HIFI-FH-SDA-Dyson-Brangpage-Banner
HIFI-FH-SDA-Dyson-Brangpage-Banner
HIFI-FH-SDA-Dyson-Brangpage-Banner

Dyson

Dyson staat bekend om zijn constante innovatie. Of het nu gaat om het stofzuigen van je huis, het stylen van je haar of het zuiveren van de lucht: Dyson biedt geavanceerde technologieën om jouw dagelijkse leven te verbeteren.
Deel
Dyson-v15

Dyson steelstofzuigers

Steelstofzuigers zijn Dyson's grootste troef. De Dyson steelstofzuigers zijn voornamelijk te herkennen aan hun futuristisch model met een groot kleurenaanbod. Met hun nieuwste modellen, zoals de Dyson V15, is de zuigkracht vergelijkbaar met dat van een gewone sledestofzuiger en staat efficiëntie bovenaan als prioriteit. Ontdek hier alle verschillende types steelstofzuigers met hun eigen kenmerken!

Dyson Airwrap

Dyson haarverzorging

Om te helpen beschermen tegen hitteschade is de haarverzorging opnieuw uitgevonden door Dyson. Ontdek stijltangen en föhns om je haar te krullen, te golven, glad te strijken en te drogen zonder extreme hitte. Dyson toestellen zijn ontworpen voor verschillende haartypes.

Dyson

Dyson luchtbehandeling

Allergenen stoppen niet bij de voordeur.  Pollen, stof, bacteriën en huisdier allergenen vinden hun weg binnenshuis en hopen zich in de loop van tijd meer en meer op. Dyson Purifiers verwijderen 99,95% van de deeltjes zo klein als 0,1 micron. Volgens het European Centre for Allergy Research (ECARF) helpt dit de symptomen van mensen met hooikoorts of allergisch astma aanzienlijk te verlichten.

Dyson Cinetic Big Ball 2 Parquet  voor alle vloertypen

Dyson sledestofzuigers

De enige stofzuiger zonder filters die gewassen of vervangen moeten worden. 35 cyclonen vangen microscopisch vuil en stof op waardoor andere stofzuigers verstopt kunnen raken.

HS06 BNKBCO 038-CMYK-In-Use-Type3-A6 US-Color

Airstrait

De Dyson Airstrait™ Straightener is het nieuwste haarverzorgingsproduct van Dyson en biedt een innovatieve oplossing voor het steilen van nat tot droog haar met behulp van luchtstroom, zonder het gebruik van hete platen en zonder het haar te beschadigen met hitte. Dankzij de geavanceerde precisieluchtstroomtechnologie en een Hyperdymium™ motor kan dit apparaat het haar drogen en steilen tegelijk. De intelligente warmteregeling beschermt het haar en de stylingstanden omvatten opties voor nat en droog haar, evenals een koelfunctie om de stijl in te stellen. Deze stijltang is bedoeld om je stylingroutine te vereenvoudigen terwijl je haar gezond en glanzend blijft.

Ontdek meer over onze Dyson producten !

Dyson

Dyson luchtreinigers

Reinig de lucht met Dyson luchttreinigers.

Klik hier
Dyson stofzuigers

Dyson stofzuigers

Meer info over Dyson stofzuigers vind je hier.

Klik hier
Dyson haarverzorging

Dyson haarverzorging

Ontdek alles over Dyson haarverzorging.

Klik hier
Dyson Story

Het verhaal van Dyson

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de machine uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verminderde. Hij ging aan de slag. 5 jaar en 5127 prototypes later had hij 's werelds eerste zakloze stofzuiger uitgevonden.

Dyson nu
Er zijn inmiddels Dyson stofzuigers te vinden in meer dan 65 landen wereldwijd. Dyson staat echter niet stil. De kern van de onderneming wordt gevormd door een almaar groeiend team van ingenieurs en wetenschappers. Meer ideeën. Meer inventiviteit.

Voortdurende ontwikkeling
Ingenieurs van Dyson werken constant aan de ontwikkeling van nieuwe Dyson machines of aan verbetering van bestaande machines. Iedere Dyson ingenieur is een expert op zijn of haar vakgebied: van vloeistofdynamica, robotica, geluidsleer, elektronica tot microbiologie - om er maar enkele te noemen. Samen zorgen ze ervoor dat de machines van Dyson beter presteren dan andere en bovendien lang meegaan.

Geüpdatet op 09 apr. 2024