Bosch koelen KGN39VI35

 

Cool in jouw keuken – met de koelkasten van Bosch.

 

 
Met Bosch begint het genieten al wanneer je de deur opendoet
 

De koelkasten van Bosch maken het dagelijkse leven niet alleen smakelijker, maar ook gemakkelijker: ruime opbergboxen, overzichtelijke schappen en ingenieuze compartimenten zorgen ervoor dat je altijd weet wat je in huis hebt. Bovendien glijden de lades en leggers dankzij de telescopische rails zachtjes in en uit, waardoor het in- en uitladen kinderspel wordt. Ook door de binnenverlichting, heb je altijd een duidelijk overzicht over al jouw voedingswaren.

 

 

Vind hier alle Bosch koelkasten

 

 
contest cooling bosch

 

 
Ontdek de innovatieve koeltechnologie van Bosch

 

VitaFresh. Alles even vers.

Elk type voeding heeft een andere manier van bewaring nodig. Zo bieden droge omstandigheden – met dus een lage vochtigheidsgraag - de meest gunstige bewaring voor vis, vlees en zuivelproducten. Fruit en groenten daarentegen hebben meer baat bij een hoge vochtigheidsgraad om het uitdrogen tegen te gaan. Dankzij de innovatieve vershoudsystemen in de koel/vriescombinaties van Bosch vind jij de beste koeltechniek voor elk type voeding!

Het versheidssysteem ‘VitaFresh’ garandeert ideale opslagcondities voor verse voedingsmiddelen. Op deze manier kan je op beide oren slapen: je zal de fijne aroma’s, de essentiële voedingsstoffen en de waardevolle vitamines van jouw producten langer kunnen bewaren, waardoor je geniet van een gevarieerde en gezonde voeding.

FreshSense: het perfecte klimaat

Dankzij het perfecte klimaat behoudt jouw voeding de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

Stabiele temperatuur: SuperCooling.

Met de superCooling-knop kan je de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als je niet gekoeld eten in de koelkast zet.

NoFrost – Nooit meer ontdooien

Tijdswinst door nooit meer te ontdooien. Het NoFrost-systeem zorgt er voor dat er geen ijslaag in je toestel gevormd wordt en jij jouw koelkast dus nooit meer hoeft te ontdooien. Hierdoor win jij tijd én heeft je koelkast geen extra energie nodig om jouw voedsel te koelen.

Wist je dat ijsvorming in je toestel jouw energieverbruik aanzienlijk hard laat stijgen? Elke ophoping van ijs van 2 milimeter laat jouw energieverbruik stijgen met maar liefst 10%!

In koeltoestellen met NoFrosttechnologie zorgt een circulatiesysteem er dan ook voor dat de luchtvochtigheid – dat voor deze vervelende ijsvorming zorgt - uit de koelruimte geleid wordt. Het toestel zal zichzelf ook regelmatig ontdooien, zonder dat het hiervoor manueel uitgeschakeld moet worden. Het gevolg: de binnenlucht blijft aangenaam droog en er is geen ijsvorming op de binnenwanden van het toestel. Bovendien blijf jij van hetzelfde energieverbruik genieten zoals aangegeven op het energielabel.

MultiAirflow-systeem: gelijkmatige luchtcirculatie voor een langere versheid.

De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt en koeltijden gereduceerd - waardoor jouw voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden.

 

 
Ontdek deze Bosch koel/vriescombinatie: KGN39VI35

 

De NoFrost koel-vriescombinatie met VitaFresh: houdt jouw etenswaren langer vers. Bekijk hieronder de belangrijkste kenmerken van deze koel/vriescombinatie!

  • VitaFresh: waar alles langer vers blijft – Van de A van appel tot de Z van zalm.
  • NoFrost: nooit meer ontdooien
  • FreshSense: gegarandeerd het perfecte klimaat
  • SuperCooling: houd de temperatuur stabiel
  • MultiAirflow-systeem: luchtcirculatie gelijkmatig verdeeld


 

Ontdek hem hier!

 
contest cooling bosch
 

DEZE WEDSTRIJD IS GESLOTEN
Proficiat, Evelien N.