Fresh 'N Rebel Rockbox Bold

 

De nieuwste bluetooth speaker in het Fresh 'N Rebel gamma

Het modieuze merk Fresh ’n Rebel staat bekend om hun stijlvolle Bluetooth speakers en andere mobiele accessoires. Nieuw in het Bluetooth speaker gamma: de Rockbox Bold! De Rockbox Bold is speciaal gemaakt om overal mee naartoe te nemen. De nieuwe speaker is namelijk stof- en waterdicht waardoor die ook perfect je tripje naar het strand, het zwembad of naar de sneeuw aankan. Zo luister jij tot al 15 uur naar je favoriete songs. Tot 14 oktober 2018 kon je de speaker winnen met Krëfel. Heb je deelgenomen? Ontdek nu onderaan of je gewonnen hebt!

Rockbox Bold: medium of large

De Rockbox Bold heeft geweldige rondingen en is beschikbaar in drie verschillende kleuren. De speaker komt ook in twee formaten: medium en large! De medium speaker is 18 cm breed, 8 cm hoog en heeft een kracht van 16 W. Het is een ideale Bluetooth speaker om mee te reizen, de speaker is klein genoeg om makkelijk in elke rugzak of koffer te passen. De Bold large is 25 cm breed, 11 cm hoog en heeft een kracht van 30 W. De speaker is dus nog groter en krachtiger waardoor deze ideaal is om het feestje écht te laten starten.

 

Waterproof

De Rockbox Bold is waterproof en kan je gerust meenemen naar het strand. Je hoeft je geen zorgen te maken over zand of zeewater, want je kunt de Bold omspoelen onder de kraan.

Built-in powerbank

Never without power! Laad je telefoon of tablet makkelijk op via de built-in powerbank.

Hook me up

De Rockbox Bold M is voorzien van een sterk rubber label. Draai de knop van het label open en hang jouw Bold waar je maar wilt.

Verbind twee speakers

Wil je nog harder feesten? Link twee Rockbox Bold speakers aan elkaar voor stereo sound.

 

Ontdek de winnaars van de Rockbox Bold Large

Proficiat, Aurore C. en Ken V.I.

 

Ontdek alle bluetooth speakers