CargoVelo

Krëfel levert vanaf nu jouw kleine pakketjes met de fiets !

Ontdek onze Cargo Velo!

Krëfel levert voortaan ... met de fiets! Hou je ogen goed open, want misschien kom je onze Cargo Vélo in de kleuren van Krëfel wel tegen in de straten van verschillende grote steden in het land!

Wij leveren de kleinste pakketten per fiets: van smartphones tot haardrogers of zelfs kleine keukentoestellen – en dat allemaal in een veilige omgeving! Bestel op krefel.be voor 22u en kies voor een levering per fiets en je kan beginnen uitkijken naar de aankomst van onze blauwe fiets de volgende dag!

 

 

Al onze bezorgers dragen een mondmasker vanaf het moment dat zij bij jou aan de deur aanbellen en houden zich aan de nodige veiligheidsafstanden.

 

In welke steden is Cargo Velo beschikbaar?

Naast de 19 gemeenten van de Brusselse hoofdstad, stopt onze Krëfel Cargo Vélo nu ook in de straten van Antwerpen en Gent. En wie weet, misschien zie je hem binnenkort ook in andere steden? Ter herinnering, de plaatsen die momenteel worden bediend zijn:

De 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (waaronder ook 1020/1120/1130).

Antwerpen: 2000, 2018, 2020, 2060, 2100, 2140, 2600.

Gent: 9000, 9030, 9032, 9050.

 

Krëfel zet zich in voor een groenere wereld

Krëfel zet zich dagelijks in voor een groenere wereld en kent de impact van thuislevering via het wegennet op het milieu. Door te werken aan het ecologisch verantwoordelijk leveren, kunnen we ons gedrag veranderen en onze ecologische voetafdruk geleidelijk aan beperken. Dit is een uitdaging die we bij Krëfel met veel enthousiasme aangaan en een initiatief waar we, samen met andere acties, hard aan willen werken. Zo organiseerden we onlangs nog onze Big Collecte , de grootste recyclingactie van het land!

 

Bekijk enkele foto's van onze Cargo Vélo!

CargoVelo

 

BeeGo

 

CargoVelo