Bosch droogkast wedstrijd

 

Wedstrijd: Bosch droogkast WTX88M40FG

 

 

Bosch presenteert de meest comfortabele warmtepompdroger ooit: de Bosch WTX88M40FG. Deze droogkast met warmtepomptechnologie biedt jou een maximale efficiëntie om jouw kledij voorzichtig te drogen. Sensoren controleren continu de droogcyclus waardoor jouw kleding nooit aan overmatige hitte wordt onderworpen. Zo heb jij dé perfecte behandeling van al jouw kledingstukken.

 

Maak kans op de Bosch droogkast WTX88M40FG met AutoClean, SensitiveDrying System en AutoDry.

 

 
 
 
Geniet van een ongeëvenaard design en comfortabel gebruik van de Bosch WTX88M40FG.
 
 

Dankzij het hellend vlak van deze droogkast ga jij voor een optimale leesbaarheid en ergonomie. Word gefascineerd door de moeiteloze bediening van de greeploze deuren tot het bijzonder intuïtief bedieningspaneel. Ontdek hoe drogen met deze Bosch droogkast een genoegen kan zijn!


 
 
AutoClean. De precisietechniek die jouw leven makkelijker maakt.

Droogkasten met AutoClean werken met een preciese pluisverwijderingstechnologie. Je hoeft niet langer meer na elke droogbeurt de deurfilter te reinigen. De innovatieve pluisverwijderingstechnologie voert pluizen automatisch af naar een speciaal reservoir onderaan. Legen hoeft gemiddeld maar eens om de twintig droogbeurten, afhankelijk van de pluisafgifte van het gedroogde textiel. Tijdens elke droogbeurt wordt het pluis automatisch weggespoeld en opgeslagen. Extra handig: drogers met AutoClean geven een automatische melding wanneer het tijd is om het pluisreservoir te legen. Jij bespaart dus veel tijd en moeite!

SensitiveDrying System: behoedzaam drogen

Met het SensitiveDrying System wordt de was extreem gelijkmatig gedroogd, zonder plooien of kreukjes, dankzij de unieke en textielzachte trommelstructuur. Het resultaat is zacht wasgoed zonder kreuken.

 

AutoDry. De beste behandeling voor elk type textiel.

De nieuwe AutoDry sensortechnologie garandeert uiterst precieze en zorgzame droogresultaten. AutoDry weet automatisch wanneer je was perfect droog is door voortdurend de luchtvochtigheid te meten en jouw kleding te beschermen tegen oververhitting.

 
 
Ontdek de Bosch droogkast WTX88M40FG in een notendop:

 

AutoClean droogkast met warmtepomp: de precisietechniek die jouw leven makkelijker maakt.

  • AutoDry: droogt al je wasgoed zorgzaam en exact volgens jouw wensen.
  • AntiVibration Design: zeer stabiel en extreem stil dankzij de speciale bescherming tegen trillingen.
  • ComfortControl: zeer gebruiksvriendelijk dankzij het intuïtieve bedieningspaneel.
  • SensitiveDrying-systeem: zacht en gelijkmatig drogen dankzij de unieke trommelstructuur.
  • AllergyPlus: speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en allergielijders.


 

Ontdek hem hier

 
contest bosch WTX88M40FG
 
De wedstrijd is afgelopen:

 

Proficiat, Marie L.!