lg barres de son

Bose Multiroom Systeem

1. Smart Home: Speakers makkelijk verbinden via wifi

Droom je van muziek met een kwaliteitsvol geluid doorheen je huis? Het koppelen van Bose Smart Home speakers kan eenvoudig via wifi. Begin met één speaker of soundbar. Je kunt er op ieder moment meer toevoegen. Het duurt vast niet lang voor je er eentje bij wilt. Alle speakers en soundbars beschikken over multiroom-functionaliteit en omnidirectioneel geluid.

Volledige controle via de Bose Music app

bose eco systeem 2

Groepeer je speakers volgens kamer

Het centrum van je systeem is de Bose Music app die je gratis kan downloaden. Je hebt er volledige controle mee over de muziek in je huis. Je kan er je speakers koppelen en ook groeperen volgens de kamer waarin ze zich bevinden. Speel door het hele huis dezelfde muziek af door speakers te groeperen of luister in elke ruimte naar andere muziek.

bose eco systeem 2

Luister meteen naar je favoriete muziek

In de app sla je makkelijk je favoriete afspeellijsten of radiozenders op als preset. De app is compatibel met populaire muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en Amazon Music. Zo ben je via de Bose Music app dus razendsnel bij je favoriete muziek.

bose eco systeem 2

Ook ideaal voor meerdere gebruikers

Groot huishouden? Geen probleem. Via de app kunnen meerdere gebruikers hun eigen luisterervaring creëren. De app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Je kan hem ook gebruiken op zowel je smartphone als tablet.

 

Bestuur je systeem met enkel je stem

bose eco systeem 2

Google Assistant en Alexa ingebouwd

Alle speakers en soundbars uit de Bose Smart Home reeks zijn uitgerust met een geïntegreerde spraakassistent. Heb je thuis al een systeem uitgebouwd rond de Google Assistant of Alexa? Dan zijn deze speakers de perfecte aanvulling. Zo kan je ook andere smart apparaten als je verlichting, thermostaat, televisie, ... aansturen via de speakers.

Zeg gewoon wat je wil horen

Als je speaker of soundbar met wifi is verbonden, hoef je alleen maar een opdracht te geven met je stem om een actie uit te voeren. Zo kan je jouw favoriete muziek starten of pauzeren, een nummer overslaan en het volume aanpassen. Daarnaast kan je ook vragen stellen om bijvoorbeeld het weerbericht te horen, iets te noteren in je agenda of een timer in te stellen.

 

Ontdek alle Smart Home speakers en soundbars

2. SimpleSync: Makkelijk verbinden via Bluetooth

Bose SimpleSync is een technologie waarmee je producten uit de bovenstaande Bose Home Speaker serie ook kunt koppelen met sommige Bluetooth speakers of met de Bose Noise Cancelling Headphones 700. De verbinding verloopt dan via Bluetooth en niet via wifi. Het instellen van SimpleSync kan makkelijk met dezelfde Bose Music app. Het is ook mogelijk om verbinding te maken met het oudere soundtouch gamma. Let op: SimpleSync biedt een één-op-éénverbinding, dus kan maximaal twee producten koppelen. En terwijl wifi doorheen je hele huis gaat, mogen de twee toestellen bij Bluetooth maximaal ongeveer 10 meter van elkaar staan.

Ideale samenstellingen

bose eco systeem 2

Soundbar met hoofdtelefoon

Wil je televisie kijken zonder iemand anders in de kamer te storen? Als je een Bose Soundbar 500 of 700 op je tv hebt aangesloten, kun je die met SimpleSync koppelen met je Bose Noise Cancelling Headphones 700. Dankzij onafhankelijke volumeniveaus kun je het geluid van de soundbar zachter zetten of helemaal uit en tegelijkertijd het volume van de hoofdtelefoon zo hard zetten als je wilt. Is er iemand die slechthorend is? Dan kan je deze persoon de hoofdtelefoon geven en deze ook luider zetten.

bose eco systeem 2

Verbinding tussen speakers

Naast de Smart Home speakers, kan je ook nog een Bluetooth speaker toevoegen aan je set-up. De Bluetooth speakers zijn kleiner en dus ideaal voor bijvoorbeeld een keuken of bureauruimte. Bovendien kan je ze ook makkelijker verplaatsen omdat ze een accu hebben, terwijl de Smart Home speakers een stopcontact nodig hebben (behalve de Bose Portable Smart Speaker die ook over Bluetooth en een accu beschikt).

 

Ontdek de producten die je nog als extra kan toevoegen via SimpleSync