apple-page-header

 

 

Bij Krëfel kan je steeds terecht voor een breed assortiment aan Apple producten. Als erkende partner maak je bij ons steeds de juiste keuze voor jouw favoriete iPhone, iPad, Macbook en nog zo veel andere producten!

Dankzij ons aanbod aan accessoires haal je bij Krëfel ook steeds meer uit je Apple product.

 

iPhone

De iPhone van Apple is een van de meest gewilde smartphones ter wereld. Apple iPhone staat bekend voor zijn authentiek design en eigen besturingssysteem iOS.

Bekijk iPhone, 's werelds meest veelzijdige persoonlijke device.

iPad

Ontdek de wereld van iPad. De tablets van Apple hebben een prachtig design dankzij de dunne en lichte aluminium behuizing. Dankzij het eigen besturingssyteem iOS ben je altijd up to date met de nieuwste apps en technologieën om je gebruiksgemak steeds op het hoogste niveau te houden.

MacBook

Ontdek MacBook, de dunne en lichte notebooks van Apple. Zoek je een MacBook voor internet en e-mail gebruik? Dan is een MacBook Air iets voor jou. Zoek je meer een krachtige MacBook voor grafische taken? Dan zit je goed met MacBook Pro.

 

iMac

Makkelijk, mooi, meeslepend. Dat is de basis van elke iMac. En nu meer dan ooit. Want in de nieuwe iMac zit nog meer indrukwekkende technologie, met compleet nieuwe processors, geavanceerde graphics, innovatieve opslagmogelijkheden en snellere poorten. En alles komt tot leven op het meest heldere en kleurrijke Retina-display op een iMac tot nog toe. Dus werken op een iMac blijft een schitterend idee.

Apple Watch

Apple Watch is het ultieme device voor een gezonde levensstijl. Kies uit onder meer Apple Watch Series 4 en Apple Watch Series 3.

Drie ringen: Bewegen, Trainen, Staan. Eén doel: maak ze elke dag vol. Je kunt zo heel simpel en op een leuke manier gezonder leven. Dus waarom zou je er geen gewoonte van maken? Dat is het idee achter de Activiteit‑app op Apple Watch.

AirPods

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een nieuwe draad­loze oplaad­case zijn AirPods nu ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor gebruik met al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van het geweldige geluid. Alles gaat als vanzelf.