Logo
   Categorieën
   GENERAL-Eco-Cocooning-Banner-Mobile-Image
   GENERAL-Eco-Cocooning-Banner-Mobile-Image
   GENERAL-Eco-Cocooning-Banner-Mobile-Image

   Energiezuinig cocoonen

   De herfst staat weer voor de deur en met de verandering van het seizoen, merk je waarschijnlijk ook een verandering van stemming. Heb je zin om gezellig, maar tegelijkertijd budgetvriendelijk te cocoonen? Krëfel heeft aan alles gedacht! Wij geven je enkele tips en deals voor een “home sweet home” met lagere energiekosten!
   Deel

   Onze producten in de kijker

   GENERAL-Eco-Cocooning-Page-Featurette1-Image

   Alles voor energiezuinige wasbeurten

   Kies je voor een energiezuinige wasmachine of droogkast? Dan kan je maandelijks besparen op je energiekosten én draag je je steentje bij voor het milieu. Een oudere wasmachine verbruikt vaak 40% meer energie dan een wasmachine van de nieuwe generatie.

   Onze aanbevelingen

   GENERAL-Eco-Cocooning-Page-Featurette2-Image

   Alles om bewuster te koken

   Seizoensgebonden koken: nóg een cocooning trend waarbij de herfst volledig tot zijn recht komt. Van SodaStream-toestellen tot energiezuinige koelkasten: ook voor de keuken heeft Krëfel een heleboel toestellen waarmee je zeker voordeel kan halen op vlak van je budget of elektriciteitsverbruik. Ontdek onze selectie!

   Onze aanbevelingen

   coffee

   Alles voor koffiegenot

   Koffie: dé koning van de gezellige drankjes. Een koffietoestel kies je uiteraard vooral voor het gebruiksgemak of het type koffie dat je ermee kan zetten, maar toch is het ook belangrijk om rekening te houden met het verbruik ervan en de gevolgen voor het milieu.

   Een filterkoffiezetapparaat kan bijvoorbeeld meerdere kopjes koffie zetten met maar één filter. Je kan zelfs het koffiedik gebruiken als compost! Een volautomatische espressomachine werkt dan weer met koffiebonen die je in grotere hoeveelheden kan kopen en die goedkoper zijn dan koffiecapsules. Ben je meer geïnteresseerd in capsulemachines? Weet dan dat je jouw Dolce Gusto capsules in onze Krëfel-winkels kan binnenbrengen en wij recycleren ze dan voor jou!

   Onze aanbevelingen

   electronicstep

   Alles voor een zachte mobiliteit

   Cocoonen, tijd nemen voor jezelf en goed voor jezelf zorgen kan ook door leuke herfstwandelingen te maken of eens goed te gaan sporten en je prestaties op te volgen met een smartwatch! Of kies voor zachte mobiliteit en neem vaker de fiets of de elektrische step bij verplaatsingen. Met behulp van onze fietsnavigatie vind je altijd en overal de weg! Smartwatches, elektrische steps en fietsnavigatiesystemen zijn bovendien betaalbaar met ecocheques!

   Onze aanbevelingen

   GENERAL-Eco-Cocooning-Page-Featurette5-Image

   Alles voor gezellige filmmomenten

   Dé ultieme cocooning-plek waar je waarschijnlijke de meeste koude dagen zal doorbrengen? De tv-hoek! Is het tijd voor een nieuwe televisie, maar wil je hierbij ook letten op je verbruik? Denk er dan aan dat hoe groter het scherm is, hoe hoger het verbruik zal zijn. De zuinigste tv's die nu te koop zijn hebben label E en kan je betalen met ecocheques. Bekijk hieronder onze selectie tv’s met ecolabel E! Ook voor soundbars, projectoren en laptops kan je bij ons terecht!

   Onze aanbevelingen

   thermostat

   Alles om het warm en gezellig te houden

   Maak je je zorgen over de komende koude dagen en de daarbijhorende verwarmingskosten? Investeer in een slimme thermostaat en geniet van de warmte terwijl je toch jouw gebruik onder controle houdt. De Nest-thermostaten die bij ons verkrijgbaar zijn onthouden bijvoorbeeld je gewoontes, wanneer je thuis bent of niet, en passen de verwarming daarop aan!

   Wikkel je je liever in een gezellig verwarmingsdeken? Bekijk dan zeker ons assortiment en geniet van warme binge-watching avondjes!

   Onze aanbevelingen

   Geüpdatet op 28 sep. 2022