Stijltang

Je haar stijlen, dat doe je met een stijltang. Let bij je zoektocht naar de ideale stijltang op het materiaal waarvan de platen gemaakt zijn, de breedte van de platen en of je de temperatuur al dan niet manueel kan aanpassen. Heb je bijvoorbeeld dun of fijn haar, dan heb je minder brede platen en minder hoge temperaturen nodig om je haar perfect te stijlen. Ben je van plan om je haar dagelijks te stijlen koop dan een stijltang met keramische of titanium platen. Deze beschermen je haar niet alleen maar gaan ook langer mee!

 Wil je graag een stijltang kopen? Geen nood, bij Krëfel helpen we je hier graag mee verder!

Merken: Babyliss

Volledige beschrijving

Toon als

per pagina

Waarop moet je letten bij de aankoop van een stijltang? Een belangrijk punt om na te kijken is de technologie waarover de stijltang beschikt. Een stijltang met keramische technologie zorgt namelijk voor een gelijkmatige warmteverdeling waardoor je je haar zonder schade kan stylen.  Een andere belangrijke technologie is de ionische technologie. Een stijltang met ionische technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch wordt na het gebruik.

Waar je ook best naar kijkt, is de breedte van de platen. Als je bijvoorbeeld dun of fijn haar hebt, is het aangeraden om een stijltang met minder brede platen te nemen.