• Installatie van jouw toestel door onze vakmensen, met een woordje uitleg
  • Gratis levering vanaf €20
  • Kies zelf of je toestel in de voormiddag, namiddag of op zaterdag wordt geleverd

Nieuwe TV Trends

Benieuwd naar de laatste nieuwe ontwikkelingen op de televisiemarkt? Ontdek hier het ultra-dunne ‘wallpaper’ tv-scherm van LG, ook beter bekend als het LG Signature OLED TV-model. Of breng de kunstwereld naar jouw woonkamer met het nieuwe The Frame model van Samsung

Volledige beschrijving
Jouw TV meteen volledig geïnstalleerd door onze specialist

Jouw TV meteen volledig geïnstalleerd door onze specialist

Kies voor de beste service
Wees gerust.

Wees gerust.

Wij garanderen altijd de laagste prijzen!

Ontdek meer


Tijd voor een nieuwe televisie? Maar vind je jouw weg niet tussen alle technische termen? Neem dan eens een kijkje naar onze TV adviespagina. Bij Krëfel helpen we jou graag verder zodat je zeker de ideale tv vindt in het brede aanbod. Altijd aan een goedkoop prijsje en service inbegrepen. Een belofte waar we 365 dagen per jaar alles voor doen. Met een eigen logistiek, een klantvriendelijk contactcenter en 75 fysieke winkels staan we steeds paraat om jou de beste service te bieden. Geniet meteen van je nieuwe televisie en laat alles installeren door één van onze specialisten. Meer informatie op onze TV servicepagina.

Heb je nog eco-cheques liggen? Ook online kan je een bestelling plaatsen met eco-cheques! Kies voor de optie "Betalen bij leveren" en overhandig jouw cheques bij levering. Ontdek het volledige aanbod van Eco TV’s.