apple homepod

 

Apple HomePod

De Apple HomePod is een baanbrekende, slimme speaker rechtstreeks verbonden met het internet. Dankzij de connectie met Apple Music heb je alle muziek ter wereld makkelijk binnen handbereik. Deze smart speaker kan je ook helpen bij dagelijkse taken e, jouw domotica aansturen en dat alles met enkel jouw stem. Zo slim, dat de speaker bijleert welke muziek je graag hoort!

 

Ontdek de mogelijkheden

 
 
De slimste speaker met kamervullend geluid

Apple heeft erg hard gewerkt om een hoogtechnologische speaker te maken. De HomePod is zo slim, dat hij je ruimte volledig scant om zo het geluid volledig te optimaliseren. Hierdoor krijg je een ongelooflijk geluid én een stereogeluid uit slechts één enkele speaker! Of je hem nu op een schap of in het midden van je kamer plaatst, hij is steeds perfect afgestemd. De zeven tweeters met beamvorming, elk voorzien van een eigen versterker, bieden een uitgebalanceerde klankkleur. Een slimme speaker die nog geen 18 cm hoog is, zodat hij overal in de kamer past.

apple homepod  
HomePod loves Siri

De HomePod is volledig gemaakt om met je stem te bedienen. Hij is ideaal om berichten te versturen, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, sportuitslagen, weersverwachtingen en zelfs om al je slimme HomeKit apparaten mee aan te sturen. Doe het licht aan, stel je wekker in of plan evenementen in jouw kalender: allemaal met je stem! Door zes ingebouwde microfoons kan hij je makkelijk verstaan doorheen de hele ruimte, zelfs als je de muziek hard hebt staan. Hoor je jouw favoriete liedje, dan zeg je simpel “Hé Siri, ik vind dit een goed nummer” waardoor HomePod je voorkeuren leert kennen en je aanbevelingen geeft.

apple homepod  
Bedien muziek over heel jouw huis via AirPlay 2

Wanneer je meerdere HomePods plaatst in verschillende kamers kunnen ze communiceren met elkaar via AirPlay. Zo kan je aan Siri vragen om jazzmuziek te spelen in de living en terwijl de nieuwste popsong op de kinderkamer af te spelen. Of vraag om hetzelfde nummer af te spelen doorheen heel het huis. Allemaal aangestuurd van op één locatie met enkel jouw stem. Ook andere speakers die compatibel zijn met AirPlay 2 kan je bedienen via de Apple HomePod.

 
Leert de muziek die je leuk vindt, speelt de muziek waarvan je houdt.

Een slimme wifi-speaker rechtstreeks verbonden met het internet waardoor elk nummer dat je kan bedenken simpelweg kan afgespeeld worden door één zinnetje te zeggen. Stream muziek via Apple Music, Spotify of tal van andere streamingdiensten. Zo slim, dat de speaker bijleert welke muziek je graag hoort. Wanneer je een nummer echt leuk vindt, zeg je “Hey Siri, dit vind ik leuk!” Hoe meer je aan de Homepod vertelt wat je leuk vindt, hoe meer het jouw muzieksmaak onthoudt. Hierdoor kan je dan vragen aan de Homepod “Hey Siri, speel iets dat ik leuk vind.” En zal de speaker jouw favoriete songs en gelijkaardige muziek afspelen.

apple homepod
 
Meer dan alleen muziek:
 • Nieuwsoverzicht, weersvoorspelling of verkeerssituatie opvragen
 • Wekker of reminder instellen
 • Persoonlijke kalender beheren
 • Berichten versturen
 • Besturen van smarthome accessoires (Apple HomeKit)
              - Verlichting en verwarming aansturen
              - Specifieke stopcontacten inschakelen
              - Camera's en sensors aansturen
⇒ Siri helpt bij allerlei dagelijkse taken, alles met enkel jouw stem!
 

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Wit & Space Gray