< Terug

Filters

Schermtype
Beeldscherm vorm
High Dynamic Range (HDR)
Smart TV
Hertz paneel - Beeldverversing
3D ondersteuning

The Frame TV

Laat je elke dag opnieuw inspireren
Leun achterover en stel je een schitterend toestel voor waarmee je eenvoudig kunstwerken of foto's kunt tonen. Zie je woning tot leven komen met The Frame.

Een kunstcollectie in één lijst
Geef je woonkamer een update en geniet van wisselende beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's van geweldige kunstenaars. Blader door een kunstcollectie die speciaal is samengesteld voor The Frame, en voeg cultuur toe aan je dagelijks leven.

Betreed een nieuwe wereld van kunst, wanneer je maar wilt
Ontdek een uitgebreidere kunstcollectie en meer beeldmateriaal in de Art Store. Als je lid wordt, krijg je onbeperkt toegang tot een uitzonderlijk assortiment van kunstwerken en foto's, van klassieke werken tot hedendaagse kunst.

Omlijst je favoriete momenten
Je kan gemakkelijk je eigen foto's, of een nieuw familieportret, uploaden en tentoonstellen. Stuur je foto's eenvoudig naar The Frame via je mobiel of met een USB-stick.

Beheer je beelden via je smartphone
Je hebt je telefoon altijd bij de hand, en met een gebruiksvriendelijk mobiel systeem kun je direct beelden updaten met maar een paar klikken. Gebruik je smartphone om de instellingen aan te passen of een nieuw kunstwerk te vinden om weer te geven.

Meer informatie over het TheFrame model? Klik hier. Of nog op zoek naar meer informatie of advies bij aankoop van een televisie? Neem dan eens een kijkje naar onze TV adviespagina of TV servicepagina.

test

Toon als