Fitbit Versa

 

Fitbit Versa

Leef je beste leven met Fitbit Versa, een smartwatch voor de hele dag die langer dan 4 dagen meegaat en
gebruik maakt van gepersonaliseerde inzichten, muziek en meer om je doelen te bereiken.

 

 

Connected GPS

Leer meer over je wandelingen en loopjes door Connected GPS in te schakelen op je Fitbit Versa. Ontdek je tempo en de afstand op het display, én bekijk een kaart van je route in de Fitbit-app.

Purepulse Continue Hartslag

Gebruik de PurePulse continue hartslag om je calorieverbruik beter bij te houden, de inspanningen tijdens je trainingen te optimaliseren, bekijk je hartslagtrends in rust en ontdek je cardiofitnessniveau.

Bluetooth Hoofdtelefoons

Sluit je Fitbit Versa aan op de draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons zoals Fitbit Flyer om je muziek- en workoutervaring naar een hoger niveau te tillen - alles zonder kabels.

Oefenmodus + SmartTrack

Kies uit 15+ trainingsmodi om real-time statistieken te krijgen tijdens je trainingen, of vertrouw op SmartTrack om oefeningen automatisch voor je te herkennen en vast te leggen.

Female Health

Leer meer over je lichaam door de Versa en de Fitbit-app te gebruiken om je menstruatie te registreren, symptomen vast te leggen en je cyclus te vergelijken met andere gezondheidsstatistieken zoals je slaap, activiteit en gewicht.

Clock faces

Met een verscheidenheid aan wijzerplaten om uit te kiezen, kan het hi-res kleuren-touchscreen op je Fitbit Versa voor elke gelegenheid gestyled worden.

Ontdek onze Fitbit Versa smartwatches

 

Ontdek ons aanbod aan accessoires voor Fitbit Versa

Pas je Fitbit Versa aan je stijl aan door het klassieke polsbandje
te verwisselen door bandjes zoals metal mesh, metal links, premium Horween-leer en meer.