Wijnbewaarkasten

Onder de wijnkoelkasten zijn er grotendeels twee soorten te onderscheiden: een wijnbewaarkast en een wijnklimaatkast. Een wijnbewaarkast dient zoals het woord zelf zegt om je witte wijn en rode wijn te bewaren. Je opteert dus voor een wijnbewaarkast wanneer je je flessen wijn langdurig wil laten koelen. Zo kan je wijn rustig rijpen in de meest optimale omstandigheden - onder een constante temperatuur.

Een wijnliefhebber vindt bij Krëfel zeker zijn ideale wijnbewaarkast en kan kiezen uit verschillende klimaatklasse, verscheidene mogelijkheden aan aantal te bewaren flessen en uiteraard trendy designs. Genoeg opties dus! Bovendien zijn er heel wat wijnkoelkasten die met ecocheques betaald kunnen worden – altijd handig. Wil je een wijnkoelkast kopen, ontdek dan ons uitgebreid aanbod. Ontdek ook onze wijnkoelkasten in promo. Kortom, bij Krëfel vind je gegarandeerd jouw ideale wijnkoelkast! 

Ontdek: Ervaar het gemak van onze groot elektro service! | Op zoek naar een inbouwmodel?

Uitgelichte merken: Liebherr | La Sommelière

Volledige beschrijving

Toon als

    Als je op zoek bent naar een wijnbewaarkast, dan zit je bij Krëfel steeds goed dankzij ons ruim assortiment aan wijnbewaarkasten. We houden je steeds op de hoogte over de nieuwste promoties op wijnbewaarkasten als je van plan bent een wijnkoelkast aan te kopen. Dankzij onze filters maak je steeds de beste keuze voor je nieuwe wijnkoelkast.