banner-st-v
banner-st-v
banner-st-v

Valentijnsdag bij Dyson

Ontdek hier de nieuwe Airstrait stijltang en het Dyson cadeau-editie assortiment! Perfecte cadeaus voor Valentijnsdag!
Deel
Airstrait

Airstrait

De Dyson Airstrait™ stijltang vertegenwoordigt een nieuwe benadering van het steilen van haar, waarbij het haar van nat tot droog steil gemaakt kan worden met alleen lucht, zonder gebruik van hete platen. In tegenstelling tot traditionele tools die het haar kunnen beschadigen met hitte, gebruikt deze stijltang een nauwkeurig gerichte luchtstroom om vochtig haar tegelijkertijd te drogen en steil te maken. Hij is ontworpen voor alle haartypes en behoudt de kracht en het gezonde uiterlijk van het haar terwijl hij zorgt voor een gladde, natuurlijke stijl met volume en beweging.

De Dyson Airstrait™ steiltangtechnologie is voorzien van precisieluchtstralen die een geconcentreerde luchtstroom creëert om het haar steil te maken tijdens het drogen. Het wordt aangedreven door Dyson's kleine maar krachtige Hyperdymium™ motor, die in staat is om genoeg luchtstroom te genereren voor gelijktijdig drogen en steilen. De intelligente warmteregeling, die 16 keer per seconde de temperatuur meet, voorkomt schade door extreme hitte en behoudt de natuurlijke glans van het haar.

Airwrap

Airwrap

Zorg voor volumineuze krullen en golven of een strak geföhnd effect met de revolutionaire Dyson Airwrap ™ multi-styler. Ontworpen om je haar te sublimeren, deze innovatieve styler combineert krachtige luchtstroom met gecontroleerde warmte, waardoor effectieve styling op nog vochtig haar zonder het risico van schade door overmatige warmte.

Het Coanda effect, een functie van de Dyson Airwrap™, leidt de haarlok naar de roller voordat het wordt opgewonden, waardoor het niet nodig is om klemmen, handschoenen of onhandelbare krulspelden te gebruiken. De nieuwe rollers creëren krullen en golven in beide richtingen en bieden daardoor uitzonderlijke veelzijdigheid.

De borstels in deze set zijn speciaal ontworpen om je haar naar wens te vormen en te modelleren. Bovendien kun je met het multifunctionele Coanda steil föhnmondstuk zelfs het meest weerbarstige haar drogen, steilen en controleren, voor een complete stylingervaring.

Kies voor de Dyson Airwrap™ gift edition voor effectieve styling zonder afbreuk te doen aan de gezondheid van je haar. Geniet van de geavanceerde Dyson-technologie die van styling een uitzonderlijke ervaring maakt door prestaties en haarbescherming te combineren. Ontdek het geheim van prachtig gestyled haar met de Dyson Airwrap™.

Supersonic

Supersonic

Ontdek de must-have Supersonic™ haardroger van DYSON, ontworpen om snel en soepel te drogen en te zorgen voor een perfecte styling. Ontdek perfectie met de speciale editie Blue Blush, ideaal als bijzonder cadeau. Deze set bevat ook een extra stijlvolle presentatiedoos.

Intelligente temperatuurregeling zorgt voor glanzend haar door geavanceerde bescherming te bieden tegen schade veroorzaakt door extreme hitte. Deze technologie behoudt de natuurlijke glans van je haar. Door de luchttemperatuur 40 keer per seconde te meten, is de regeling continu, wat zorgt voor een optimale droogervaring.

Corale

Corrale

Ontdek de Dyson Corrale stijltang, de revolutionaire tool met flexibele platen die ontworpen zijn om perfect bij je haar te passen. Met zijn flexibele platen omringt de Dyson Corrale zachtjes elke haarlok, waardoor je optimale controle hebt om je haar te touperen zonder compromissen. Dankzij deze innovatie kun je dezelfde gewenste stijl bereiken met minder warmte, waardoor schade tot de helft wordt beperkt.

Onze stijltang gaat verder dan de traditionele standaarden door de temperatuur te verlagen zonder afbreuk te doen aan de stylingprestaties. Door je haar zorgvuldig te verzamelen, geven de flexibele platen van de Dyson Corrale je de mogelijkheid om uitzonderlijke styling te bereiken met minimale hitte, waardoor je haar gezond blijft.

Geef het perfecte cadeau met de Dyson Corrale special edition stijltang. Geniet van onberispelijke styling en zorg tegelijkertijd voor de gezondheid van je haar, dankzij de innovatieve technologie en ongeëvenaarde prestaties.

Geüpdatet op 09 feb. 2024
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024