bose tv speaker

Bose TV Speaker

Verbeter je geluidservaring thuis met de nieuwe Bose TV Speaker! Het is de opvolger van de populaire Solo 5 soundbar en heeft verbeteringen zoals een duidelijkere dialoog, een betere akoestiek en een krachtiger volume. Deze compacte soundbar is ideaal om het geluid van je TV te versterken en je favoriete films te herontdekken terwijl je er volledig in opgaat. Het is eenvoudig te gebruiken, veelzijdig en strak van opzet, en ziet er geweldig uit in je woonkamer. Lees hier meer over de kwaliteiten van deze soundbar met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Hoor je TV beter

Laat je niet misleiden door het kleine formaat! De Bose TV Speaker levert een geweldige geluidskwaliteit die de reputatie van Bose weer waarmaakt.

bose tv speaker

  • Helderder geluid: Bose heeft opnieuw zijn talent getoond. Het merk levert een soundbar met een high-tech ontwerp dat een gebalanceerde en natuurlijke audio-ervaring levert. Zet gewoon de dialoogmodus aan voor verbeterde spraakweergave en je krijgt een film- of tv-ervaring alsof je naast de personen op het scherm staat. De dialogen worden meteen geanalyseerd en verbeterd om perfect verstaanbaar te worden.
  • 2 Full range drivers: De akoestische prestaties van deze soundbar zijn mede te danken aan de twee full-range drivers die zorgen voor een breed en ruimtelijk geluid, terwijl de centertweeter spraak duidelijker maakt zodat dialogen nog beter verstaanbaar zijn.
  • Sublieme hoge tonen en een opvallende bas: De hoge geluidskwaliteit van deze soundbar is ook te danken aan de sublieme hoge tonen, die perfect contrasteren met de opvallende bas. Wil je nog meer kracht toevoegen? Je kunt hun niveau eenvoudig aanpassen met de bijgeleverde afstandsbediening. Je zult de vibraties bijna voelen terwijl je naar een serie, film of live concert op TV kijkt!

 

bose tv speaker

Een multifunctionele speaker

Als een woord deze soundbar zou kenmerken, zou het "veelzijdig" zijn. Het transformeert niet alleen het geluid van je TV, maar laat je ook genieten van je favoriete muziek. Schakel Bluetooth in, zodat je draadloos kunt luisteren naar muziek en podcasts via je smartphone, tablet of laptop. Met de SimpleSync functie kan je de soundbar via Bluetooth ook koppelen aan een andere Bose multiroom speaker.

Gemakkelijk te installeren

Het installeren van de Bose TV Speaker is eenvoudig. Om deze aan te sluiten op je tv, heb je slechts één kabel nodig, een optische kabel (meegeleverd) of een HDMI-kabel (apart verkrijgbaar). Daarna is het al klaar voor gebruik! Het toestel heeft ook een HDMI-CEC-aansluiting waarmee je het volume direct kunt regelen via de afstandsbediening van je televisie. Praktisch!

bose tv speaker

Compact en strak ontwerp

Je wil niet alleen krachtiger geluid op je televisie, je wil ook dat de soundbar past in je interieur. Met zijn strakke, compacte en elegante ontwerp past de Bose TV Speaker overal! Hij is iets minder dan 60 cm lang en 5,6 cm breed en kan in de voet van je TV worden geschoven, maar hij kan ook aan de muur worden bevestigd met een muursteun, die ook apart verkrijgbaar is.

 

bose tv speaker

Combineer met andere apparaten

Wil je naar je muziek luisteren in multiroom mode? Sluit dan je Bose TV Speaker aan op een andere Bose smart speaker of soundbar! De Bose SimpleSynch-technologie maakt het mogelijk om gesynchroniseerd muziek te spelen op de twee audioapparaten. En als je nog meer bas wilt, voeg je gewoon een bekabelde subwoofer toe. Dan kan je écht genieten van bioscoopkwaliteitsgeluid! De Bose TV speaker is compatibel met de Bose Bass Module 500 en Bose Bass Module 700 (de aansluitingskabel wordt apart verkocht).

 

Ontdek de Bose TV Speaker