Logo
   Categorieën
   Braun 100ys
   Braun 100ys
   Braun 100ys

   100 jaar Braun

   Al 100 jaar houdt Braun zich aan drie belangrijke principes: Een goed ontwerp moet eenvoudig, nuttig en duurzaam zijn. 
   Deel

   Ontdek goed design

   Simple design

   Eenvoudig.

   Een ontwerp dat zich aan jouw leven aanpast. Met die eenvoudige toepassing van druk - klik - krijg je wat je wilt. Niets meer dan wat het moet zijn. Dit betekent dat je verder kunt gaan met wat je wil zijn.

   design-useful

   Nuttig.

   Alles heeft een doel. Een menselijk probleem om op te lossen. Tot in de kleinste details. Omdat een goed ontwerp niet aan het toeval overlaat, is het grondig en heeft het een reden. Een ontwerp is er niet voor niets.

   design-duurzaam

   Duurzaam.

   Wanneer iets goed is ontworpen. Het heeft niets nieuws nodig en het wordt niet achterhaald. Het is niet dominant of neemt niet over. Het gaat lang mee. Beter voor het milieu, beter voor mensen.

   SDA-Braun-100ys-citruspers-image

   Citruspers CJ3050BK 

   Geniet elke ochtend van vers sap met de CJ3050BK citruspers. Eenvoudig, gemakkelijk en handig. Met deze sapcentrifuge wordt jouw verse vruchtensap rechtstreeks in het glas geserveerd.

   Dankzij de automatische start- en stopfunctie kan je snel bediend worden en van jouw ontbijt genieten. Druk je vrucht op het toestel en laat los. Het apparaat doet de rest.

   Staafmixer Multiquick 3 Vario MQ3135BK

   Krijg perfecte resultaten zonder te knoeien met de multiquick 3 vario. Hij biedt je 11 snelheden voor efficiënt mengen en maximale precisie. Druk op de turboknop voor nog fijnere resultaten.

   Deze staafmixer is uitgerust met SplashControl-technologie en maakt deel uit van een innovatieve reeks functies die spatten voorkomen en het beste mengresultaat bieden. Bovenop kan je snel en gemakkelijk accessoires bevestigen, dankzij het EasyClick-systeem. Hierdoor geniet je van nog meer veelzijdigheid bij het koken.


   Strijkijzer TexStyle 5 SI5088BK

   Ontworpen voor gemakkelijk en moeiteloos strijken. De TexStyle 5 combineert uitzonderlijke prestaties met een unieke, ergonomische en open handgreep. Het beschikt over 's werelds eerste FreeGlide 3D-technologie!

   Het beschermt jouw kleding met een veilige temperatuur voor alle soorten stoffen -
   voor geavanceerde textielbescherming. De unieke EloxalPlus coating op de strijkzool zorgt voor uitstekende glijeigenschappen met een nog sneller strijkproces. Door al uw kledingstukken strak te trekken, bent u sneller klaar met strijken dan ooit te voren.

   Ontdek onze 100-jarige jubileumedities van Braun

   Volg ons

   Ontdek onze socialemediakanalen

   Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Geüpdatet op 29 jul. 2022