Siemens wasmachine wedstrijd

 

 

Wedstrijd: Siemens wasmachine WM6HXF40FG

 
Zo intelligent... de wasmachines van Siemens.
 

Comfort, prestaties en energie-efficiëntie: wasmachines van Siemens bieden je altijd de nieuwste technologie. Innovatieve functies zorgen niet alleen voor optimale resultaten bij het wassen, maar maken ook je leven makkelijker.

 

 

Ontdek alle Siemens wasmachines

 

 
contest washing Siemens

 

 
Siemens WM6HXF40FG: Uitstekende prestaties ontmoeten maximale energie-efficiëntie.

Geniet van een ongeëvenaard design en comfortabel gebruik van de Siemens WM6HXF40FG. Dankzij het hellend vlak van deze wasmachine ga jij voor een optimale leesbaarheid en ergonomie. Word gefascineerd door de moeiteloze bediening van de greeploze deuren tot het bijzonder intuïtief bedieningspaneel. Ontdek hoe wassen met deze Siemens wasmachine een genoegen kan zijn!


 
Home Connect. Bedien je wasmachine waar en wanneer je wilt.

Nieuwe technologieën, nieuwe mogelijkheden. Dankzij de Siemens huishoudtoestellen met wifi en Home Connect worden nieuwe technologieën in huis gehaald die het dagelijkse leven op slag rijker maken. De combinatie van wifi-geschikte toestellen, intelligente software en de intuïtieve Home Connect-app biedt eindeloos veel mogelijkheden. Sommige functies verlichten het werk, terwijl andere dingen doen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

  • Selecteer en start de juiste wasprogramma’s op afstand dankzij de intuïtieve Home Connect-app.
  • Ontvang push-berichten als het wasmiddel of de wasverzachter bijna op is.

 

 

varioPerfect: 100% perfecte wasresultaten

Bespaar je graag energie bij het wassen, maar zijn er dagen wanneer dit moeilijk gaat omdat je veel haast hebt? Dankzij varioPerfect kan je beide opties openhouden - zonder compromissen wat betreft de prestaties. Kies gewoon tussen de speedPerfect of ecoPerfect functies in het menu om de meeste programma's zo in te stellen dat ze sneller of efficiënter draaien en haal zo het beste uit je wascyclus. Dit kan je wastijd tot wel 65% reduceren, of je energieverbruik tot wel 50%. Ongeacht wat je kiest, je wasresultaat zal altijd hetzelfde zijn: 100% perfect.

sensoFresh. Snel en efficiënt geuren verwijderen zonder te wassen.

Het revolutionaire sensoFresh systeem biedt je de ideale oplossing om bijna alle soorten textiel op te frissen zonder gebruik van water of wasmiddel. Dankzij actieve zuurstof en zeer intelligente sensoren is dit de meest comfortabele manier om geuren grondig te verwijderen. Zelfs voor gevoelige kleding en textiel die uitsluitend droog mogen worden gereinigd en niet bedoeld zijn om te worden gewassen.

 

Verwijder vlekken met het volledig geautomatiseerde antivlekkensysteem.

Of het nu een vlek van tomaten, gras of rode wijn is, iedereen wil vlekkenloze kledij. Elke vlek is anders en moet dan ook op een speciale manier behandeld worden om hem weg te krijgen. Het antivlekkensysteem van Siemens verwijdert 16 van de hardnekkigste vlekken. Zo blijven jouw kleren even proper zoals de dag dat je ze kocht.

 

ecoInfo

Zelfs voordat het programma gestart wordt, zal het display het water- en/of elektriciteitsverbruik aangeven. Via indicatoren van 1 tot 5 wordt het verbruik – van economisch tot normaal – aangegeven. Zo kan steeds het optimale programma gekozen worden.

 
Ontdek de Siemens wasmachine WM6HXF40FG in een notendop:

 

Wifi wasmachine met Home Connect: verwijder de geurtjes met het sensoFresh systeem en win tijd met het geïntegereerde speedPack.

  • sensoFresh: efficiënte geurbestrijding in de kortste tijd - ook voor gevoelig en niet wasbaar textiel.
  • Reduceer de duurtijd van je wasprogramma: behaal in slechts enkele minuten optimale resultaten.
  • Pas de instellingen van jouw wasmachine aan, waar je ook bent – dankzij de Home Connect app
  • Antivlekken-systeem verwijdert de 16 meest hardnekkige vlekken.


 

Ontdek hem hier!

 
contest siemens WM6HXF40FG