Apple HomePod

De Apple HomePod is een baanbrekende, slimme speaker rechtstreeks verbonden met een internet. Dankzij de connectie met Apple Music heb je alle muziek ter wereld makkelijk binnen handbereik. Deze smart speaker kan je ook helpen bij dagelijkse taken, jouw domotica aansturen en dat alles met enkel jouw stem. Zo slim, dat de speaker bijleert wat muziek je graag hoort!

 

Ontdek de mogelijkheden

 
 
De slimste speaker met kamervullend geluid

Apple heeft erg hard gewerkt om een hoogtechnologische speaker te maken. De HomePod is zo slim, dat hij je ruimte volledig scant om zo het geluid volledig te optimaliseren. Hierdoor krijgt je een ongelooflijk geluid én een stereobeeld uit slecht één enkele speaker! Of je hem nu op een schap of het het midden van je kamer plaatst, hij is steeds perfect afgestemd. De zeven tweeters met beamvorming, elk voorzien van een eigen versterker, bieden een uitgebalanceerde klankkleur. En slimme speaker die nog geen 18 cm hoog is, zodat hij overal in de kamer past.

 
HomePod loves Siri

HomePod is volledig gemaakt om met je stem te bedienen. Hij is ideaal om berichten te versturen, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, sportuitslagen, weersverwachtingen en zelfs om al je slimme HomeKit apparaten mee aan te sturen. Doe het licht aan, stel je wekker in of plan evenementen in jouw kalender, allemaal met je stem! Door zes ingebouwde microfoons kan hij je makkelijk verstaan doorheen de hele ruimte, zelfs als je de muziek hard hebt staan. Hoor je je favoriete liedje, dan zeg je simpel “Hé Siri, ik vind dit een goed nummer” waardoor HomePod je voorkeuren leert kennen en je aanbevelingen geeft.

 
Bedien muziek over heel jouw huis via AirPlay 2

Wanneer je meerdere HomePods plaatst in verschillende kamers kunnen ze communiceren met elkaar via AirPlay. Zo kan je aan Siri vragen om jazzmuziek te spelen in de living en terwijl het nieuwste popsong op de kinderkamer af te spelen. Of hetzelfde nummer af te spelen over heel het huis. Allemaal aangestuurd van op één locatie met enkel jouw stem. Ook andere speakers die compatibel zijn met AirPlay 2 kan je bedienen via de Apple HomePod.

 
Leert de muziek die je leuk vindt, speelt de muziek waarvan je houdt.

Een slimme wifi-speaker rechtstreeks verbonden met een internet zodat je elk nummer dat je kan bedenken maar een zinnetje ver is. Stream muziek via Apple Music, Spotify of tal van andere streamingdiensten. Zo slim, dat de speaker bijleert wat muziek je graag hoort. Wanneer je een nummer echt leuk vindt, zeg je “Hey Siri, dit vind ik leuk!” Hoe meer je aan de Homepod vertelt wat je leuk vindt, hoe meer het jouw muzieksmaakt onthoudt. Hierdoor kan je dan vragen aan de Homepod “Hey Siri, speel iets dat ik leuk vind.” En zal jouw favoriete songs en gelijkaarde muziek afspelen.

 
Meer dan alleen muziek:
 • Nieuwsoverzicht, weersvoorspelling of verkeerssituatie opvragen
 • Wekker of reminder instellen
 • Persoonlijke kalender beheren
 • Berichten versturen
 • Besturen van smarthome accessoires (Apple HomeKit)
              - Verlichting en verwarming aansturen
              - Specifieke stopcontacten inschakelen
              - Camera's en sensors aansturen
⇒ Siri helpt bij allerlei dagelijkse taken, alles met enkel jouw stem!
 

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Wit & Space Gray