5 redenen om voor een 8K QLED TV te kiezen

Samsung blijft constant evolueren. Ook dit jaar verleggen hun QLED-televisies de grenzen van conventionele televisie. Ontdek alles over QLED 8K en laat je verrassen door de revolutionaire beeldkwaliteit. De beeldkwaliteit is slechts één reden om de keuze voor een QLED 8K tv te maken. We hebben de 5 belangrijkste redenen hier verzameld!

 

 

 

1: De beste beeldkwaliteit

 

Kies voor groter met de 8K resolutie. Elk detail blijft haarscherp, zelfs op grote schermen of wanneer je vlak bij je televisie staat. Elk beeld bevat namelijk 33 miljoen pixels, 4 keer meer dan 4K en zelfs 16 keer meer dan Full HD. Zo geniet je van elke kleurschakering met 100% kleurvolume, het diepste zwart, een enorme kijkhoek en een hoge helderheid. Kiezen voor 8K is kiezen voor adembenemende details.

 
 
 

2: Een krachtige AI processor

 

Een uitzonderlijke televisie heeft ook een uitzonderlijke processor nodig. De processor is namelijk het brein van je televisie. De Quantum Processor 8K is de krachtigste die ooit in een Samsung tv is ingebouwd. Deze processor zet alle content op een intelligente manier om naar een 8K-resolutie beeld, ongeacht de oorspronkelijke resolutie.

 
 
 

3: De tv die in je interieur verdwijnt

 

Laat je tv nog beter in je interieur opgaan dankzij Ambient Mode. Als je de tv niet gebruikt, kan je een foto of kunstwerk op je televisie tonen. Je kan ook een foto van je muur uploaden en de tv zal zelf een beeld creëren dat net op je muur lijkt. Bovendien past de tv de helderheid automatisch aan via de ingebouwde omgevingslichtsensor. Het beeld zal helderder zijn op een zonnige middag en zachter in de vroege avond. Zo integreert de tv zich moeiteloos in elk interieur.

 
 
 

4: Handige smart tv functies

 

Met QLED 8K is al je favoriete content binnen handbereik dankzij de One Remote Control, Smart Hub, Smart Things en integratie met AirPlay 2. Met deze tools kun je alle randapparaten groeperen via één interface en afstandbediening. Koppel al je apparaten met je tv en speel al je video’s, foto’s en podcasts af vanaf je smartphone, tablet of pc.

 
 
 

5: Een lange levensduur

 

De Quantum dots van QLED TV’s zijn anorganisch. Dat betekent dat het beeldscherm niet inbrandt. Inbranden wil zeggen dat bepaalde pixels blijven vaststaan op een vorig beeld en nooit meer veranderen. Dankzij de technologie van deze QLED tv’s zal je hier nooit last van hebben. Zo kan je nog jarenlang genieten van dezelfde schitterende kleuren en details.

 
 

Ontdek onze QLED 8K televisies!

Overtuigd van QLED 8K? Bestel nu je QLED 8K tv!

 

Of toch kiezen voor een QLED 4K televisie?

Met een QLED 4K tv geniet je nog steeds van de beste AI processor, Ambient Mode, alle Smart tv functies en de Burn-in Free technologie.