man met bose quietcomfort 45
   Bose QuietComfort 45 hoofdtelefoon
   Bose QuietComfort 45 hoofdtelefoon

   Wat denken wij van de nieuwe Bose QuietComfort 45?

   De Bose QuietComfort 45 is zonder twijfel een super goed product! Van sublieme noise cancelling tot een prachtige geluidskwaliteit. Onderaan deze pagina maak je kans om een Bose QuietComfort 45 te winnen. Lees dus zeker wat wij denken van deze hoofdtelefoon en neem deel!   Vrouw met QuietComfort 45

   Van stilte tot de Aware-modus

   Zet je de ANC (Active Noise Cancelling) van je QuietComfort 45 op om de details in de muziek beter te horen, je beter te kunnen concentreren of omdat je simpelweg achtergrondgeluid beu bent? Met deze hoofdtelefoon kan dit allemaal. Het valt direct op wanneer je de ANC aanzet dat het omgevingsgeluid wegvalt! De QuietComfort 45 is perfect voor mensen die in een drukke omgeving studeren of werken.

   Met de nieuwe Aware-modus kan je ook je QuietComfort 45 dragen in het verkeer. Je kan switchen tussen de ANC en Aware-modus door op de knop te klikken op de linkeroorschelp van je QuietComfort 45. Deze nieuwe functie is extreem handig. Het is gemakkelijk dat je snel van modus kan veranderen door op één knop te klikken en niet continu je gsm moet bovenhalen. Natuurlijk is het wel altijd veiliger om geen hoofdtelefoon op te hebben in het verkeer, want het design van de QuietComfort 45 zorgt natuurlijk al een beetje voor noise cancelling.
   Man met QuietComfort 45

   Ruisonderdrukkend microfoonsysteem

   "Ik hoor je klaar en duidelijk!". De QuietComfort 45 heeft een kwaliteitsvolle microfoon die ook een goede kwaliteit heeft wanneer je buiten in de wind loopt of in een drukke omgeving bent. Natuurlijk zal je beter te verstaan zijn wanneer je in een rustige omgeving bent, maar het ruisonderdrukkende microfoonsysteem zorgt ervoor dat je toch te begrijpen bent ook als je je in een luidruchtigere omgeving bevindt.

   De combinatie van goed geluid en het ruisonderdrukkende microfoonsysteem maakt dat deze QuietComfort 45 hoofdtelefoon een must-have is voor wie werkt en veel telefoongesprekken heeft in drukke omgevingen.
   Vrouw met QC45

   Geluidskwaliteit voor elk genre muziek

   Hou je van R&B, Rap, Drum and Bass of Heavy Metal? Geen probleem, want elk muziek genre klinkt geweldig met deze QuietComfort 45! Wij hebben de helderheid van het geluid en de bassen getest en waren overtuigd van de kwaliteit van deze hoofdtelefoon.


   Met de TriPort-architectuur in de QuietComfort 45 is het akoestische volume vergroot voor diepte en helderheid. Dit heeft Bose kunnen waarmaken zonder de oorschelpen van de QuietComfort 45 groter te maken. De bas verandert niet als je de muziek zachter zet en de muziek blijft ook helder als je deze harder zet. Zo kan je genieten van je favoriete liedjes op elk geluidsniveau zonder geluidskwaliteit te verliezen!
   Bose Review QC45 gedragen door een man

   Lang luisteren met comfort

   Je kan nu tot 24 uur luisteren na één keer op te laden. Dit is zeker handig voor mensen die lang werken of voor een lange vlucht. Om de QuietComfort 45 op te laden hangt hij amper 2,5 uur aan de kabel. Zo kan je deze hoofdtelefoon ook 15 minuten opladen om al 3 uur luisterplezier te hebben.

   Wij vonden het comfort van deze hoofdtelefoon een aangename verrassing. Tijdens het dragen van deze QuietComfort 45 hoofdtelefoon heb je bijna niet door dat deze op je hoofd zit. De QuietComfort 45 is zeer licht van gewicht. De zachte oorkussens zorgen voor een zacht luxueus gevoel door het synthetische leer en de minimale klemkracht. Dit alles maakt de QuietComfort 45 een geweldige hoofdtelefoon!
   Deze wedstrijd is afgelopen.

   Deze wedstrijd is afgelopen. Proficiat Wendy S., jij wint een Bose QC45 hoofdtelefoon!


   Geüpdatet op 22 jun. 2022
   Stuur bericht