< Terug

Filters

Toon resultaten (58)
Promo

Microgolfovens

Niet veel tijd of snel nog wat overschotten opwarmen? Een microgolf is een echte musthave in je keuken. Maar microgolfovens zijn vandaag de dag meer dan dat. Naast de standaard solo microgolfovens, zijn er vandaag al heel wat multifunctionele microgolven met grillfunctie of combi microgolfovens. Combi microgolven bieden naast de microgolf ook een ovenfunctie aan. 

En er is nog meer, want je kan vandaag de dag  kiezen voor microgolfovens met crisp functie: hiermee wordt je voedsel lekker knapperig. Of wat dacht je van gezond frituren? Ook dat is mogelijk! Verder kan je kiezen naargelang de inhoud van de microgolf, een (al dan niet uitschakelbare) draaiplateau. Als je een microgolf wil kopen, ontdek dan ons uitgebreid aanbod. Kijk daarnaast ook zeker eens naar onze microgolfven in promo. Kortom, bij Krëfel vind je gegarandeerd jouw ideale microgolf! 

Ontdek: Op zoek naar een inbouwmicrogolfoven?

Uitgelichte merken: Samsung | Siemens | Candy | Bosch | Whirlpool

Volledige beschrijving

Toon als

per pagina

Als je op zoek bent naar een solo microgolfoven, multifunctionele microgolfoven of combi microgolfoven, dan zit je bij Krëfel steeds goed dankzij ons ruim assortiment aan microgolfovens. We houden je steeds op de hoogte over de nieuwste promoties op microgolfovens als je van plan bent een microgolfoven aan te kopen. Dankzij onze filters maak je steeds de beste keuze voor je nieuwe microgolfoven.