Apple 2021: MacBook Pro, AirPods 3 en andere releases

Vorige maand was het iPhone 13 en nu zijn volgende producten aan de beurt. Verwelkom de nieuwe MacBook Pro en AirPods 3. Op deze pagina leggen wij jou uit wat er allemaal nieuw is. Lees dus zeker verder!
MacBook Pro


Ontdek nu

AirPods 3

Ontdek nu
Pro gaat turbo.

Apple heeft net de nieuwste producten gelanceerd en heeft al onze verwachtingen omver geblazen. Zo hebben ze niet 1 maar 2 chips uitgebracht, namelijk de nieuwe M1 Pro en de M1 Max chip. En wat ben je met een nieuwe chip zonder een krachtpatser van een nieuwe MacBook Pro. De nieuwe MacBook Pro is verkrijgbaar in het nieuwe 14” formaat en het gekende 16” formaat. Beide MacBooks Pro maken gebruik van de nieuwe chip waardoor het de krachtigste notebooks ooit gemaakt zijn.

Het gekende Retina display is veranderd naar een Liquid Retina XDR display. Ze hebben de boorden links 24% en bovenaan 60% smaller gemaakt waardoor je meer van je display kan genieten. Je menubalk zit hierdoor nu mooi rondom je camera. Het nieuwe Liquid Retina XDR maakt gebruik van 10.000 mini-leds met een constante helderheid van 1000 nits. Het 14” formaat heeft nu 5,9 miljoen pixels en het 16” formaat heeft 7,7 miljoen pixels. En dit alles kan je in HDR kwaliteit bewonderen.

Ontdek nu
Alle opties open.

Ook de camera en audio zijn onder handen genomen. Zo heeft de MacBook Pro nu een 1080p HD-camera waardoor je beeld tot wel twee keer beter is bij weinig licht. Drie microfoons van studiokwaliteit en zes speakers werden ook toegevoegd. Dit in combinatie met ruimtelijke audio en de kwaliteit van Dolby Atmos zorgen voor een bioscoop ervaring die je overal mee naartoe neemt.

Apple heeft ook onze gebeden aanhoord na het jaar thuis werken. Ze hebben meerdere poorten toegevoegd voor extra comfort. Zo zijn er nu drie Thunderbolt 4-poorten, een HDMI poort, een mini-jack-aansluiting, een SD-kaart reader en een MagSafe 3 poort. Door al deze poorten kan je tot wel drie Pro Display XDR schermen én een 4K-tv aansluiten.

De TouchBar bij de vorige versie hebben ze nu veranderd naar een rij functietoetsen, zoals onder meer Siri, ‘Niet storen’, en Spotligt. De Touch ID knop hebben ze nu een voelbare ring gegeven voor het sneller en envoudig ontgrendelen van je Mac.


Ontdek nuAirPods 3

Apple lanceert de nieuwe Airpods 3 met een gloednieuw design. Deze draadloze hoofdtelefoon is voorzien van Dolby Atmos en Spatial Audio-technologie waarmee je geluid overal om je heen kunt horen. Ze zijn ook voorzien van Adaptive EQ, die de muziek aanpast aan de vorm van uw oor. Elke klank is raak, van diepe bassen tot kristalheldere hoge tonen.

De nieuwe AirPods 3 hebben ook een handige druksensor. Ze maken het gemakkelijk om muziek af te spelen, te pauzeren of naar het volgende nummer te gaan. En maak het jezelf gemakkelijk en zeg “Hé, Siri” om je persoonlijke assistent in te schakelen. AirPods 3 en het MagSafe-oplaadetui zijn zweet- en waterbestendig (IPX4), en kunnen dus prima tegen een flinke bui of een stevige work‑out.

Met deze AirPods 3 kun je tot 6 uur muziek luisteren na één keer opladen! Volledig opgeladen is de case goed voor tot wel 30 uur luistertijd. En laad je je AirPods 5 minuten op in de case, dan kun je al een uur luisteren.


Ontdek nu


Nog vragen? Wij helpen je graag verder!

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden over je aankoop? Breng hem binnen de 30 dagen terug.

Gratis levering

Gratis levering aan huis bij alle aankopen van min. €20. Voor 22u00 besteld, volgende dag geleverd!

Laagste prijsgarantie

We garanderen niet enkel de beste prijzen, maar ook een ongeziene service.

75 winkelpunten

Er is altijd een Krëfel-winkelpunt in jouw buurt. Bezoek één van onze 75 winkels.