banner-image-0

Apple MacBook

Op zoek naar een nieuwe Apple MacBook voor het werk of je studies? Zoek je een Apple MacBook voor grafisch werk of gewoon voor e-mails en tekstverwerking? Bij Krëfel zit je alvast goed voor een ruim assortiment aan nieuwe Apple MacBooks. Ben je op zoek naar kleine Apple MacBook om gemakkelijk te gebruiken op de trein? Of liever een Apple MacBook met een groter scherm voor op werken? Maak ook zeker gebruik van onze filters om de beste keuze te maken bij het kopen van een nieuwe Apple MacBook. Bij Krëfel zit je natuurlijk ook steeds goed voor de nieuwste MacBook promoties.

Al onze Apple MacBooks zijn voorzien van een AZERTY toetsenbord.

Met MacBook stond Apple voor een enorme uitdaging: het maken van de dunste en lichtste Mac-notebook tot nog toe, die tegelijkertijd helemaal compleet is. En MacBook is niet alleen compact maar ook krachtiger dan ooit. Hij is tot 20 procent sneller dankzij de nieuwe Intel Core m3-, i5- en i7‑processors van de zevende generatie1 en heeft tot 50 procent snellere SSD‑opslag.

Advies: Weet je nog niet goed welk type computer je wil of nodig hebt? Gebruik onze productadviseur en vind in enkele stappen je ideale computer!

Op zoek naar een ander Apple product? Ontdek het Apple gamma bij Krëfel!

Volledige beschrijving
category_discover_more_label

Toon als