Dyson Supersonic

 

DYSON SUPERSONIC

Voorkomt beschadigd haar en beschermt de natuurlijke glans.

 

Glad maken. Stylen. In model brengen. En de natuurlijke glans helpen beschermen.

Dyson Airwrap

Voorkomt beschadiging:
Een warmtesensor meet de temperatuur van de uitgaande lucht- stroom en stuurt deze gegevens 20 keer per seconde door naar de microprocessor die op een intelligente manier het verwarmings- element aanstuurt. De temperatuur blijft dus onder controle en het haar wordt beschermd tegen beschadiging door extreme hitte.

Dyson Airwrap

Ontworpen voor balans:
Dyson heeft de standaarden op hun kop gezet en de motor in de handgreep geplaatst. Zo is de gewichtsverdeling en daarmee de vorm van de haardroger veranderd. Een rubberen ophanging helpt voorkomen dat de motor tegen de binnenkant van de greep trilt, waardoor de overdracht van geluid tussen de motor en de behuizing afneemt.

Dyson Airwrap

Snel drogen:
De Air Multiplier™ technologie blaast de lucht onder een hoek van 20 graden. Hierbij wordt ook de omgevingslucht meegenomen waardoor de kracht van de luchtstroom verdrievoudigt maar wel gelijkmatig en gecontroleerd blijft. - De Dyson digitale motor V9 draait tot 104.000 keer per minuut met een onhoorbare frequentie.

 
 
Verschillende stylingopzetstukken. Voor verschillende stijlen.

Dyson Airwrap

Het Dyson opzetstuk voor glad haar:
Drogen en stylen tegelijk - Het Dyson opzetstuk voor glad haar droogt het haar langzaam met behulp van een zachte, brede luchtstroom.

Dyson Airwrap

De Dyson Stylingconcentrator:
Richt de luchtstroom precies waar u hem nodig hebt - Met de Dyson Stylingconcentrator kunt u uw haar deel voor deel in model brengen, zonder de rest in de war te brengen.

Dyson Airwrap

De Dyson diffuser:
Natuurlijk drogen, maar dan sneller - De Dyson Diffuser verspreidt lucht gelijkmatig rond uw haar zodat het minder kroest en er mooiere krullen ontstaan.

 
Extra kenmerken.

Dyson Airwrap

Magnetische opzetstukken:
Alleen de Dyson Supersonic™ haardroger wordt geleverd met magnetische opzetstukken die u snel en eenvoudig kunt wisselen.

Wordt niet warm:
Dankzij de Heat Shield technologie blijft de buitenkant van de opzetstukken koel. Zelfs als u de haardroger vlak bij uw haar gebruikt.

Dyson Airwrap

3 nauwkeurig bepaalde snelheden:
Snel drogen, normaal drogen en stylen


4 nauwkeurige temperatuurinstellingen:
- 100°C Snel drogen en stylen
- 80°C Normaal drogen
- 60°C Langzaam drogen
- 28°C Constant koud

 
In the box

 

 

Dyson Supersonic - In de Doos