GENERAL-Lentefeest-Page-Banner-Wide-Dutch
   GENERAL-Lentefeest-Page-Banner-Wide-Dutch
   GENERAL-Lentefeest-Page-Banner-Wide-Dutch

   Alles voor een geslaagd communie- of lentefeest!

   Het is het seizoen van communie- of lentefeesten! Nog inspiratie nodig voor leuke cadeaus of wil je tijd besparen in de keuken om meer momenten door te brengen met je familie? Ontdek al onze tips op deze pagina!
   Deel
   GENERAL-Lentefeest-Page-Featurette1-Image-Dutch

   Tijd voor de eerste smartphone?

   Op zoek naar een cadeau dat ook nuttig kan zijn voor schoolwerk, communicatie én entertainment? Een smartphone, tablet of laptop kan je kind helpen bij het ontwikkelen van allerlei digitale vaardigheden. Ontdek onze ruime selectie, we hebben voor ieder wat wils!

   GENERAL-Lentefeest-Page-Featurette2-Image-Ducth

   Extra leuk bewegen

   Bewegen wordt extra leuk met een (kinder)smartwatch! Een ideaal cadeau om je kind te motiveren om te bewegen en doelen te halen. Wil je in contact blijven met je kind? Dan kan je kiezen voor een (kinders)martwatch die ook berichten ontvangt.

   GENERAL-Lentefeest-Page-Featurette3-Image-Dutch

   Geniet van de beste muziek

   Beleef een geweldige dag met je familie en creëer een warme sfeer met je favoriete muziek! Nog op zoek naar het ideale cadeau? Met onze selectie bluetooth speakers of oortjes maak je je oogappel zeker blij!

   GENERAL-Lentefeest-Page-Featurette4-image-Dutch

   Op stap met de step

   Een communie of lentefeest is de ideale gelegenheid om je kind te verwennen met een origineel en stoer cadeau. Wat dacht je van een elektrische step? Ideaal om naar vrienden in de buurt te gaan. Handig om te weten: onze elektrische steps kan je met ecocheques betalen, ook online!

   GENERAL-Lentefeest-Page-Featurette5-Image-Dutch

   Say cheeeese!

   Wat is er beter dan een paar toffe foto’s en video’s om deze speciale familiemomenten te vereeuwigen? Dankzij ons ruime assortiment aan camera’s, drones en fotoprinters vergeet je deze speciale dag nooit meer! Tip: ook ideaal als cadeau ;-)!

   GENERAL-Lentefeest-Page-Featurette6-Image-Dutch

   Uren speelplezier verzekerd

   Met een PlayStation, Xbox, Nintendo Switch of een van onze vele spelletjes doe je gegarandeerd uren speelplezier cadeau! Ontdek onze ruime selectie aan spelconsoles, spelletjes en controllers: je vindt er voor ieder wat wils!

   GENERAL-Lentefeest-Page-Featurette7-Image-Dutch

   Bespaar tijd in de keuken

   Een groot familiebuffet hoeft niet altijd veel tijd in beslag te nemen. Dankzij onze ruime selectie aan keukentoestellen bespaar je heel wat tijd in de keuken en kan je meer genieten van het moment!

   Geüpdatet op 19 apr. 2023
   Stuur bericht