< Terug

Filters

Promo
Aantal temperatuurzones
Energieklasse

Wijnklimaatkasten

Onder de wijnkoelkasten zijn er twee soorten te onderscheiden: een wijnbewaarkast en een wijnklimaatkast. Een wijnklimaatkast zorgt ervoor dat je wijn constant op ideale drinktemperatuur blijft. Zo heb je altijd lekkere wijn achter de hand voor een diner met gasten, een gezellig avondje televisie of een romantische tête-à-tête met je partner. Je neemt de fles wijn gewoon zo uit je wijnklimaatkast. Geen gedoe meer met het zoeken naar een goede plek om je wijn te bewaren, in een wijnklimaatkast kan je aan de hand van temperatuurzones verschillende wijnen tezamen stockeren en koelen. Witte wijn, rode wijn, mousserende wijnen… Het kan allemaal op één dezelfde plaats. Een droom voor een wijnkenner!

Je kan kiezen uit verschillende klimaatklasse, groottes en aantal te bewaren flessen en uiteraard stijlvolle designs. Genoeg opties bij Krëfel! Bovendien zijn er heel wat wijnkoelkasten die met ecocheques betaald kunnen worden – altijd handig. Wil je een wijnkoelkast kopen, ontdek dan ons uitgebreid aanbod. Ontdek ook onze wijnkoelkasten in promo. Kortom, bij Krëfel vind je gegarandeerd jouw ideale wijnkoelkast! 

Ontdek: Ervaar het gemak van onze groot elektro service! | Op zoek naar een inbouwmodel?

Uitgelichte merken: Liebherr | La Sommelière | Haier

Volledige beschrijving

Toon als

per pagina

Als je op zoek bent naar een wijnklimaatkast, dan zit je bij Krëfel steeds goed dankzij ons ruim assortiment aan wijnklimaatkasten. We houden je steeds op de hoogte over de nieuwste promoties op wijnklimaatkasten als je van plan bent een wijnkoelkast aan te kopen. Dankzij onze filters maak je steeds de beste keuze voor je nieuwe wijnkoelkast.