AEG vlekkenpen

AEG Ultrasonische Vlekkenpen

 

De unieke vlekkenpen van AEG draagt zorg voor uw favoriete en delicate kledij. Van inkt tot koffie: de vlekkenpen behandelt hardnekkige vlekken nog voordat de kledij in de wasmachine zit. Dit handige hulpmiddel zorgt ervoor dat uw wascyclus minder agressief moet zijn. Efficiënt tegen vlekken. Zorgzaam voor uw kledij.
 

 
Belangrijkste kenmerken & resultaten

 

Ultrasonic technologie  
Ultrasonic technologie. Voor schonere resultaten

De ultrasonic technologie stuurt kleine trillingen door de vezels van uw kleding, waardoor de vlekken deeltje per deeltje worden losgemaakt. De ultrageluidsgolven creëren microbelletjes in de wateroplossing, die uitzitten en exploderen, om de vlekresten te verwijderen. Effectieve verwijdering van vlekken met 46.000 trillingen per seconde (Hz). Behandel elke vlek vooraf met de pen voor de beste resultaten. Zo zorgt u op een duurzame manier dat uw kleding langer meegaat.

 

14 gepatenteerde cyclonen  
Behandel elk type vlek

De ultrasonic vlekkenpen verwijdert elke mogelijke vlek. Van de meest voorkomende vlekken zoals ketchup, chocolade en bloed tot meer hardnekkige vlekken zoals make-up en rode wijn, de AEG ultrasonic vlekkenpen treedt hard op tegen vlekken en beschermt uw kleding.

 

Onderaan de pagina kan u de resultaten van de vlekkenpen vinden

 

voorkom weefselbeschadiging  
Voorkom beschadiging van het weefsel

Er is vaak sprake van versnelde weefselbeschadiging als men vlekken uit kledij wil verwijderen. De voornaamste redenen hiervoor zijn wrijving & het gebruik van sterke chemicalieën. Dankzij de ultrasonische vlekkenpen behoudt het weefsel veel langer zijn structuur!

 

Ontdek het AEG laundry gamma

Droogkasten

Zorg dragen voor onze kleding is meer dan alleen draden en stoffen beschermen. Het gaat om herinneringen bewaren en ons milieu beschermen. De droogkasten van AEG helpen je om onvoorwaardelijk zorg te dragen voor jouw kleding, ongeacht hoe delicaat, met ongelooflijke efficiëntie.
 

Absolute Care

Fiberpro met 3D-scan neemt vocht in het wasgoed waar met gebruik van sensoren. Het vocht wordt waargenomen, de tijd wordt daaraan aangepast voor nauwkeurige droging. Zelfs voor dikke en gelaagde kleding (30% betere thermische isolatie vergeleken met drogen aan de lucht). Aanwezig in de 9000-serie (T9) droogkasten.
 

Absolute Care

AbsoluteCare is een systeem dat speciaal is ontwikkeld voor het drogen van delicate stoffen, zelfs als ze alleen voor handwas geschikt zijn, zoals wol en zijde. Aanwezig in de 8000 (T8) & 9000-serie (T9) droogkasten
 

SensiDry

SensiDry-technologie haalt het vocht uit stoffen op temperaturen die de helft lager zijn dan die van conventionele droogkasten, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Aanwezig in de 7000 (T7), 8000 (T8) & 9000-serie (T9) droogkasten.
 

ProSense

De ProSense-technologie gebruikt geavanceerde vocht- en temperatuursensoren om de droogtijd en het energieverbruik aan te passen aan ladingen van elke grootte. Aanwezig in de 6000 (T6), 7000 (T7), 8000 (T8) & 9000-serie (T9) droogkasten.
 

 

>droogkasten

 

 
Wasmachines

Onberispelijke stoffen verliezen nooit hun stijl. Je delicate kledingstukken moeten zacht worden behandeld om ervoor te zorgen dat hun kwaliteit tijdloos blijft, ongeacht hoe vaak je ze draagt.
 

