Galaxy S10

Haarscherpe beelden op het Infinity-O Display dat nog groter geworden is, altijd voldoende geheugen met mogelijkheden tot 1,5 TB opslagruimte en een ongelofelijke batterijduur waar je makkelijk de hele dag mee door komt. Dat is de Samsung Galaxy S10.

Galaxy S10+

De Galaxy S10+ is het ideale huwelijk tussen futuristische materialen en innovatieve kleuren. Het grote Infinity-O Display van 6,4 inch oogt mooi in zijn dunne behuizing van slechts 7,8 mm dikte. Hij beschikt over 3 back camera's waaronder een 12 MP telelens en 2 selfie camera's vooraan. De Galaxy S10+ bestaat ook in een Premium Ceramic Black en Ceramic White versie met 1 TB intern geheugen, dat zelfs uitbreidbaar is tot 1,5 TB, en een verbeterd 12 GB RAM-geheugen. Dankzij deze specificaties is dit dan ook het ideale toestel voor veeleisende en creatieve personen die vaak bezig zijn met foto's en 4K video's zoals Gamers, Bloggers en Influencers.

Galaxy S10

De Galaxy S10 is beschikbaar in een 128 en 512 GB versie, met uitbreiderbaar geheugen tot 512 GB. Achteraan beschikt hij over 3 camera's waaronder een telelens en vooraan heeft hij een 10 MP selfiecamera. De Ultrasonic Fingerprint maakt het gemakkelijk om jouw toestel veilig te houden en te ontgrendelen in alle extreme weersomstandigheden.

Galaxy S10e

Naast de meer traditionele kleuren Prism Black en Prism White, bestaat de S10e ook in Prism Green. Door de kijkhoek te veranderen transformeren de kleuren van de metallic glass achterzijde zodat hij jong en trendy oogt. Daarnaast bestaat hij in een unieke levendige Canary Yellow versie die jouw eigenheid uitdrukt.

Volledige beschrijving

Toon als