Vanaf maandag 2 november zijn alle winkels open voor afhaling via click & collect. Wil je advies of een product reserveren? Bel dan meteen naar je favoriete winkel.
Levering met bpost? Door de grote drukte kan je pakketje helaas wat langer onderweg zijn dan normaal. Dank voor je begrip.

Lees meer

AEG oven give away

Winactie: AEG BPE535120B SurroundCook inbouw oven

 

 

Het goudbruine korstje op een aardappelgratin. De donkerbruine korst op een rundsfilet. De zachte smaak van een rijkelijke chocoladecake. Altijd weer gelijkmatige resultaten behalen vereist nauwkeurige regeling van de warmte die consistent doorheen de hele oven verdeeld wordt. In tegenstelling tot standaardovens zorgt de geavanceerde ventilatortechnologie van de SurroundCook oven ervoor dat elk gerecht exact de juiste hoeveelheid warmte krijgt. Gelijkmatig, waar de gerechten ook staan. Of het nu één of meerdere gerechten zijn. U hoeft gerechten halverwege niet meer om te draaien. De resultaten die voldoen aan uw verwachtingen; elke keer opnieuw.

 

 

SoftPlus

 

SoftPlus

 

Een zelfreinigende oven - Dankzij de Pyrolytische reinigingsfunctie worden vuil, vet en voedselresten in de oven omgetoverd tot assen die u makkelijk met een vochtig doek kunt wegvegen.

 

SoftPlus

 

Overal gelijkmatig gegaard - Met deze oven betekent energie efficiënt gebruiken ook efficiënt koken. Het beschikt over HotAir, een nieuw convectiesysteem dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg is dat de oven sneller opwarmt en dat de bereidingstemperatuur met 20% vermindert, waardoor u tijd en energie bespaart.

 

 

SoftPlus

 

Bereid verschillende gerechten tegelijkertijd en krijg toch een perfect resultaat - De ringweerstand in deze oven zorgt ervoor dat uw gerechten gelijkmatig gegaard zijn, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan. Zo wordt elke portie even perfect als de vorige.

 

SoftPlus

 

De oven die koel blijft vanbuiten - Dankzij de Safe to Touch deur, blijft de buitenkant van de ovendeur relatief koel om aan te raken, voor een veilige interactie onder alle omstandigheden.

 

SoftPlus
 
 

Ontdek de AEG inbouw oven BPE535120B

 

  • Inhoud: Het grote volume van 71 liter laat je toe om verscheidene gerechten samen te bereiden.
  • Vermogen: Met een instelbare temperatuur van 30°C - 300°C en een grill van 2300W kan je gemakkelijk alle soorten gerechten bereiden.
  • Gebruiksgemak: Handige halogene interieurverlichting, verzinkbare bedieningsknoppen, snelle opwarming van de oven en het automatisch temperatuurvoorstel maken dat deze oven een plezier is om mee te werken.
  • Veiligheid: Steeds een veilig kookproces dankzij de IsoFront koelen ovendeur, de automatische uitschakeling van de ventilator bij deuropening en het kinderslot.
  • Ovenfuncties: Conventioneel (boven- & onderwarmte), Ontdooifunctie, Snel opwarmen, Grill, Warmelucht (vochtig), Pizzafunctie, Pyrolyse, Multi hetelucht, Circulatiegrill, Onderwarmte.


 

Naar de productpagina

 
 
 

Winactie: AEG inbouw oven