GP Charge AnyWay banner

WIJ DEDEN DE TEST

De batterij van je telefoon, camera of tablet leeg? Het gebeurt zo goed als altijd op een ongelegen moment. Je wil net effe Facebooken, een mailtje sturen of de noise cancelling functie van je headset gebruiken… Hatelijk! En om het helemaal af te maken heb je op dat moment geen stopcontact bij je in de buurt. Komen deze stressvolle momenten jou ook bekend voor? Dan besef je heus wel dat een powerbank een echte lifesaver kan zijn!

Wij kregen de kans om de Charge AnyWay 2-in-1 powerbank en batterijlader van het merk GP uit te testen. Je kan het handige toestelletje enerzijds gebruiken om je smartphone op te laden en anderzijds om je AA-of AAA-batterijen mee op te laden.

Wil jij de Charge AnyWay 2-in-1 powerbank en batterijlader winnen? Neem dan deel aan onze wedstrijd!

 

SPECIFICATIES - IN THE BOX

  • 1x batterijlader + powerbank
  • 4 GP ReCyko+ AA 2600mAh batterijen
  • microUSB kabel
  • Handleiding
GP Charge AnyWay box 1 
GP Charge AnyWay box 2 
GP Charge AnyWay box 3 
GP Charge AnyWay box 4 

 

GEBRUIKSGEMAK

De Charge AnyWay is zeer gemakkelijk te gebruiken. Je plaatst de vier meegeleverde (heroplaadbare) AA-batterijen in de powerbank, verbindt hem met je smartphone en je bent vertrokken! Is je telefoon volledig opgeladen en zijn de heroplaadbare batterijen leeg? Dan laad je ze eenvoudig op aan de hand van de meegeleverde USB, die je kan aansluiten op bv. een laptop. Ecologisch, aangezien je niet steeds nieuwe batterijtjes hoeft aan te schaffen. Heb je geen oplaadbare batterijen in de buurt? Geen probleem! De Charge AnyWay werkt ook met klassieke batterijen.

Wat wij ook enorm leuk vinden aan de Charge AnyWay, is zijn compacte vorm. De Charge AnyWay past gemakkelijk in je broekzak, mag je gerust meenemen op reis en gebruiken in het vliegtuig.

GP Charge AnyWay batterij 1 
GP Charge AnyWay batterij 2 

 

PRESTATIES

Volgens GP zou de powerbank een iPhone 7 voor 100% en een Samsung Galaxy S8 voor 78% moeten opladen. Wij namen de proef op de som en deden de test met een Samsung Galaxy A6+ (2018)¹, een iPhone 6¹ en een Huawei P20 Lite². Uit onze testen op de Samsung Galaxy A6+ (2018) en de iPhone 6 blijkt dat dit klopt. De iPhone 6 was volledig opgeladen en de Samsung Galaxy A6+ (2018) was voor 75% opgeladen. De Huawei P20 Lite werd onder andere omstandigheden getest, maar behaalde dezelfde resultaten als de testen van GP.

Wanneer de ledlampjes op de powerbank rood worden, is het tijd om het opladen van de smartphone te stoppen. De heroplaadbare batterijen zijn dan leeg en moeten opnieuw opgeladen worden. Eenmaal aangesloten aan je laptop of stekker duurt een volledige laadbeurt ongeveer zes uur.

¹De testen werden uitgevoerd met GP ReCyko+ NiMH AA 2600mAh batterijen.
²De test werd uitgevoerd met niet-oplaadbare AA batterijen.

GP Charge AnyWay prestatie

 

TO BUY OR NOT TO BUY?

De GP Charge AnyWay 2-in-1 powerbank en batterijlader heeft ons aangenaam verrast. Hij heeft een compact design, is milieuvriendelijk en gemakkelijk mee te nemen. Hierdoor kan je overal en op elk tijdstip van de dag je smartphone opladen.

 

 

WINACTIE: GP CHARGE ANYWAY

Ons rest nog slechts één taak: een nieuwe eigenaar zoeken voor deze 2-in-1 powerbank en batterijlader*. Wil jij graag kans maken om de GP Charge AnyWay te winnen? Neem dan voor 09/12/2018 23u59 deel aan onze wedstrijd. Veel succes!

*Het winnende product werd getest door het Krëfel team.

DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN
Proficiat, Cemila D. !