OKO-mix

SoftWater technologie: ionenuitwisselingsfilters zorgen ervoor dat het water dat in de trommel terechtkomt van optimale kwaliteit is, zodat wasmiddelen en wasverzachters efficiënt hun werk kunnen doen, zelfs bij lage temperaturen. Aanwezig in de 9000-serie (T9) wasmachines.
 

OKO-mix

ÖKOMix-technologie voor een gelijkmatige verdeling van wasverzachter en wasmiddel. Zelfs bij lage temperaturen wordt iedere vezel grondig gereinigd en optimaal verzorgd. Aanwezig in de 8000 (T8) & 9000-serie (T9) wasmachines.
 

Prosense

ProSteam-technologie: Korte, zachte stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreuken in droge stoffen zodat je ze meteen terug kunt dragen. Je kan ook je wasprogramma afronden met een zacht stoomprogramma zodat je jouw kleding nauwelijks hoeft te strijken. Aanwezig in de 7000 (T7), 8000 (T8) & 9000-serie (T9) wasmachines.
 

ProSense

ProSense®-technologie: Weegt automatisch elke lading en past het programma aan. Sensoren stellen de wastijd nauwkeurig bij zodat elk kledingstuk optimaal wordt verzorgd. Je kleding voelt na elke wasbeurt weer fris en nieuw aan en je bespaart bovendien water en energie. Aanwezig in de 6000 (T6), 7000 (T7), 8000 (T8) & 9000-serie (T9) wasmachines.
 

 

>wasmachines
 
Was-droog combo

Sommige stoffen, zoals regenkleding en wollen kleding, vereisen speciale zorg. Hiervoor zorgt het intelligente systeem in de AEG Kombi was-droogcombinatie. De 7000 serie is uitgerust met DualSense-technologie die het programma aanpast aan de specifieke lading, zodat alles, van jassen met een speciale structuur tot zachte truien, in één keer zorgvuldig kan worden gewassen, gedroogd en verzorgd. De 8000 serie heeft bovenop ÖKOmix-technologie die wasmiddel, wasverzachter en water voormengt zodat elke vezel volledig gereinigd wordt. De 9000 serie doet dit allemaal aan de meest energzuinige methode met SensiDry.
 

 

 

Hoe gebruik je de AEG Expert Touch

 

Om vlekken doeltreffender te verwijderen, moet u uw kledingstukken zo snel mogelijk voorbehandelen en wassen. De Ultrasonic Vlekkenpen is na enkele minuten al opgeladen, zodat u zelfs de meest hardnekkige vlekken in een mum van tijd kunt verwijderen. Volg de eenvoudige stappen hieronder om de vlekkenpen te gebruiken.

 

Sluit de stroomkabel aan op de Ultrasonic vlekkenpen en stop de kabel in het stopcontact


1. Sluit de stroomkabel aan op de Ultrasonic vlekkenpen en stop de kabel in het stopcontact.

Plaats een absorberend doek onder het kledingstuk


2. Plaats een absorberend doek onder het kledingstuk.

Meng water met vloeibaar wasmiddel in de bijgeleverde dop


3. Meng water met vloeibaar wasmiddel in de bijgeleverde dop.

 

Breng het mengsel van water en wasmiddel aan op de vlek


4. Breng het mengsel van water en wasmiddel aan op de vlek.

Ultrasonic vlekkenpen


5. Zet de punt van de Ultrasonic Vlekkenpen op de vlek en maak een draaiende beweging terwijl u de aan-knop ingedrukt houdt. Houd de vlek vochtig en blijf de Ultrasonic Vlekkenpen erover bewegen tot u de vlek zichtbaar ziet verdwijnen.

Ultrasonic vlekkenpen


6. Was het kledingstuk zo snel mogelijk na de behandeling met de Ultrasonic Vlekkenpen. Is het resultaat nog niet perfect? Behandel de vek na het wassen opnieuw me de Ultrasonic Vlekkenpen tot de vlek helemaal verdwenen is.

 

 

 

resultaten AEG vlekkenpen