Winterse cadeautips!

De winter is weer in het land, maar dat hoeft niet per se negatief te zijn! Want dat betekent ook dat de gezelligste periode van het jaar er weer zit aan te komen: de feestdagen. Gezellig samenzijn met familie en vrienden, veel hapjes en drankjes en nog meer cadeautjes!

Maar wat is nu precies het ideale cadeau voor jouw kinderen? Voor jouw (schoon)ouders? Voor die ene vriend of vriendin die er altijd voor je is? Kiezen kunnen we helaas niet in jouw plaats doen, maar we helpen je wel heel graag op weg met onze winterse cadeautips! Met ons uitgebreid gamma vind je ongetwijfeld voor ieder wat wils.

Bovendien biedt (kerst)cadeau's kopen bij Krëfel jou tal van voordelen: we pakken jouw cadeautje al in voor jou in een van onze winkelpunten of voorzien je van inpakpapier bij een bestelling via krefel.be. Bestel je via krefel.be voor 22u30? Dan wordt je pakje de volgende dag gratis geleverd, ook op zondag. Snel nog iets nodig? Met Krëfel Express ontvang je jouw pakje binnen de 2 uur bij jouw thuis. Uiteraard kan je ook steeds terecht in een van onze 75 winkelpunten.

Nog steeds geen inspiratie voor een geschikt cadeau? Laat dan de gelukkige ontvanger zelf zijn of haar geschenk kiezen en schenk een Krëfel Gift Card. Handig om te geven, leuk om te krijgen!

Ontdek onze cadeautips voor: de kids, voor hem of voor haar.
Meer tips? Ontdek onze cadeaugids!

 

 

Cadeautips voor de kids:

Terug naar boven

 

 

Cadeautips voor hem:

Terug naar boven

 

 

Cadeautips voor haar: