• Installatie van jouw toestel door onze vakmensen, met een woordje uitleg
  • Gratis levering vanaf €20
  • Kies zelf of je toestel in de voormiddag, namiddag of op zaterdag wordt geleverd

The Frame TV (Samsung)

Laat je elke dag opnieuw inspireren
Leun achterover en stel je een schitterend toestel voor waarmee je eenvoudig kunstwerken of foto's kunt tonen. Zie je woning tot leven komen met The Frame.

Er zijn 3 formaten beschikbaar: 43" - 55" - 65".

 

Een kunstcollectie in één lijst

Geef je woonkamer een update en geniet van wisselende beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's van geweldige kunstenaars. Blader door een kunstcollectie die speciaal is samengesteld voor The Frame, en voeg cultuur toe aan je dagelijks leven.

Betreed een nieuwe wereld van kunst, wanneer je maar wilt

Ontdek een uitgebreidere kunstcollectie en meer beeldmateriaal in de Art Store. Als je lid wordt, krijg je onbeperkt toegang tot een uitzonderlijk assortiment van kunstwerken en foto's, van klassieke werken tot hedendaagse kunst.

 

Omlijst je favoriete momenten

Je kan gemakkelijk je eigen foto's, of een nieuw familieportret, uploaden en tentoonstellen. Stuur je foto's eenvoudig naar The Frame via je mobiel of met een USB-stick. Beheer je beelden via je smartphone. Met een gebruiksvriendelijk mobiel systeem kun je direct beelden updaten met maar een paar klikken. Gebruik je smartphone om de instellingen aan te passen of een nieuw kunstwerk te vinden om weer te geven.

Maak je kamer mooier met kunst

Omdat hij op een echte lijst lijkt, maakt The Frame je woonruimte altijd mooier. Het grote scherm biedt een groots display voor kunst, waardoor het beeld altijd indruk maakt – of de tv nu aan of uit staat.

 

Stem hem af op je eigen stijl

Verander het uiterlijk met verwisselbare lijsten met kliksysteem. Kies de ideale verwisselbare lijst voor je kamer, je smaak, of het kunstwerk. Magneten zorgen ervoor dat de lijst gemakkelijk bevestigd en verwijderd kan worden. 

 

Nog vragen? Wij helpen jou graag verder!