< Terug

Filters

Toon resultaten (18)

iPhone 11

iPhone 11, Exact wat je nodig hebt. Precies wat je wilt.

Een nieuw dual camera-systeem dat nog meer moois vastlegt. De snelste chip in een smart­phone ooit en batterij voor een hele dag, zodat je meer kunt doen en minder hoeft te laden. En de hoogste videokwaliteit van alle smart­phones, waardoor je herinneringen er nog beter uitzien.

Maak en bewerk video’s van de hoogste kwaliteit in een smartphone. Welke camera je ook gebruikt, met iPhone 11 maak je haarscherpe 4K video’s met 60 bps. De ultragroothoek­­camera legt vier keer meer van de omgeving vast, en is dus ideaal als je bijvoorbeeld een actiefoto wilt maken van je hond die een frisbee vangt. Wanneer je inzoomt op een optreden, zoomt de audio mee. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas bij de piano-opvoering van je kind. En nu kun je video’s net zo makkelijk bewerken als foto’s.

Advies: Weet je nog niet goed welk type smartphone je wil of nodig hebt? Gebruik onze productadviseur en vind in enkele stappen je ideale smartphone! Ontdek bovendien onze technieken om betere foto's met je smartphone te maken!

Op zoek naar een ander Apple product? Ontdek het Apple gamma bij Krëfel!

Volledige beschrijving

Toon als