Tous les programmes sont réglables, aussi bien en température qu'en vitesse d'essorage. Le hublot est extra grand (pratique pour y mettre une couette). La sécurité enfant permet d'éviter que de petites mains viennent dérégler le programme en cours. Elle optimise le produit lessiviel: j'en verse moins pour un aussi bon résultat. Elle propose de nombreux programmes, selon le type de linge concerné. Une fois le programme fini, elle bippe puis s'éteint toute seule, au lieu de continuer à bipper jusqu'à ce qu'on vienne l'éteindre (pareil, la nuit...). Elle est plutôt jolie (mais c'est un détail).

Point négatif: elle est chère (mais nous avons profité d'une promotion et des écochèques), mais ses points forts et la robustesse des machines Bosch valent vraiment la peine!.

WEEK 20

17/05/2017

Zalig!
Mario - Wevelgem


De druk in de voeten en benen is sterk afgenomen. Iedere avond geniet ik van een massage waar ik de intensiteit zelf kan bepalen. Stand 66 is voor mij al heftig , stand 54 is zalig. Met andere woorden, je moet zelf de instelling kiezen die u het best past.

Met de ingebouwde batterij en de afstandsbediening is het een superluxe omdat je overal waar je wil het toestel kunt gebruiken. De batterij gaat tevens heel lang mee vooraleer deze terug moet worden opgeladen. De oplaadtijd is ongeveer een kleine 3 uur.

Aan mensen die twijfelen: akkoord, het is een redelijk groot aankoopbedrag maar het is zeker zijn prijs waard.

WEEK 19

10/05/2017

Après des heures de recherches sur internet!
Emilie - Brussel


Je m'étais fixé 150 euros max. Ce qui était tout à fait irréaliste. Après de nombreuses heures de comparaison et lecture sur différents sites web, je suis tombée sur ce modèles de chez Philips. Un pur hasard. Et on dit souvent que le hasard fait bien les choses.

Prix plein 299 euros, en offre chez Krëfel pour 238 euros, 30 euros de cash back chez Philips, j'aurai finalement dépensé 208 euros pour un appareil qui en vaut la peine (à se prix! ... 299 me semble un clairement exagéré). En plastique, mais qui semble costaud. Design simple et efficace, style machine à Expresso. Assemblage hyper facile! (même un dimanche midi au réveil), assez silencieux, il rejette plus de déchets que je ne l'aurais voulu (mais pas autant qu'une centrifugeuse), propre, et très facile à laver!!!

Le seul hic je l'avais lu, je le confirme la cheminée où l'on insert les fruits et légumes est un peu étroite. Cependant, céleri ok, épinards et persil ok, gingembre ok, citron avec la peau ok. Un bon coup de boost!! c'est le résultat qui compte!! Pas de regret. OUf!

Ma 2nde option était un extracteur type Omega ou Jazzmax, certainement de qualité supérieure, mais beaucoup plus encombrants et plus onéreux aussi... Bon jus!

WEEK 18

03/05/2017

Koelkast met diepvries
Dominic - Berchem

Wij hadden een nieuwe nodig voor op onze camping in combinatie met frigo diepvries. Deze is prima, maakt bijan geen geluid.

Mijn vrouw stelt het op prijs dat ze minder moet bukken voor in de frigo te kunnen, zoals thuis.

Maat was ideaal, daar we ernaast nog eens extra opbergruimte kregen door de afmetingen. Voor ons dus ideaal in deze vorm, echt perfect. Ik had nog nooit gehoord van dit merk maar als hij 20 jaar meegaat zal ik opnieuw gaan voor dit merk. Zeker voor deze doelstelling.

Maar we hebben wel duidelijk de gebruikshandleiding doorgenomen en gerespecteerd. Dat is een must voor de garantie.

WEEK 17

26/04/2017

Une bête de technologie
Cacheux - Dour

Ayant eu le S6e et S7e, le Galaxy S8 est un très belle appareil mobile de très bonne finition.

Processeur Exinox9 conjugué avec 4 Go de Ram et 64 Go de mémoire internes promettent des performances incroyables et survitaminée.

L écran de 6.2" permet une vision global de toutes les fonctions androïd et Samsung, sans oublier pour vos jeux et films.

L' intelligence Artificielle est de la partie avec Bixby. Notons sa solidité et sa norme IP 68.

Attendons sa mise à jour sous Android Oreo pour profiter pleinement de ses performances.

WEEK 16

19/04/2017

Voldoet aan verwachtingen
Jolien - Herzele

Dit is onze eerste vaatwasser dus vergelijken met andere modellen is niet mogelijk. Toch vinden wij dit een zeer handig ding, zeker vermits het verstelbaar is in hoogte: ideaal als onderbouw voor ons 'ouder' keukenwerkblad dat iets te laag was voor een standaardafmeting.

De Eco toets samen met de VarioSpeed functie indrukken zorgt voor een perfect schone vaat op nog geen anderhalf uur. Voor minder vuile zaken (zoals enkel glazen en relatief propere borden) gebruiken wij de sneltoets 45 C (half uurtje, niet drogen) en dit volstaat ook zeker en vast.

Ook qua design is het helemaal ons ding door de inox look. Dat hij daardoor sneller 'vuil' is nemen we er graag bij en met een inox poetsproduct is dit ook snel opgelost.

Qua geluid niks van last: heel stil apparaat. Kortom, heel interessant product!

