Beleef het WK zoals het hoort!

Haal je truitje van de Duivels almaar uit de kast, warm je stem op en hang onze Belgische vlag buiten: Het WK in Rusland gaat van start en het wordt een groot feest! Ben jij ook klaar voor een zomer boordevol voetbal? Met onze tips beleef je het WK zoals het hoort!

 

 

 

Volg het WK vanop de eerste rij

Afreizen naar Rusland om een match mee te pikken zit er helaas niet voor iedereen in. Maar geen nood, we got you! Met ons ruim assortiment aan televisies beleef je het WK vanop de eerste rij! Supporter je graag samen met vrienden of familie rond de tv? Kies dan voor een formaat groter en geniet van de mooiste doelpunten in haarscherp beeld!

Televisies Onze 10 XXL aanraders
 
 
 

Heerlijke voetbalsnacks om mee te scoren!

Leg een ‘fonke’ of verwen jezelf en jouw vrienden met de beste voetbalsnacks. Snel klaargemaakt in jouw friteuse of airfryer. Geloof ons maar, daar scoor je écht mee!

Friteuses Airfryers
 
 
 

Supporter voor de Belgen, waar je ook bent!

Supporteren voor ons elftal in openlucht? Het kan! Organiseer een gezellige barbecue in de tuin en projecteer de voetbalmatch op je muur of op een scherm. Zo maak je er een onvergetelijke avond van met vrienden en familie.

Barbecue's Projectors
 
 
 

Het beste geluid voor de beste supporters!

Upgrade jouw geluidsinstallatie en waan je in het voetbalstadion! Juich bovendien luidkeels mee zonder ook maar iets van de match te hoeven missen. En na de match? Dan is het tijd om te vieren! Met onze speakers speel je jouw favoriete muziek af en maak je er een echt voetbalfeest van!

Soundbars Speakers
 
 
 

Supporter all the way

Kan je er niet bij zijn in Rusland, maar wil je onze nationale voetbalploeg toch steunen met hart en ziel? Met onze supporter accessoires ben je er helemaal klaar voor!

Supporter accessoires
 
 

Enkele must-have gadgets voor een geslaagd WK: