casques noise cancelling recommandations

Koptelefoons en oortjes: ideaal voor onder de kerstboom

De feestdagen staan voor de deur en de zoektocht naar het juiste cadeau voor iedereen is volop bezig. Het eindejaar is een tijd van vrijgevigheid, maar misschien wil je jezelf ook eens verwennen? Voor wie je ook op zoek bent : wij hebben alvast een selectie gemaakt van enkele toppers in ons gamma draadloze koptelefoons en oortjes onder €150. Want een goede kwaliteit betekent niet noodzakelijk een hoge prijs.

 

Onze aanraders : draadloze koptelefoons

JBL Live 500BT hoofdtelefoon
#1. De JBL Live 500BT

Deze draadloze koptelefoon met Bluetooth heeft verschillende troeven. Allereerst natuurlijk de geluidsprestaties, maar ook de ergonomie en het design. Met zijn krachtige 50 mm drivers zorgt deze koptelefoon voor de signature sound van JBL. Het design oogt verfijnd en modern. Met zijn lichte gewicht kan je hem makkelijk de hele dag door dragen en ook opbergen is makkelijk dankzij het opvouwbare ontwerp. Nog enkele voordelen:

 • Een batterijduur van 30 uur in slechts 2 uur opladen
 • Ondersteuning voor stembediening met Amazon Alexa, Google Assistant en Siri
 • Met de functies Ambient Aware en TalkThru voer je een telefoongesprek zonder de hoofdtelefoon af te zetten

 

Fresh ’n Rebel Clam hoofdtelefoon

#2. De Fresh ’n Rebel Clam

Het Nederlandse merk biedt een koptelefoon aan die zijn naam te danken heeft aan zijn schelpvorm. Het imposante formaat van de koptelefoon bedekt volledig je oren waardoor er minder storende geluiden uit je omgeving zullen doorkomen. Dankzij de comfortabele pasvorm kan je hoofdtelefoon makkelijk een volledige dag laten opstaan terwijl je volledig ondergedompeld wordt in je muziek. Nog enkele voordelen:

 • De indrukwekkende batterijduur van 35 uur
 • Het aanbod van unieke kleuren
 • Er bestaat ook een versie met noise cancelling!

 

koptelefoon Sennheiser HD 4.40 BT
#3. De Sennheiser HD 4.40 BT

Een staande ovatie voor deze Sennheiser koptelefoon voor zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor €79 geniet je van een elegante en compacte koptelefoon. De totale geluidsprestaties zijn krachtig en uitgebalanceerd. De koptelefoon kan bovendien eenvoudig gekoppeld worden met meerdere apparaten tegelijk, zodat je snel van het ene naar het andere apparaat kunt overschakelen. Nog enkele voordelen:

 • De batterijduur van 20 uur en het feit dat de hoofdtelefoon zichzelf uitschakelt bij inactiviteit
 • De zeer goede passieve isolatie voor storende omgevingsgeluiden
 • Zijn handsfree functie om te kunnen bellen

 

hoofdtelefoon Marshall Major III
#4. De Marshall Major III

Het bekende merk Marshall heeft van de Major III koptelefoon met Bluetooth zijn meest populaire instapmodel gemaakt. Kies voor comfort met goede ondersteuning en een goede verspreiding van de druk op de schedel. Bovendien kan je urenlang onbelemmerd genieten van je muziek dankzij de 30 uur batterijduur. Nog enkele voordelen:

 • Het geluid met diepe bas
 • De sterke Bluetooth verbinding zonder storingen
 • De aptX-technologie voor een echt Hi-Fi geluid

 

Onze aanraders: draadloze oortjes

oortjes Huawei Freebuds Lite

#1. De Huawei Freebuds Lite

In een tijd waarin draadloze oortjes steeds populairder worden, biedt Huawei een fijn alternatief voor Apple Airpods. De Freebuds Lite bieden je zeer goede audioprestaties tegen een betaalbare prijs. Deze oortjes passen perfect in de vorm van je oor en zullen niet uit je oor vallen. Ze worden geleverd met een oplaadcase waarin je ze kan bewaren op de momenten dat je ze niet in hebt. Nog enkele voordelen:

 • Hun intuïtieve touchbediening: start de muziek of de voice assistant door twee keer op een oortje te tikken
 • Handsfree bellen: de 4 microfoons zorgen voor een uitstekende spraakkwaliteit
 • De ingebouwde sensor die de muziek stopt wanneer je 1 van de oortjes uitdoet

 

oortjes JBL Tune 120 TWS
#2. De JBL Tune 120 TWS

Design, kwaliteit en prijs: de JBL Tune 120 TWS heeft zijn plaats in deze lijst meer dan verdiend. Deze draadloze oortjes zijn glanzend en beschikken over een magnetisme dat het mogelijk maakt om ze zeer eenvoudig en snel in de oplaadcase te plaatsen. Je vindt ook 3 verschillende maten oordopjes in de verpakking, zo vind je het ideale formaat voor jouw oorvorm. Nog enkele voordelen:

 • De 16 uur batterijduur (4 uur aan één stuk en je kan de oortjes daarna 3 keer terug volledig opladen met de oplaadcase)
 • Hun verrassende basniveau, dat ze te danken hebben aan het JBL Pure Bass geluid dat al je songs versterkt
 • Handsfree bellen en een geïntegreerde voice assistant (Google Assistant of Siri)

 

 

Ontdek de koptelefoons en oortjes