WEEK 15

11/04/2017

Imprimante laser pour utilisation semi intensive pour étudiants aux études supérieures
Mariane - Brussel

Avec 2 jeunes aux études supérieures, nous avons remplacé notre vieille imprimante encre couleur par une laser N B pour réduire très fortement les coûts d'impression (syllabus, travaux...).

Notre choix s'est porté sur cette Brother car nous avions besoin qu'elle soit compatible PC Mac (on a les 2 à la maison). Elle fonctionne en wifi ce qui était nécessaire car nos jeunes ont leur ordinateur dans leur chambre. Elle est peu bruyante (heureusement car elle est dans notre bureau). Elle fait des impressions nettes (1 jeune fait des études scientifiques graphiques à imprimer) et effectue des impressions recto verso automatiques (réduction très importante de notre consommation de papier). Elle est suffisamment rapide à notre goût.

Le bac qu'on peut charger avec 250 feuilles est une merveille (ouf ! quel soulagement de ne pas devoir recharger en pleine impression).

Petit bémol : elle est relativement encombrante, mais comme elle a remplacé 3 machines (on s'est séparé du vieux scan et de l'ancêtre de photocopieur), finalement on a gagné de la place.

Petit conseil : après que la première cartouche de toner soit vide nous l'avons remplacée par une cartouche plus grosse, ce qui revient moins chez à la page. Au premier changement de cartouche, nous avons un peu "chipoté" mais maintenant, on est habitué.

Bref, nous sommes content de cet achat, au départ relativement coûteux mais qui convient très bien pour une utilisation semi intensive.

WEEK 14

05/04/2017

Vervanging microgolfoven
Liesbeth - Melle

Vervanging microgolfoven

Nadat mijn soep ontplofte in mijn oude microgolfoven en ik deze niet meer volledig proper kreeg (de soep was tussen de grill ook geraakt : ) hebben we maar besloten van een nieuwe aan te kopen. Onze oude was ook 5 jaar oud en begon al een beetje te mankeren dus na een korte studie de keuze gelegd op de Whirlpool JQ 278 WH.

Omdat we zo tevreden waren van het merk Whirlpool hebben we terug gekeken naar dit merk.We konden absoluut niet zonder de crispfunctie dus daarom viel het type JQ277 van de stapel. Ook wou eens geen zwarte of inoxen microgolf dus is de keuze op deze witte gevallen. Hij heeft alle functies die ik wou voor een combi en ziet er mooi uit dus de keuze was snel gemaakt.

WEEK 13

29/03/2017

Excellente tv
Joel - Mons

Télévision achetée en remplacement d'une plus petite.

2 télécommandes dont une "smart" avec un design assez épuré mais réussi. La smart dirige ma box évasion pour les fonctions de base.

Le saut dans l'ultra HD 4k est probant et l'image d'excellente qualité aussi bien en blu ray 1080p qu'en 4k. Pour la Sd, pas de miracle... Les chaînes télés ne sont qu'en 720p mais la Tv n'y peut rien !

Les menus sont simples mais à la fois assez poussé pour personnalisé l'image et le son. La navigation sur internet et youtube est assez rapide avec la possiblité d'essayer du contenu Ultra Hd.

Le son qui assez ample et qui ne grésille pas est vraiment appréciable.

La connectique est bonne même si un ou deux port Hdmi supplémentaires n'auraient pas été de trop. Le port USB aurait pu se trouver sur la tranche du Tv au lieu de derrière.

SINON EXCELLENTE TV SANS RÉELS REPROCHES !

WEEK 12

22/03/2017

Première prise en main
Antoine - Givry

Me voila donc en possession de ma nouvelle tv. Je chipote un peu depuis que je suis rentré, je fais tout les réglages d usage etc. Je suis très satisfait pour les premières heures d'utilisation!

2 télécommandes dont une "smart" avec un design assez épuré mais réussi. La smart dirige ma box évasion pour les fonctions de base.

J'ai visionné deux trois programmes sur Netflix en 4k uhd pour un peu voir ce que la tv avait dans le ventre... Et bien je ne suis pas déçu, une image fluide, des beaux noirs et de belles couleurs, je ne suis malheureusement pas encore équipé d'un lecteur Blueray hdr avec cable hdmi2.0 pour vraiment profiter des qualités de la tv.

Le système audio est correcte de base rien a dire... pas de prise jack par contre mais une connectivité bluetooth.

Je trouve que 3 ports HDMI est peu, c'est dommage.

WEEK 11

15/03/2017

Een eerste indruk
Yves - Berlaar

Eerste indruk is dat het een degelijk toestel is. Ik scheer mij normaal handmatig 2x per week. Met dit toestel moet ik het toch 3x per week doen. Ik krijg mij niet volledig gladgeschoren, hoe wel ik moet zeggen dat het vrij vlot gaat. Misschien moet ik het elektrisch scheren nog wat gewoon worden en beter onder de knie krijgen.

De batterij van het toestel is wel goed, ondertussen 2 weken verder en ze is nog steeds, na 3x scheren per week, voor 80 opgeladen. Dat is toch wel een mooi resultaat. Het proper maken van het mesje is net zoals bij de manuele gewoon goed onder de kraan spoelen en klaar.

Het toestel zelf is echt wel kwalitatief gebouwd en voelt degelijk aan, het heeft een goede grip en wijst zichzelf heel snel uit. Een plus is het bijgeleverde tasje om het toestel te vervoeren voor bijvoorbeeld op reis. Kabel van de oplader mocht misschien iets langer zijn.