back to school kids

 

Voor de allerkleinsten

Ga voor een onvergetelijke eerste schooldag!

De eerste schooldag, wat blijft het toch een speciaal moment! Zowel voor de ouders als voor de allerkleinsten kan een nieuw schooljaar echter voor heel wat stress zorgen. Een goede voorbereiding is daarom van groot belang. Met onze Back to school-deals gaan jouw kids volledig uitgerust naar school en kunnen ze met een gerust hart aan een nieuw avontuur beginnen.

 
 
Op tijd uit bed | Relaxen na school | School survivaltools | Veilig naar huis | Must-have gadgets

 

 

Op tijd uit bed

Tijdens de zomervakantie mogen de allerkleinsten al eens later gaan slapen en dus ook langer in bed blijven liggen. Opstaan is tijdens de eerste weken van het nieuwe schooljaar dan ook vaak een moeilijke opdracht. Met onze trendy wekkers voor kids leer je zelfs de allerkleinsten zelfstandig opstaan, en ben je nooit meer te laat op school!

 
Bekijk alle kinderwekkers
 
 
 

Relaxen na een drukke schooldag

Na een lange, vermoeiende dag school hebben de kids recht op hun welverdiende rust. Even losgaan op hun favoriete muziek of een film kijken, het kan deugd doen. Ontdek hier onze Back to school-tips om de knop om te zetten van ‘school’ naar ‘thuis’.

 
 
 
 

Survivaltools op school

Een coole brooddoos, een knappe drinkfles of een handige bananendoos… Het zijn leuke hebbedingetjes die de eerste schooldag een stuk aangenamer maken. Met deze keukengadgets, wordt jouw kind de hipste van de refter!

 
Bekijk alle drinkbekers
 
 
 

Veilig naar huis

Of je kids nu met de fiets of met een hoverboard naar school gaan: veiligheid gaat boven alles! Met deze must haves stuur jij je kind veilig én in stijl naar school.

 
 
 
 

Must-have gadgets

Ook de allerkleinsten houden van leuke gadgets! Van hippe USB-sticks tot tablets die geschikt zijn voor kinderen, ontdek onze Krëfel must have gadgets hier.

 
 

 

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk dan zeker ons volledig back to school assortiment eens!

Back to school overzicht