Fitbit Charge 3

 

Fitbit Charge 3

Krijg meer inzicht in je lichaam, je gezondheid en je vooruitgang met Fitbit Charge 3. Deze waterbestendige geavanceerde activity tracker doet meer dan stappen tellen - het traceert 24/7 hartslag, calorieverbranding, 15+ oefeningen, doelvoortgang, slaap en meer. Elke dag ontdek je waardevolle inzichten over je gezondheid die je in staat stellen om actie te ondernemen, jezelf te verbeteren en je doelen te bereiken.

 

Highlights
  • Waterbestendig tot 50m
  • Tot 7 dagen autonomie
  • 24/7 hartslagmonitoring
  • Slaapmonitoring & inzichten
  • Doelgerichte trainingsmodi

 

Begeleide ademhalingssessies

Fitbit Charge 3 helpt u momenten van rust te vinden gedurende de dag met gepersonaliseerde begeleide ademhalingssessies op basis van uw hartslag.

Female Health

Leer meer over je lichaam door de Charge 3 en de Fitbit-app te gebruiken om je menstruatie te registreren, symptomen vast te leggen en je cyclus te vergelijken met andere gezondheidsstatistieken zoals je slaap, activiteit en gewicht.

Intuïtief touchscreen display

Met een groot touchscreen en een display met achtergrondverlichting dat zich automatisch aanpast aan de lichtomstandigheden, maakt Fitbit Charge 3 het gemakkelijker om statistieken, meldingen of de tijd in zonlicht, 's nachts en op elk moment te bekijken.

Duurzaam, lichtgewicht design

Aerospace-grade aluminium, een Corning Gorilla Glass-paneel en een gladde, verzonken case zorgen ervoor dat Charge 3 comfortabel en krasbestendig is.

Fitbit Today

Krijg het duwtje in de rug dat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van je doelen met een dagelijks dashboard dat je eraan herinnert actief te blijven, gehydrateerd te raken, vast te houden aan een slaapplanning en meer.

Realtime tempo en afstand

Sluit Fitbit Charge 3 aan op de gps van je telefoon om het tempo en de afstand op het scherm te zien tijdens buitenritten en ritten en gebruik je statistieken om de maatstaf voor je volgende training in te stellen.

 

Ontdek onze Fitbit Charge 3 activity trackers

Ontdek ons aanbod aan accessoires voor de Fitbit Charge 3

Draag Fitbit Charge 3 op jouw manier door de klassieke band uit te schakelen voor accessoires
zoals ademende sportbanden, trendy geweven banden of premium Horween-leer.