Huawei Smartphones

Officiële mededeling van Huawei: "Huawei heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en wereldwijde groei van Android. Als één van de belangrijkste partners van Android hebben we altijd nauw samengewerkt met hun open-sourceplatform om een ecosysteem te ontwikkelen waarvan zowel gebruikers als de smartphone industrie hebben geprofiteerd.
Huawei zal beveiligingsupdates en after-sales diensten blijven leveren aan alle bestaande Huawei en Honor smartphones en tablets. Dit geldt voor de producten die zijn verkocht en die wereldwijd op voorraad zijn.
Om alle wereldwijde gebruikers de beste ervaring te bieden blijven we bouwen aan een veilig en duurzaam software-ecosysteem."

Meer info

Bij Huawei zit je goed voor telecomproducten van hoge kwaliteit. De Chinese fabrikant is al jaren niet meer weg te denken van de smartphonemarkt. Huawei Consumer Business Group streeft ernaar de nieuwste technologieën te leren aan consumenten en het geluk van technische vooruitgang te delen met meer mensen over de hele wereld.

Ontdek hier alle smartphones van HUAWEI. Vind jouw geschikte Huawei smartphone met behulp van de filters. Krëfel verkoopt enkel simlockvrije Huawei smartphones. Je kiest dus zelf jouw operator. Koop je een Huawei smartphone samen met een abonnement (enkel in onze winkelpunten)? Dan kan je alvast rekenen op een stevige korting.

Advies: Weet je nog niet goed welk type smartphone je wil of nodig hebt? Gebruik onze productadviseur en vind in enkele stappen je ideale smartphone! Ontdek bovendien onze technieken om betere foto's met je smartphone te maken! Op zoek naar de beste mid-range smartphone op de markt? Krëfel zocht het voor je uit!

Populairste modellen: Huawei Mate 20 | Huawei P30

Volledige beschrijving

Toon als

per pagina