iphone-11-header-nl

 

Bestel 'm nu bij Krëfel: de iPhone 11!

 

Apple stelde zijn nieuwigheden voor in Cupertino. Lang verwacht waren de nieuwe iPhone 11-modellen. Je kan deze smartphone vanaf nu bestellen.

Andere nieuwigheden uit de Keynote van 10/09/19

 

 

iPhone 11, Exact wat je nodig hebt. Precies wat je wilt.

 

Een nieuw dual camera-systeem dat nog meer moois vastlegt. De snelste chip in een smart­phone ooit en batterij voor een hele dag, zodat je meer kunt doen en minder hoeft te laden. En de hoogste videokwaliteit van alle smart­phones, waardoor je herinneringen er nog beter uitzien.

Maak en bewerk video’s van de hoogste kwaliteit in een smartphone. Welke camera je ook gebruikt, met iPhone 11 maak je haarscherpe 4K video’s met 60 bps. De ultragroothoek­­camera legt vier keer meer van de omgeving vast, en is dus ideaal als je bijvoorbeeld een actiefoto wilt maken van je hond die een frisbee vangt. Wanneer je inzoomt op een optreden, zoomt de audio mee. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas bij de piano-opvoering van je kind. En nu kun je video’s net zo makkelijk bewerken als foto’s.

iPhone 11 Pro, En toen was er Pro.

 

Een baanbrekend triple camera-systeem dat massa’s nieuwe intuïtieve mogelijk­heden biedt. Een ongekende sprong in batterijduur. En een buitengewone chip die fors inzet op machine learning en daarmee de grenzen verlegt van wat een smartphone allemaal kan. Dit is de eerste iPhone waar je ‘Pro’ tegen zegt.

Op iPhone 11 Pro maak je levensechte en supervloeiende video’s met meer detail. Dankzij de enorme rekenkracht kun je 4K video opnemen met uitgebreid dynamisch bereik en videobeeld­stabilisatie, allemaal met 60 bps. Je hebt ook meer creatieve vrijheid, want je krijgt vier keer meer in beeld en je kunt gebruikmaken van veelzijdige nieuwe bewerkings­tools.

 

 

 
 

Andere nieuwigheden uit de Keynote van 10/09/19:

 

Apple Watch Series 5. Zo’n horloge heb je nog nooit gezien.

 

Met het nieuwe always-on Retina-display zijn de tijd en je wijzerplaat altijd zichtbaar. Kies een kast en een bijpassend bandje in de Apple Watch Studio. Check snel je hartslag, en monitor je hartritme met de Ecg-app. De nieuwe Geluid-app waarschuwt je als het decibel­niveau zo hoog is dat het je gehoor kan beschadigen.

Dit horloge helpt je fitter dan ooit te worden. Er is een work-out voor elk soort training. Met uitgebreide meetgegevens voor elk trainingsniveau. En motiveert je om te bewegen, te trainen en te staan. De Activiteit-ringen houden je vorderingen bij en stimuleren je om minder te zitten, meer te bewegen en elke dag te trainen. Je kunt ook vrienden uitdagen voor een wedstrijdje.

 

De nieuwe iPad, Zoals een computer. Zoals geen computer.

 

De nieuwe iPad heeft de power en mogelijk­heden van een computer, en het gebruiksgemak en de veelzijdigheid die je van een computer niet zou verwachten. Tel daar het grotere Retina-display van 10,2-inch, ondersteuning voor het fullsize Smart Keyboard en alle nieuwe mogelijkheden van iPadOS bij op, en je weet dat je met iPad nu nog meer kanten op kunt. Kortom, heel veel fun en helemaal iPad.

Op iPad verzet je moeiteloos bergen werk. Zo kun je de laatste hand aan een bestand leggen terwijl je op het internet naar informatie zoekt en tegelijkertijd via FaceTime met je collega praat. In de Bestanden-app vind je al je bestanden op één handige plek. En wil je een scriptie schrijven of een grote presentatie maken, dan kun je gewoon op het scherm­toetsen­bord typen of het fullsize Smart Keyboard gebruiken.