Logo
   Categorieën

   Bosch liquid health banner

    

   BOSCH LIQUID HEALTH

    

    
    

   Bosch blenders

   Maximaliseer je gezonde levensstijl

   VitaMaxx

   Met de VitaMaxx maak je smaakvolle smoothies met een smeuïge textuur en meer natuurlijke kleuren. De vacuümpomp trekt de meeste lucht uit de blender weg, waardoor de ingrediënten met een minimale aanwezigheid van zuurstof worden verwerkt. Hierdoor blijven vitamine C en andere zuurstofgevoelige vitaminen na 24u tot 5x meer behouden. Bovendien blijven vacuüm getrokken smoothies of drankjes tot twee keer langer vers. Bosch VitaMaxx? Dat is minder zuurstof, meer smaak en meer versheid.

   Bosch Vitamaxx

   > Ontdek hier Bosch VitaMaxx

   VitaStyle Mixx2Go

   Deze elegante blender is de perfecte combinatie tussen design en functionaliteit. Ideaal om warme en koude ingrediënten te mixen, zoals zelfgemaakte soep, shakes of gezonde smoothies. Wat maakt de VitaStyle Mixx2Go zo speciaal? Het is ook jouw persoonlijke meeneemfles. Dankzij de handige 2GO-fles, gemaakt uit kwaliteitsvolle Tritan, kan je hem namelijk overal mee naartoe nemen. Deze robuuste blender is gemaakt voor extreme temperaturen en kan in alle omstandigheden gebruikt worden.

   Bosch Vita Style Mixx 2 Go

   > Ontdek hier Bosch VitaStyle Mixx2Go

   SilentMixx

   Maak kennis met de stilste powerblender van Bosch. Of je nu lekkere smoothies, warme soepen of een verfrissende ice crush wilt bereiden: de Bosch SilentMixx kan dit allemaal al fluisterend! Het geluiddempende design maakt dat deze blender uitzonderlijk stil werkt, zonder in te boeten aan kracht. Bovendien is de SilentMixx heel eenvoudig te reinigen dankzij het Easy KlickKnife-systeem. Tot slot bevat de SilentMixx veelzijdige accessoires: een sapfilter voor dranken en een hakmolen om kruiden en specerijen fijn te malen.

   Bosch SilentMixx

   > Ontdek hier Bosch SilentMixx

   VitaBoost PowerBlender

   Met zes automatische programma's en 30.000 toeren per minuut is de VitaBoost Powerblender jouw partner in een gezonde levensstijl. Zelfs de hardste ingrediënten worden moeiteloos fijngehakt en gladgemixt. Uitgebreid ingrediënten schillen en schoonmaken hoeft bovendien niet langer. De VitaBoost kan alles aan en laat jou graag van waardevolle vezelfs profiteren. De VitaBoost staat garant voor blenden met een maximum power voor heerlijke smoothies, shakes en soepen met één druk op de knop.

   Bosch VitaBoost

   > Ontdek hier Bosch VitaBoost

    

   Juices en sappen

   VitaExtract Slow Juicer

   Dankzij de unieke zachte knijptechnologie worden de ingrediënten met een langzame snelheid geperst zonder enige warmte op te wekken. Zo blijven de voedingswaarden en vitaminen van groenten en fruit behouden. Door de langzame werking is stiller apparaat, maar zeker niet minder grondig of efficiënt. Maak de lekkerste sappen, smoothies en zelfs sorbets met de VitaExtract!

   Bosch Slowjuicer

   > Ontdek hier Bosch VitaExtract

   Sapcentrifuge

   Geniet je graag van gezonde en verse drankjes? De Bosch MES25A0 sapcentrifuge is heel krachtig en werkt zonder dat de vrucht eerst gesneden moet worden. Daardoor is deze snel en efficiënt in gebruik! Dankzij een extra grote bijvulbuis is voorsnijden niet meer nodig. Je kan er hele stukken groenten en fruit in kwijt. Gezonde sappen voor een energieke start van de dag.

   Bosch centrifuge

   > Ontdek hier de Bosch sapcentrifuge

    

   VitaMaxx blender

   Introductievideo en how to's