• Installatie van jouw toestel door onze vakmensen, met een woordje uitleg
  • Gratis levering vanaf €20
  • Kies zelf of je toestel in de voormiddag, namiddag of op zaterdag wordt geleverd

Strijkijzers

Wil jij dat je kleren er weer glad en gestreken uitzien? Bij Krëfel helpen we je met het kiezen van jouw ideale stoomstrijkijzer, stoomstrijkijzer met XL-reservoir of stoomgenerator. Maar waar ligt nu net het verschil?

Bij een klassiek stoomstrijkijzer  wordt het water in het ingebouwde waterreservoir verwarmd. De krachtige stoom komt vervolgens via kleine gaatjes in de strijkzool naar buiten. Stoomstrijkijzers zijn compact van formaat en goedkoop maar hebben wel een relatief klein waterreservoir. Strijk je niet zo frequent? Dan is een klassiek stoomstrijkijzer ideaal.

Ben je op zoek naar een stoomstrijkijzer met een iets groter waterreservoir? Neem dan een kijkje in de categorie stoomstrijkijzer met XL-reservoir.

Bij een stoomgenerator wordt het water in een afzonderlijk waterreservoir verwarmd. Hierdoor ligt de stoomproductie hoger, is je strijkijzer lichter en kan je langer doorstrijken.  Stoomgeneratoren hebben dus een groot waterreservoir, een licht strijkijzer maar zijn minder compact. Strijk je frequent grote hoeveelheden strijkgoed? Dan is een stoomgenerator ideaal.

Advies: Ontdek onze strijkijzer adviespagina

Volledige beschrijving