Elektrische tandenborstel

Met een elektrische tandenborstel tover je in geen tijd een stralend witte lach op je gezicht! De fijne borstelhaartjes maken moeilijk bereikbare plekjes schoon en verwijderen zo  nog meer tandplak dan een handtandenborstel. Let bij aankoop van je ideale elektrische tandenborstel op de poetstechniek, het aantal poetsstanden en of je toestel een poetsdruksensor heeft. Heel wat elektrische tandenborstels beschikken ook over een timer die je vertelt wanneer je klaar bent met tandenpoetsen.

Wil je graag een elektrische tandenborstel kopen? Geen nood, bij Krëfel helpen we je hier graag mee verder!

Ontdek hier alle tips voor het kiezen en onderhouden van uw nieuwe Oral-B elektrische tandenborstel.

Merken: Oral-B | Philips

Volledige beschrijving

Toon als

per pagina

Waarom kiezen voor een elektrische tandenborstel? Een elektrische tandenborstel heeft zoveel meer mogelijkheden dan een manuele tandenborstel. Ten eerste heeft een elektrische tandenborstel veel meer poetsstanden dan een gewone tandenborstel. Zo heb je speciale standen voor gevoelige tanden, voor gevoelig tandvlees, voor het polijsten van je tanden...

Een tweede verschil is de meegeleverde timer. Doordat de elektrische tandenborstel een timer heeft, besteed je evenveel aandacht aan elk deel van je mond.

Een ander voordeel is de poetsdruksensor. De poetsdruksensor zorgt ervoor dat je niet te veel druk uitoefent, wat schadelijk kan zijn voor je tanden en je tandvlees kan irriteren.

De elektrische tandenborstel heeft nog meer opties (app, positiedetectietechnologie...) en is dus uitermate geschikt voor het poetsen van je tanden.