Apple Watch Series

 

Apple Watch Series

 

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4

Vanbinnen en vanbuiten volledig opnieuw ontworpen. Zodat jij nog actiever, gezonder en beter connected kunt zijn.

Apple Watch Nike+ Series 4

Train met de Nike Run Club-app en de Nike Training Club-app. Synchroniseer je favoriete muziek voor extra motivatie. Ontvang onderweg telefoongesprekken, berichten en meldingen. Met de nieuwe Apple Watch Nike+ Series 4 doe je het allemaal. Gewoon vanaf je pols.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3

Monitor je gezondheid. Hou je work-outs bij. Vind de motivatie om je doelen te bereiken. En blijf in contact met alles wat belangrijk voor je is.

Apple Watch Nike+ Series 3

Hou je afgelegde hoogtemeters bij, bekijk tijdens het hardlopen de details over je run en krijg aanmoedigingen. Apple Watch Nike+ Series 3 is je ideale loopmaatje.

Apple Watch Series accessoires

Accessoires

Ben je op zoek naar een stijlvol polsbandje voor je Apple Watch? Of wissel je al is graag af van kleur? Of is je horlogebandje versleten? Of heb je een drukke dag voor de boeg, maar past je polsbandje niet bij al je outfits? Ontdek hier ons uitgebreid gamma aan polsbandjes voor Apple Watches.

 

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4

Vernieuwde Watch. Verbeterde jij.

 • GPS
 • Elektrische en optische hartslagsensoren
 • S4 SiP met snellere 64-bits dual-coreprocessor
 • Verbeterde versnellingsmeter en gyroscoop voor valdetectie
 • Zwemproof*
Apple Watch Series 4
Apple Watch Nike+ Series 4

Sluit je aan. En gaan.

 • GPS
 • Digital Crown met voelbare feedback
 • Zwemproof*
 • Sportbandje van Nike of reflecterend geweven sportbandje van Nike
 • Exclusieve wijzerplaten van Nike
Apple Watch Nike Series 4

 

Aanbod kan variëren. Vraag een verkoopmedewerker welke modellen verkrijgbaar zijn. Apple Watch Series 4 (GPS) vereist iPhone 5s of nieuwer met iOS 12 of hoger.

*ISO-norm 22810:2010. Geschikt voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen. Onderdompeling in diep water en activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden worden niet aanbevolen.

 

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3

Blijf actief. Blijf gezond. Blijf connected.

 • GPS
 • Optische hartslagsensor
 • S3 met dual-coreprocessor
 • Versnellingsmeter en gyroscoop
 • Zwemproof*
Apple Watch Nike+ Series 3

Tijd om helemaal los te gaan.

 • GPS
 • Digital Crown
 • Zwemproof*
 • Sportbandje van Nike
 • Exclusieve wijzerplaten van Nike

 

Aanbod kan variëren. Vraag een verkoopmedewerker welke modellen verkrijgbaar zijn. Apple Watch Series 3(GPS) vereist iPhone 5s of nieuwer met iOS 11 of hoger.

*ISO-norm 22810:2010. Geschikt voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen. Onderdompeling in diep water en activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden worden niet aanbevolen.

 

Accessoires voor Apple Watch Series

Sportbandje

De sportbandjes zijn gemaakt van hoogwaardig fluorelastomeer. Dit maakt ze niet alleen sterk maar ook verrassend licht en zacht. Het soepele materiaal valt mooi rond je pols en voelt prettig aan. De innovatieve pinsluiting zorgt voor een stevige pasvorm.

Geweven sportbandje

Het geweven sportbandje is gemaakt van zacht, ademend en licht materiaal, en is voorzien van een makkelijk verstelbare klittenbandsluiting. De binnenzijde van dit tweelaags geweven nylon sportbandje bevat een groot aantal kleine lusjes die een zacht laagje vormen en tegelijkertijd voor ventilatie zorgen. De andere zijde is voorzien van robuuste bevestigingsstrips.

Milanees bandje

Dit bandje is een moderne interpretatie van een negentiende-eeuws Milanees ontwerp. Het flexibele roestvrijstalen vlechtwerk wordt op gespecialiseerde Italiaanse machines vervaardigd en kan soepel rond de pols worden gevouwen. Het Milanese bandje is volledig magnetisch en daarmee eindeloos verstelbaar. Dus het past altijd perfect. Een extra laag van DLC (een diamantachtige koolstofstructuur) geeft het zwarte roestvrij staal zijn onderscheidende uitstraling.

 

Bandje met moderne gesp

Een kleine Franse leerlooierij uit 1803 produceert het soepele Granada-leer dat voor dit elegante bandje wordt gebruikt. Het gladde leer van topkwaliteit wordt licht geklopt en gewalst om zo de verfijnde textuur te behouden. De gesp lijkt uit één stuk te bestaan, maar is in feite een tweedelige metalen vergrendeling die heel gemakkelijk sluit. We hebben ook een extra binnenlaag van Vectran aangebracht voor nog meer stevigheid en voldoende rek. Vectran is het materiaal dat NASA heeft gebruikt bij de fabricage van parachutelijnen voor de Marsrover.

Leren bandje

Het Venezia-leer voor dit bandje wordt met de hand vervaardigd in het Italiaanse Arzignano. De ambachtelijke leerlooierij waar de bandjes worden gemaakt, bestaat al meer dan vijf generaties en heeft inmiddels samengewerkt met de bekendste namen uit de modewereld. Dankzij een verfijnd proces van kloppen en walsen komt de prachtige, gegranuleerde textuur nog mooier tot zijn recht. En in het zachte, gewatteerde leer zitten magneetjes verborgen waarmee je het materiaal soepel om je pols slaat voor een perfecte pasvorm en een fraaie look.

Schakelarmband

De schakelarmband, vervaardigd van hetzelfde roestvrij staal als de horlogekast, bestaat uit meer dan honderd losse onderdelen. Het fabricageproces is zo nauwkeurig dat het bijna negen uur duurt om de onderdelen voor één enkel bandje te vervaardigen. De speciaal ontworpen vlindersluiting past naadloos binnen het geheel, en zorgt voor een dun profiel. Je kunt moeiteloos schakels toevoegen of verwijderen, zonder extra gereedschap. Een extra laag van DLC (een diamantachtige koolstofstructuur) geeft het zwarte roestvrij staal zijn onderscheidende uitstraling.