Festival 2018

 

Maak je festivalavontuur compleet!

Lekker warm weer, geweldige vibes en vette muziek: dat klinkt als de start van het nieuwe festivalseizoen!
Ben jij ook klaar voor een zomer vol madness?

Maar dan plots loopt de batterij van je gsm leeg op een ongepast moment, je komt de liefde van je leven tegen maar hebt je tanden niet gepoetst of de laatste act is net voorbij en je hebt geen goede speaker voor een vette after party. We maken het liever niet mee, maar het kan natuurlijk ook anders! Met onze producten vermijd je deze vervelende festivalsituaties en geniet je ten volle van jouw feestweekend.

 
Powerbanks | Camping gadgets | After-party | Back-up gsm | Post-festival-depressie
Bekijk alle powerbanks
 
 
 

Must-have camping gadgets

Tent en slaapzak ingepakt? Nieuwe tube zonnecrème gekocht? Jouw checklijst volledig nagekeken? Vergeet zeker niet deze must-have camping gadgets en vertrek gewapend naar de weide!

 
 
 
 

Leg al je onvergetelijke momenten vast!

Say Cheese! Leg jouw favoriete festivalmomenten vast met ons uitgebreid gamma aan analoge fototoestellen en mobiele fotoprinters. Eén druk op de knop en je foto komt onmiddellijk uit de camera!

 
 
 
 

Ga helemaal loco met je stories!

Wil je mooie stories maken voor je Instagram, Facebook of Snapchat account? Met de nieuwste premium smartphones maak je moeiteloos haarscherpe foto's, selfies en video’s. Zo vereeuwig je al jouw favoriete festivalmomenten!

 
Bekijk alle smartphones
 
 
 

Klaar voor de after-party?

Na het laatste optreden nog energie over? Zin in een stevig feestje op de camping? Breng de sfeer erin met één van deze handige bluetooth speakers!

 
Bekijk alle speakers
 
 
 

Onbevreesd feesten met jouw back-up gsm!

Niet weer een gebarsten scherm op jouw waardevolle smartphone? Pak het slim aan dit jaar en ga op stap met de gepaste bescherming voor jouw smartphone. Of kies voor een back-up gsm waarvan de batterij het hele weekend volhoudt. Zorgeloos feesten tot in de late uren!

 
Budget gsm's Hoesjes en screenprotectors
 
 
 

Weg met de post-festival-depressie!

We mogen er nog niet aan denken maar het is een feit, aan alle sprookjes komt een einde. We kennen het allemaal: je komt net terug van het festival, dat laatste optreden zit nog in je lijf, je voelt je futloos en je weet even niet meer wat doen. Het zijn symptomen van een post-festival depressie. Maar geen nood! Met onze producten heb je daar dit jaar geen last meer van!