AEG BSE682020M SteamBoost banner

AEG VX6-2-EKO sledestofzuiger

Stofzuigen opnieuw uitgevonden

 

Belangrijkste kenmerken van de sledestofzuiger VX6-2-EKO

Type: Met zak
Capaciteit: 3,5 L
Filter: HEPA Hygiëne filter™12
Geluidsniveau: 76 dB
Gewicht: 6.23 kg
Gewicht enkel stofzuiger: 4.26 kg
Lengte snoer:6 m
Actieradius:9 m
Accessoires:Parketto Pro zuigmond

Combi Stoomoven

De VX6-2-ECO, X Force™ GREEN EDITION wordt geleverd met ons “Power Pro System™” voor perfecte schoonmaakprestaties. De VX6-2-ECO is gemaakt van 65% gerecycled kunststof van hoge kwaliteit en de doos is gemaakt van 100% gerecycled papier. Meubels en kleine accessoires geven onze woningen een huiselijk gevoel, maar maken schoonmaken een stuk moeilijker. Daarom is de “X Force™” voorzien van de  360⁰ Motion Technology™. Er wordt bij dit model een accessoire voor meubels en kieren meegeleverd. Deze kan bevestigd worden aan de handgreep. De X Force™ beschikt over twee parkeerstanden. Extra wordt er bij de VX6-2-ECO ook nog een Parketto Pro-zuigmond geleverd, welke uitermate geschikt is voor harde vloeren.

 

Krachtig - Wendbaar - Ecologisch

Kies voor een duurzame stofzuiger. Deze X Force™ is geproduceerd met 65% gerecycled kunststof van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd in een doos van 100% gerecycled papier.

 

 

AEG Hotair

Power Pro System™

De VX6 met Power Pro System™ is uitgerust met een krachtige motor en een zeer efficiënte vloerzuigmond die een grondige reiniging mogelijk maakt. Naast de standaard DustPro Silent zuigmond die geschik is voor tapijten en harde vloeren, krijg je eveneens een speciale parketborstel meegeleverd.

AEG-gelijkmatig koken

Wendbaar dankzij de 360° Motion Technology™

De X Force™ is voorzien van 360° Motion Technology™. Dit zijn zwenkwieltjes die ideaal zijn om, om objecten heen te zuigen en waarmee ook makkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen gezogen kan worden. Het Multi Room System™ zorgt voor optimale flexibiliteit en reikwijdte met een actieradius van 9 meter.

AEG Cool-door

Comfortabel

180° Access™-deksel voor volledige toegang en snelle vervanging van de stofzuigerzak.