AEG vlekkenpen

AEG Quickselect vaatwassers

Moeiteloze instelling van de afwascyclus

Enkel van toepassing op volledig integreerbare vaatwassers

 

 

 

 

Kies je wasprogramma met de intuïtieve bediening via QuickSelect. Met één vingertip selecteer je de optimale instelling voor elke afwascyclus. QuickSelect vaatwassers zijn de enige vaatwassers op de markt met een ecometer. Die meter toont je steeds hoeveel energie je verbruikt met het programma dat je kiest. Geniet van smetteloze resultaten op het meest geschikte moment.

 

Probeer hier de interactieve QuickSelect interface

 

 
Het bedieningspaneel van de QuickSelect modellen is beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen

 

Level 1
AbsoluteCare  

Touch interface - Uitgestelde start (3 uur) - MyTime met drie stappen - ExtraPower - AutoSense functie

 

Level 2
AbsoluteCare  

Touch interface - Display - Uitgestelde start - Ecometer - MyTime met vijf stappen + groove - ExtraPower - GlassCare - AutoSense functie

 

Level 3 - 4
AbsoluteCare  

Touch interface - (rich) display - Uitgestelde start - Ecometer - MyTime met vijf stappen + groove - ExtraPower - GlassCare - AutoSense functie

SprayZone of ExtraHygiëne of ExtraSilent afhankelijk van de specificaties van het product

 
Ontdek hieronder alle andere vaatwassertechnologieën van AEG
Technologie aanwezig afhangende van de specificaties van het product

 

AirDry  
AirDry

De nieuwe AirDry-technologie maximaliseert uw droogprestaties met natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste droogfase. Het droogt uw vaat op natuurlijke wijze en verlaagt uw energiekosten.

 

MaxiFlex  
MaxiFlex

Dankzij de MaxiFlex-lade past alles in de vaatwasser. De lade is ontworpen om bestek en keukengerei van elk formaat een plek te geven. Of het nu groot of speciaal van vorm is. Flexibele verdelers en een maximale diepte zorgen ervoor dat elke lading mogelijk wordt. Alle keukengerei kan probleemloos geplaatst en gereinigd worden. In één keer.

 

GlassCare  
GlassCare

De glashouder in het onderste rek van de AEG vaatwassers biedt volledige veiligheid voor al uw glaswerk. Het onderste rek is uitgerust met SoftGrips en SoftSpikes, die speciaal zijn ontworpen om glazen op hun plaats te houden. Zo voorkomt u beschadigingen tijdens iedere wasbeurt.

 

SprayZone  
SprayZone

Ervaar intensieve reiniging met SprayZone. Het reinigt tot drie keer beter dan standaard programma´s zonder vooraf te laten weken of voor te spoelen. Zelfs aangebrande voedselresten worden in deze zone verwijderd. Om de meest hardnekkige vlekken zonder moeite te verwijderen.

 

ComfortLift  
ComfortLift

Een vaatwasser die ontworpen is om rond uw behoefte te werken. De nieuwe Comfortlift-vaatwasser van AEG is uniek: het is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. Uw glanzende vaat en pannen worden behoedzaam naar een aangename werkhoogte gebracht; zodat u efficiënter kunt in- en uitladen. Met Comfortlift hebben we wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild.

 

SatelliteClean  
SatelliteClean

Geniet van vlekkeloze reiniging van de vaat met SatelliteClean®. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaardnorm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal. Voor een complete reiniging.